Karriereutvikling

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

KarriereutviklingMange ønsker å se seg selv lykkes i sin karriere, men det kan være vanskelig å vite hvordan man skal gå frem for å oppnå sine mål. Om du er direktør, leder eller medarbeider uten ledelsesansvar vil karriererådgivning gi deg både stor innsikt i den fremtidige karriere, og bidra til å forberede deg for din egen fremtid. En coach kan hjelpe deg med å se dine muligheter, nye veier og uoppdaget kompetanser og egenskaper. På denne måten blir du i stand til å identifiseren den stillingen og bedriften som passer deg og dine ønsker for fremtiden. 


Gjennom karrierecoaching kan en av våre tilknyttede eksperter hjelpe deg med å jobbe ut i fra dine drømmer og mål, og skape rammer for din karriereutvikling. Dette gjøres ofte gjennom å definere mål og drømmer, og å lage en strategi og spesifikke delmål. Ved å få de redskapene du trenger, vil du kunne få bedre innsikt i hvem du er og hva du ønsker. Det er viktig å se på egne styrker og hvordan man best kan utnytte disse i arbeidslivet. 


Uavhengig om ditt mål er å få høyere lønn, en annen tittel, mer innflytelse eller ønsker å bytte karrierevei, kan en coach gjøre prosessen mer oversiktlig og håndterlig. En coach kan bidra med målsetting, kartlegging av kompetanse, kommunikasjonsevner, motivasjon og mer konkrete ting som CV og intervjuteknikker. Les gjerne mer om karrieremuligheter her. 

Hør på mentor Katarina Hedèn forklare hva du kan få ut av coaching. Finn din coach i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

 

Få hjelp med karriereutvikling

Gunn Eva Johansen Anne Sloth Dieserud Mariann Marthinussen Lindis Ljøterud
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Vi samarbeider med



Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.