Fobier - Bli kvitt redselen - GoMentor

Fobier

By GoMentor

Last updated at 17.1.2020

Reviewers GoMentor

FobierHva er en fobi?

En fobi er en ekstrem angst eller redsel som kan få en person til å oppleve panikk. Symptomene ligner symptomene på andre angstlidelser, dvs. pustevansker, hjertebank og andre fysiske og psykiske indikatorer. Hvis symptomene regelmessig dukker opp når du er i kontakt med noe konkret eller er i en spesiell situasjon, kan det være på grunn av en fobi. GoMentor sine psykologer og terapeuter tar behandling av fobier alvorlig.

Ulike typer fobier

Det finnes mange typer fobier, som kan påvirke mennesker på samme måte, men det er forskjellige ting og situasjoner som trigger frykten. Nedenfor er en liste over de vanligste fobiene. Til høyre på siden kan du trykke deg inn på et utvalg at de undernevnte og lese mer. 

Behandling av fobier

Det finnes forskjellige metoder for behandling av fobier, avhengig av hvilken type fobi det er. GoMentor tilbyr online terapi, som kombinerer psykoterapi med kommunikasjon over internett. Våre profesjonelle terapeuter kan hjelpe ved å gi deg informasjonen og rådene du trenger.


Finn din mentor i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert'-knappen.

Finn hjelp i nærheten km fra

Se utvalgte mentorer under

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer