Kunstnercoach

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Hva er en kunstnercoach?

En kunstercoach er en som kan gi deg råd, veiledning og hjelpe deg på den rette veien til å nå dine ambisjoner og mål innenfor kunst. Kunstnercoaching er til deg som for eksempel arbeider eller vil arbeide i teater-, fotografi-, bildekunst-, arkitektur, skulptur-, grafikk-, billedhugger-, forfatter-, eller musikkbransjen. Kunst kan være mye forskjellig, så her settes ingen grenser. 

Hvorfor gå til en kunstnercoach?

Hvis du er usikker på om selvstendig kunstner er noe for deg, er i tvil eller bare nysgjerrig rundt livet som kunstner, kan en kunstnercoach hjelpe deg med å guide, planlegge, ha fokus og gi inspirasjon. En kunstnercoach vil coache deg og motivere deg, og vise hvilke muligheter som finnes. 

Finn din rette kunstnercoach

Vil du ha styr på din karriere og ha følelsen av at det er du som bestemmer i ditt liv, men syntes det er vanskelig? Nederst på siden finner du en oversikt over kunstnercoacher på GoMentor, eller du kan søke spesifikt via "Finn-mentor" knappen.

Få hjelp av en kunstnercoach

Merete Oddny Karlsen Petter Moss Berit Aanesen Katrine Nysveen
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.