Rollene vi spiller i livet vårt….

Skrevet d. 12-7-2022 18:21:47 af Therese Hagen - Hypnoterapeut, Coach

I vår hverdag tar vi på oss en rolle vi er kjent med…Mange er ikke klar over at fra vi er barn tar vi på oss roller…og den rolle er veldig vanlig at vi tar med oss inn i voksenverden. Ikke er vi så beviste på det, men vi sier ofte…jeg har alltid vært slik….

Høres dette kjent ut? 

Hvilken rolle har du ? 

Den flinke ? 

Rebellen? 

Omsorgsfulle? 

Den syke?

Dette er rollene vi tar på oss og de følger oss…noen ganger tar vi på oss flere roller…

Jeg….jeg var den omsorgsfulle…ja og jeg jobber med mennesker.. det er veldig vanlig..men skal særlig innrømme at til den dagen jeg oppdaget at jeg fremdeles som voksen kvinne hadde den samme rollen…ble jeg sjokkert….

JEG VAR IKKE BEVIST ROLLEN JEG HADDE TATT PÅ MEG FRA JEG VAR BARN..

Men nå vet jeg at jeg bede, og jeg endret den… 

Jeg brukte mye tid på å finne ut hvem jeg er…..

Og i dag står jeg trygt i meg selv…

Jeg sier ikke det er enkelt og det kreve å se på seg selv og skape endring…

Og det kan du også gjøre…

Jeg føler at Jeg er nå den personen og kvinnen jeg ønsker å være…og ble en bedre utgave av meg selv….og jeg jobber med det hver dag.

Mange tror endring ikke er mulig men det er det..du velger det…du skaper det med å bli bevist på hvem du ønsker å være…

Den mannen du ser for deg…..forbilde for barna dine…den kvinnen som du ikke har turd å slippe til…den personen som står trygt i seg selv og kjenner gleden..lykken over hverdagen..og at du føler deg komfortabel i deg selv….og hvem du er…


Endring er for mange ukomfortabel , men det er der vi vokser som mennesker…som person..

Kan jeg…kan alle…

Therese…

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.