Therese Hagen - Coach, Veileder - GoMentor
Therese Hagen - Coach, Veileder

Therese Hagen

Coach, Veileder

Bergen, Videosamtale , GoMentor 24/7

1 klientreferans

Personlig fremmøte

Coaching en til en 800 kr. Avtal tid

Her bruker jeg det jeg kaller 20- 20 -20. Vi starter med en samtale før vi starter hypnosen, så avslutter vi med forandringen..Oppfølging samtale etter 14 dager.

Coaching en til en 2.000 kr. Avtal tid

De fleste sessioner jeg har tar 1,5 timer.  Viser det seg at det er mye som kommer frem er det bedre å gjøre ferdig behandlingen og slippe og avslutte og vente på en ny time. 

Jeg har en oppfølgings time etter 14 dager, som er på ca 20 til 30 min.

Coaching en til en 1.200 kr. Avtal tid

Dette er den timen som er mest effektiv ettersom vi har mer tid til regresjon.Her starter vi med en prat, før vi går inn i hypnose og regresjon..deretter tar vi forandringen til slutt som spilles inn og som du lytter til i 21 dager for best resultat.  Har en oppfølging samtaler etter 14 dager.

Coaching en til en 2.800 kr. Avtal tid

I denne pakken legger vi opp tre samtaler eller hvis ønskelig vi tar de sammen. Noe jeg anbefaler. Da kan vi treffes hvor du føler det er best for deg, eller du kommer til meg.

Har en oppfølging samtale etter 14 dager på ca 20 til 30 min.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

97 87 13 12

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

97 87 13 12

Videosamtaler

Coaching med meg (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Her bruker jeg 20 - 20 - 20..Jeg fordeler det opp inn med en prat først, så er det utifrå samtalen som bestemmer hva vi gjør her, før vi avslutter med en forandring. Da spiller jeg inn den avsluttende delen som du hører på i 21 dager for å oppnå best resultat..

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

97 87 13 12

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Mitt navn er Therese Hagen og er sertifisert coach. RTT under utdanning Bor i Bergen. Therese Hagen - Coach, Veileder

Beskrivelse

Jeg jobber med hele mennesket. Jeg vet at når vi kommer i for stor ubalanse skygger det over i  andre områder i livene våre.

Jeg har en stor tro på at menneskets kraft til å finne løsninger, til å skape det de ønsker, og at dette er noe vi alle har i oss.Jeg har jobbet med mennesker på ulike måter hele livet. Jeg har vært leder i over 20 år og har sett hvordan ved å bruke teknikker for å komme gjennom ting har vært avgjørende mange ganger. 


 • Lever du det livet du drømte om?
 • Ønsker du endring men vet ikke hvordan?
 • Føler du deg ikke god nok?
 • Føler du en tomhet inni deg?
 • Er det vanskelig å ta beslutninger?
 • Sier du ja når du egentlig ønsker å si nei.Min visjon og mål


At vi sammen finner grunnen til at du står fast, og jobber utifra det.

Det finnes alltid løsninger..

Etter vår innledende samtale, blir vi enig om hva som er viktigst for deg å jobbe med. Jeg bruker hypnose som setter deg i en rolig og behagelig tilstand.  Og vi ser på HVA som er grunnen til at du er der du er i dag. Grunnen til at du har kontaktet meg.Jeg er en positiv, engasjert person som brenner for at mennesker skal ha det godt. Og at du føler respekt og tillit i samtalen med meg så vårt samarbeid har en trygghet til å skape en positiv fremtid.Og ikke minst frigjøre deg fra det du har båret på.


 • Jeg bruker respektfulle metoder som har fokus på tankene og indre styrke, som gir en bevisstgjøring og inviterer til en refleksjon.
 • Jeg bruker visualisering og meditasjon.
 • Jeg bruker hypnose


Med coaching kan du finne Din vei, Din stemme, og løsninger på din vei mot dine mål og drømmer. Jeg vet at ved å sette spørsmål gjør at du kan finne svarene som jeg vet ligger i deg. Vi må bare få satt riktig ord og følelsen av tillatelse til at det faktisk er greit. 


Du er skaperen av ditt liv, og ved å ta det første steget kan forandringer inni og rundt deg skje raskt.

Det er faktisk mulig å leve det livet man drømmer om..Min utdanning

 • Har fagbrev og er utdannet innen Tekstil og Kjemi, medisinsk sekretær og sertifisert coach og mentor. 
 • Jeg studerer selvutvikling kontinuerlig og bruker det i min egen coaching.  
 • Jeg har drevet eget firma i 11 år før jeg satset videre på studier og utdannet meg innen coaching. 
 • Jobber med alsheimers og demente.
 • Driver nå eget coaching firma.
 • Under utdanning til RTT.


 Vi får ta ekstra hensyn til hverandre i denne tiden, vise omsorg, raushet og kjærlighet.

Ønsker du min hjelp og føler jeg kan hjelpe deg, så ring meg.

Du er hjertelig velkommen!Referanser

Anonym - "Hei,kjære Therese. Vil bare si tusen takk for siste coach meditasjon.Den er helt nydelig å lytte til, du har en så behagelig stemme-noe som er helt vesentlig for meg gjennom guidet meditasjon.Du går rett til kjernen av hva jeg av hva jeg virkelig føler jeg trenger sterkt. Jeg får en indre ro, og ja en tro på alt det gode du formidler. - noe som gir et løft og en trygghet i dagen.Jeg lytter ofte til meditasjonen og føler den lander på et dypere nivå for hver gang.Jeg unner alle å prøve meditasjonscoaching med deg, siden du skreddersyr og tilpasser meditasjonen til hver enkelt av oss.Det er rett og slett en nydelig reise i å komme "på plass" igjen.Tusen tusen takk. Hjertesmil til deg.."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer