Business coach

af Jan Sølvberg

Sidst opdateret 11.6.2020

Reviewer GoMentor

Business coach

Business coaches hjelper entreprenører, bedriftseiere og fagpersoner til å vokse på ulike bestemte områder. Enten om du er en profesjonell bedrift som kjemper for å opptjene en provisjon eller en entrepreneur/leder som er usikker på ditt neste trekk, kan den rette business coach sette deg på en lukrativ vei til suksess.

Hvem er du som leder?

Å være leder kan være en ensom opplevelse. Du er "sjefen" til teamet og din leders "undersått" og om du er toppleder har du fortsatt styret å forholde deg til. Du skal ta beslutninger som du må stå for og støtte dine ansatte slik at de utfører jobben best mulig.

En av oppgavene du som leder har er å si ifra når ting ikke går som de skal. Alt for ofte er "snillismen" en hemsko for god ledelse: "Det kan bli en ubehagelig samtale så jeg tar det ikke opp nå. Det ordner seg nok etter hvert". En utsettelse av vanskelige samtaler kan du komme til å angre på neste gang en av de ansatte ikke leverer som avtalt eller ikke tar det ansvaret som han eller hun er forventet å gjøre. Noen ganger kan det være grensetilfeller som er vanskelig å bestemme seg for. Hva gjør du da?

En annen utfordring er at mange ledere pålegger seg selv et stort ansvar, noe som fort kan bikke over og bli for mye. Det går ut over nattesøvn, fritid og familie. Hvordan finner du balansen i denne tilværelsen? Det er ikke så mange du kan henvende deg til for helt objektive svar. Da kan en coach være midt i blinken for deg.

En coach skal forholde seg til alt du sier som konfidensielt, med mindre det er fare for liv og helse, og hjelper deg finne gode løsninger på de utfordringer du strir med.

Finn alle business coaches og se hva de kan hjelpe deg med her

Få hjelp af en business coach idag

Mina Tjelle Anders Straume
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Få hjelp af en business coach idag

Mina Tjelle Anders Straume
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Referanser

Helen

Helen - ""Jan Sølvberg har coachet meg det siste året og hjelper meg ikke bare å gjøre fremgang som idrettsutøver, men på alle områder i livet mitt. Han er spesielt dyktig til å stille sterke spørsmål og gjøre meg i stand til å ta tak i vanskelige problemer fra ulike vinkler. Hans coaching-stil vil hjelpe alle å identifisere hindringene som holder dem tilbake og finne de riktige løsningene for å bevege seg fremover." "  Les mer  Les mindre


Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.