Overvekt..

Skrevet d. 26-5-2020 20:14:32 af Therese Hagen - Hypnoterapeut, Coach

Overvekt er noe jeg føler så mange av oss har levd med eller sliter med, og jeg ser hva det gjør med mange. Det er SÅ mange grunner til at vi er overvektige. Det er faktisk ikke bare å si "spis mindre" eller sunnere så ordner det seg. Som regel er det mye mer under enn som så..

Hjernen vår er laget slik at den hjelper oss å unngå smerte, og holde oss i live.

Så når det skjer noe, så er det ofte i vårt samfunn at da spiser vi kake, sjokolade ol. Det gjør kanskje at vi føler oss bedre der og da, men så kommer samvittigheten og alt blir verre..Og da er det ofte vi fortsetter å spise som vi er vant med..kake og sjokolade gjør oss høy på sukker og verden er et bedre sted..en liten stund..

Det er så mange grunner til overvekt..traume og sorg, beskyttelse og ofte følelsen av å ikke føle tilknytting eller at du ikke er god nok..

Det å føle samhørighet og at vi har mennesker rundt oss som er glad i oss, som er der for oss er vesentilg for ALLE...

Jeg ser ofte at når grunnen til HVORFOR du føler du må ha all denne ekstra vekten forsvinner, balanserer også vekten seg..

Jeg fikk selv erfare som tenåring å høre hvor tykk jeg var og jeg burde slanke meg..

Det fikk ligge i bakhodet i mange år at jeg var tykk, men i realiteten var jeg under utvikling og ikke overvektig..men skaden var allerede der...

Jeg følte meg ikke god nok..

Men av erfaring vet jeg at jeg er god nok, og vekten min er helt perfekt til meg..Noe du også kan oppnå..

Jeg koser meg med kake i selskap og det er helt greit...Jeg er bevist på å spise det som gjør at jeg kjenner kroppen min fungerer best på ellers. Det er forskjellig fra person til person, og du kan også finne hva du fungerer best på..

Føler du at jeg kan hjelpe deg med dette?

Jeg hjelper deg gjerne..

Beste ønsker..

Therese....

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.