Hva er DIN morgen rutine?

Skrevet d. 22-3-2021 14:25:31 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

Setter du av tid til deg selv? ?

Det kan være en tur i skogen med litt niste i sekken eller en kopp te sammen med din journal hvor du skriver noen stikkord? Kanskje et brev til noen kan hjelpe deg videre? Hvordan du kan gjøre dette i praksis er en av flere verktøy jeg benytter som coach.

Det å gå i naturen hjelper oss til å "tømme hodet for tanker" av flere årsaker. Våre sanser stimuleres og det er en av flere ting som da kan skje. Og det å skrive gjør oss godt fordi ord er en av de stegene vi tar for å anerkjenne våre følelser, og refleksjoner på papiret kan hjelpe oss med de 2 andre stegene som er en viktig del av å anerkjenne våre følelser. Har du lyst til å lære alle 3 stegene for hvordan du kan anerkjenne dine følelser, så ta kontakt fordi der ligger kan hende noe av det mest verdifulle vi kan gjøre for oss selv i en travel hverdag med ulike begrensninger eller for lite energi, påfyll og kreativitet?

Sjekk ut videoen med flere av mine tanker og tips i en hverdag som nå igjen har blitt endret. Del gjerne din morgen rutine med meg og andre til felles inspirasjon, og hjelp.

Gode tanker fra meg ? til deg?,

May Britt

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.