Bedriftsrådgivning

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

BedriftsrådgivningBedriftsrådgivning er rådgivning til virksomheter innen mange forskjellige områder – alt fra den enkelte medarbeider til organisasjonen som helhet. En bedriftsrådgiver tar utgangspunkt i bedriftens nåværende situasjon og den situasjonen den ønsker å være i. På den måten kan bedriften din få rådgivning og sparring til de forandringene eller utfordringene dere står overfor.

Forskjellige former for bedriftsrådgivning

  • Ansettelse og oppsigelse – Medarbeiderne i en bedrift er avgjørende for at den går rundt og kan være suksessfull. Derfor er det viktig at man sikrer seg de rette medarbeideren i den rette stillingen. Det kan man blant annet sørge for gjennom rekruttering, executive research og personlighetstester.
  • Virksomhetspsykologisk rådgivning – Rådgivning og konsultasjon om forandring i virksomheten og de problemene det fører med seg. Det innebærer blant annet arbeidsplassvurdering og rådgivning om hvordan man håndterer arbeidsmiljø, konflikthåndtering, medarbeidertrivsel og MUS optimering.
  • Lederutvikling – Å være en god leder handler ikke bare om resultater på bunnlinjen, men om å skape utvikling for seg selv og sine medarbeidere både faglig og personlig. Rådgivningen går ut på det å leve opp til sitt ansvar som leder, blant annet forandringskommunikasjon og ledercoaching.
  • Medarbeideromsorg – Ta hånd om den enkelte medarbeider ved å sikre seg et godt og trykt arbeidsmiljø gjennom hensiktsmessige fysiske arbeidsforhold, god stemning blant medarbeiderne, ingen mobbing og et fokus på å lytte til den enkelte.
  • Medarbeiderutvikling - Å kunne utvikle medarbeiderne sine handler om å skape et trygt, men samtidig utfordrende utviklingsforum for den enkelte medarbeider hvor mål blir avklart og strategier blir lagt. Her er det fokus på å utvikle den enkelte gjennom motivasjon, medarbeidercoaching, selgerperformance, talentutvikling og teamutvikling.
  • Organisasjonsutvikling – Rådgivning om bedriften med henblikk på evaluering, forbedring eller optimering. Her undersøkes det hvor utviklingsparat virksomheten er.

Nedenfor kan du se hvilke av våre mentorer som tilbyr bedriftsrådgivning hos GoMentor eller søke i høyre kolonne under ’Finn ekspert’. 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.