Tilbake etter sykdom

af GoMentor

Sidst opdateret 23.6.2020

Reviewer GoMentor

Tilbake etter sykdom

Det kan være en følelsesmessig utfordring, når du må begynne å jobbe igjen etter langvarig fravær på grunn av sykdom og stress. Kanskje du er både spent og nervøs på samme tid, og du finner ut at tankene dine kan rush frem og tilbake mellom, alle de gode tingene som er i ferd med å begynne å jobbe igjen og nervøsitet.

Du kan oppleve uro og spørsmål:

  • Er jeg klar?
  • Har jeg kraft og overskud?
  • Vil de ha meg tilbake?
  • Jeg lurer på hva de andre tenker?

Mange vil finne det vanskelig å komme tilbake til arbeid hvis de ikke får den støtten de ønsker. Hos GoMentor kan du finne flere mentorer som hjelper deg med å komme tilbake til arbeid etter sykdom. Både når det gjelder mental velvære og mer praktisk i prosessen.


Få hjelp til å komme tilbake til arbeid

En god idé å lage en plan for hvordan du skal re-starte., både på mentalt og følelsesmessig nivå, hvor det handler om hvordan best å ta vare på deg selv når du føler nervøsitet eller for eksempel få stresssymptomer igjen og på et praktisk nivå, som handler mer om hvor mange timer du bør starte med igjen eller hvordan arbeidsuken skal organiseres.

Det kan være enten en coach eller en psykolog med erfaring i feltet - eller en stressterapeut som med dedikerte kurs kan hjelpe deg i prosessen.

Trenger du hjelp?

May Brit Strand Nordanger Liv   Wassum Tom Albertsen Anna Lena Eldøy
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Tilbake etter sykdom

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.