Helhetsterapeut - Les mer her - GoMentor

Helhetsterapeut

HelhetsterapeutHelhetsterapeuter benytter seg gjerne av flere former for alternative og komplementære behandlingsmåter. Målet med behandlingen er å sørge for ubegrenset og fri flyt av livsenergi gjennom kropp, hjerne og ånd. Behandlingen blir tilpasset behovene og ønskene til hver enkelt, og tar sikte på å behandle hele mennesket. Som ved de fleste andre komplementære behandlingsmetoder, er meningen å finne en behandling som skal sette i gang kroppens evne til å helbrede seg selv.

Man oppsøker gjerne en helhetsterapeut fordi man har et helserelatert problem. Det pleier å være snakk om at man ønsker en alternativ behandling. Noen ganger har man fått behandling andre steder for sine symptomer/plager, uten at det har hjulpet. En helhetsterapeut benytter seg ofte av behandlingsmetoder som kinesiologi, øreakupunktur, fotsoneterapi, aromaterapi og meridiandrenasje. 

Finn den rette mentoren for deg i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

Book en Helhetsterapeut og få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Jorunn Kolmos Julianna Weber Reidun Syversen
km fra

Se utvalgte mentorer under

Finn mentorer i ditt område

km fra
 

Få hjelp for Helhetsterapeut

Book en Helhetsterapeut og få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Jorunn Kolmos Julianna Weber Reidun Syversen
Akkurat nå: Spar 40% på online terapi

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.