Kunst

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Hva er kunst? 

Kunst kan være så mangt og det finnes mange forskjellige uttrykk for kunst. Kunst dekker et stort mangfold fra sang, dans, teater, billedhugger, fotograf, skjønnlitteratur, dikting, maler, arkitektur, skulpturer, figurer og mye mye mer. Tradisjonelt har kunst vært knyttet til estetikk, men forståelsen og definisjonen av kunst har lenge vært diskutert. Kunst blir ofte laget for å dele en opplevelse, fortelling eller følelse. 

Det finnes mange temaer i kunst. Populære temaer kan bla. være kjærlighet og sorg, døden i kunst og religiøs kunst, men alt kan uttrykkes når det kommer til kunst. 

Finn din rette kunstnercoach

Mange opplever det vanskelig å bli en kunstner eller å leve som selvstendig kunstner. En kunstnercoach kan hjelpe deg med akkurat dette. En kunstnercoach vil gi deg råd og veilede deg på den rette vei til å arbeide som en kunstner. Du vil få motivasjon og inspirasjon, og en kunstnercoach vil legge frem mulighetene du har foran deg. Hos GoMentor tilbyr vi profesjonell hjelp av en kunstenercoach. Finn din rette coach ved å søke på vår hjemmeside.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.