Mosjon og motivasjon

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Mosjon og motivasjon

Et sunt liv vil typisk også være et lykkeligere liv, og kanskje også et lengre liv. Å være sunn medfører at man er aktiv, frisk i hodet og i stand til å nyte livet i fulle drag. 


Coaching innenfor motivasjon, sunnhet og mosjon

En coach’s rolle i søket etter motivasjon er å hjelpe deg å avdekke hva "hvorfor" er og hva som reduserer motivasjonen.

De kan hjelpe deg med å identifisere hva som stopper, og samarbeide med deg for å overvinne eventuelle hindringer. De kan foreslå nye perspektiver og tilby inspirerende ressurser. Ulike teknikere kan anbefale, f.eks meditasjon og journalføring.

Jobben deres vil ikke være motiverende til deg, men i stedet hjelpe deg med å motstå din egen motivasjon og gi deg verktøy du trenger for å holde brannen brennende.

Når du har avdekket motivasjon, kan de hjelpe deg med å formulere klare mål for å hjelpe å oppnå det du vil oppnå. Med motivasjon som drivkraft behandler kan denne delen for å ta grep og få ting til å skje.

Når de snakker med deg i overkant av vanlige økter, vil du også bli tilbudt en serie av ansvarlighet. Ved å hjelpe deg med å sette mål, vil de sannsynligvis få deg til å fullføre noen oppgaver før neste metode. Bare det å ha denne oppmuntringen sammen med den økte selvinnsikt som naturlig finner sted under coachingprosessen, kan være utrolig kraftig.

Forskjellige typer av coaching innenfor helse:

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.