Karriere

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Karriere

Å komme frem i livet i den moderne verden, kan være en vanskelig oppgave for både menn og kvinner. Det er derfor mange søker karrierecoaching for å få litt ekstra hjelp. Selv om det er mulig å lykkes i karrieren uten coaching, så kan denne typen coaching motivere en til å gjøre sitt absolutt maksimale og oppnå suksess. Selv de som ikke er interessert i å klatre på karrierestigen, kan ha utnytte av karrierecoaching. Karriereveiledning er veiledning som har som formål å hjelpe en person med jobb- og karriere relaterte spørsmål. Det ligner på andre former for rådgivning, men er spesielt rettet mot arbeidsrelaterte emner. 

Det kan være nyttig å få hjelp på noen områder, når det gjelder en vellykket karriere. Les mer ulike karriererelaterte emner: 

Ønsker du hjelp med andre jobbrelaterte emner, har vi en egen kategori for dette. Ved å få rådgvining både før og etter et jobbintervju, samt hjelp med CV, kan du også få drømmejobben. Les mer her

Online karrierecoaching hos GoMentor


Her på GoMentor vet vi hvor vanskelig det kan være å finne den rette jobben i den moderne verden. Vi vet også hvor vanskelig det er å bevege seg fremover når du har bestemt deg for hvilken karriere du ønsker. Dette er grunnen til at vi har tilknyttet en rekke dyktige coaches som tilbyr online karrierecoaching. Disse profesjonelle coacher har omfattende kunnskap om ulike aspekter av en karriere, samt det å komme opp og frem videre i livet. De kan hjelpe med nyttige råd og praktiske tips som kan gjøre det enklere å finne og beholde en jobb.

 

Finn din mentor i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.