Målsetting

af GoMentor

Sidst opdateret 31.1.2020

Reviewer GoMentor

Målsetting

Målsetting

Målsetting er en simpel og grunnleggende oppgave, men det er forbløffende hvor mye det kan bidra til å endre ens liv. Problemet er at de fleste finner ut av hvor viktig det er å sette mål for seg selv i livet alt for sent. Heldigvis, er det aldri for sent å sette seg mål og nå dem. Denne enkle oppgaven, kan gjøre det mulig å oppnå ting man ikke hadde drømt om og jobbe med en personlig utvikling. Men selv om denne relativt enkle oppgaven kan hjelpe til å endre ens liv, er det de færreste som er i stand til å overføre det til sitt eget liv. Det er her livscoaching via GoMentor kan hjelpe. Men før vi kommer nærmere inn på det, tar vi en titt på de grunnleggende fordelene ved målsetting.

Fordeler ved målsettinger

Her er noen av de helt grunnleggende fordelene ved målsetting, og litt om hvordan man rent faktisk når sine mål:

  • Mer motivasjon - Folk som setter seg mål er typisk mer motiverte, hvilket betyr at de kan oppnå mer. Motivasjon er en viktig faktor for å oppnå suksess i livet.
  • Mer suksess - Utover at det er mer motiverte, opplever personer som setter mål for seg sel - og når dem - generelt mer suksess i livet. Det er klart at kriteriet for suksess er veldig individuelt, men det vil alltid føre til positive resultater.
  • Mer tilfredshet - Når man oppnår mer suksess i livet, vil man typisk også være mer fornøyd med livet i seg selv. Større tilfredshet kan medføre mange gode ting.
  • Mindre stress - Mer tilfredshet kan fære til mindre stress, som kan gjøre en i stand til å leve et sunnere liv. Personer med et sunt liv, har mindre risiko for å påvirkes for mentale forstyrrelser.
  • Mer glede - Hvis man generelt er mer fornøyd og ikke opplever så mye stress, blir man mer glad. Dette er essensen i livet for mange, selv om det ikke nødvendigvis er det samme som penger eller makt. Glede er noe å strebe etter.

Online livscoaching for målsetting

Som du kan se, kan det å sette seg mål og streve etter disse, ha enorm innflytelse på livskvaliteten. En av fordelene med online livscoaching via GoMentor, er at det kan hjelpe deg, uten at du skal bruke en masse tid på å få det til å passe inn i kalenderen. Livscoaching kan lære deg hvordan du setter deg mål og når dem. Ved hjelp av praktiske råd som er enkle og følge, kan være tilknyttede coacher gjøre deg i stand til å sette mål og følge opp på dem. Noen har kanskje bruk for litt veiledning, mens andre har bruk for mer rådgivning Det er det smarte med livscoaching via GoMentor: du kan få hjelp i ditt eget tempo.

Grunner til målsetting

  • Sette seg mål
  • Nå mål
  • Teknikker til målsetting
  • Å følge en rekke trinn for å nå sine mål

Evnen til å sette mål gir et enormt bidrag til suksess for et individ. De mest vellykkede mennesker er målorienterte. De tar seg tid til å identifisere hva det er de ønsker, og de bygger opp et virkelig tydelig og detaljert bilde av hvordan det å oppnå målet vil se ut og føles. De tar deretter regelmessige tiltak for å bevege seg mot målet sitt.

Høres enkelt ut ikke sant? Vel, med de riktige verktøyene og teknikkene for å veilede deg, kan du sammen med en coach oppnå det du ønsker deg. Her kan du finne alle coaches som tilbyr coaching i målsetting.


Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.