Vekttap og overvektsproblemer

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Vekttap og overvektproblemer

Overvekt er et problem i det nye årtusenet av flere årsaker. Enten det er fordi du ikke er i stand til å nyte livet fullt ut (som kan føre til andre problemer), eller på grunn av belastningene det kan forårsake for helsesektoren, er det mange grunner til at vekttap bør prioriteres. Vekttap refererer til når en person prøver å oppnå en sunnere kroppsvekt. For de som har prøvd slanking etter slanking i et forsøk på å gå ned i vekt, men som fremdeles ender opp med å gjenvinne, kan det være en løsning. Med GoMentor som plattform tilbys fysisk eller online life coaching ved hjelp av vekttap.

Hjelp med vekttap

For de, som har bruk for litt flere detaljer til å utarbeide en plan for vekttap, kan online life coaching via GoMentor kanskje være en idé. Våre tilknyttede coaches spesialiserer seg i vekttap med alt det innebærer. Alt fra å sammensette sunne kostplaner til å lære deg teknikker til hvordan du overholder dem – også i stressende perioder – kan våre tilknyttede coaches tilby den ekstra hjelpen som er med til å sikre, at du ikke ryker av sporet.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.