Hypnoterapeut

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

HypnoterapeutHypnoterapi er en behandlingsform der vi henvender oss til ditt ubevisste sinn for å påvirke tankemønstre som skaper problemer for deg. En hypnoterapeut er derfor terapeut som arbeider med dine indre ressurser og kompetanser ved hjelp av dyp avslapning. Hypnose er en tilstand hvor det bevisste og ubevisste sinn begynner å arbeide med samme utfordringer på samme tid uten å være i konflikt.

Når man er under hypnose jobbes det dyptgående med å foreta positive, ønskede endringer i tanke- og følelsesmønstre. Ens underbevissthet er på dette tidspunkt mere åpen enn ellers, og det er derfor mulig å gjøre disse endringene. Gjennom hele livet blir vi bombadert med informasjon som lagres i vår underbevissthet. Alt det vi utsettes for, både positivt og negativt, bevisst og ubevisst, lagres og kan påvirke vår måte å handle og tenke på. Vi oppfatter verden ut fra de erfaringer og den informasjon vi har lagret i det underbevisste. 

En hypnoterapeut kan blant annet bistå deg med problemer som: 

Finn den rette hypnoterapeuten 

Nedenfor kan du se overiskten over de psykologene, terapeutene og coachene som er utdannet hypnoterapeuter hos GoMentor. På deres profiler kan du lese mer om den enkeltes erfaringer og metoder, eller du kan søke mer spesifikt under 'Finn ekspert'.  

Få hjelp av en hypnoterapeut

Liv   Wassum Charlotte Nagelgaard Linda Nordskog Christina Isdahl
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.