Skilsmissecoach

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

SkilsmissecoachHar du lenge vurdert skilsmisse/samlivsbrudd? Er midt i en vanskelig skilsmisse? Eller prøver du å legge et vondt brudd bak deg?

Dette er utfordringer og problematikk en skilsmissecoach kan hjelpe deg med. En skillsmissecoach er en coach som har spesialisert seg innenfor samliv, samlivsbrudd og veien videre etter tøffe perioder i livet. Ved å bistå og rådgive deg om hvordan få trygge og glade barn i en problematisk situasjon, et problemfritt forhold til eksen, opprettholde en god selvfølelse eller det å nyte livet som singel eller i et nytt og velfungerende forhold, kan du oppleve at overgangen til en ny hverdag blir enklere. 

Finn den rette skilsmissecoachen

Her hos GoMentor kan du finne og booke sesjoner hos profesjonelle psykologer, psykoterapeuter og coaches spesialisert innen samliv og samlivsbrudd og enda viktigere, spesialisert i hvordan det skal håndteres på en sunn måte. Selv om samlivsbrudd blir en naturlig del av livet for noen mennesker kan det gi en markant forbedring på livskvaliteten hvis man vet hvordan det skal håndteres. Siden skilsmissecoach ikke er en beskyttet tittel anbefales det at du undersøker de forskjellige coachenes erfaringeog utdannelser for å forsikre deg om at du finner den rette. Ofte vil en skilsmissecoach ha tatt et eller flere kurs i coaching og deretter ha spesialisert seg innen samliv, hvor andre har spesialisert seg i skilsmissecoahing fra begynnelsen elle supplerende utdannelser i enten psykologi eller terapi. Det kan derfor varierer etter bakgrunn og erfaring når du velger coachen din.


Finn din mentor i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. Ta kontakt med din ønskede mentor og forhør deg mer om metoder og problematikk mentoren kan bistå deg med. 

Skilsmissecoach

Unn Helen Børvind
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.