Tilbyr hastetime

af GoMentor

Sidst opdateret 21.1.2021

Reviewer GoMentor

HastetimeFlere av våre mentorer; både psykologer, psykoterapeuter og coacher har alltid ledig tid i kalenderen, reservert til deg som har behov for akutt hjelp og støtte. 

 

Legehenvisning og ventetid

Du har kanskje opplevd allerede, at det er fra flere uker til flere måneders ventetid hos autoriserte psykologer hvor man kan bruke legehenvisning. Så selv om du har en legehenvisning, som du ønsker å bruke, får du ikke booket en tid med det samme. Hos GoMentor kan du bruke din legehenvisning og finne den rette autoristerte psykolog eller terapeut for deg. På denne måten slipper du både ventetid og kan selv ta kontakt med den mentoren du mener er den rette for deg. 


Se listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert'-knappen til høyre. Listen viser psykologer, psykoterapeuter og coacher som ikke har ventetid og alltid har hastetimer ledig. 

Psykolog, terapeut eller coach som tilbyr hastetime

May Brit Strand Nordanger Filip Bekkelund Anna Lena Eldøy                               Liv  Wassum
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.