May Britt Lian

Coach, Tankefelt-terapeut TFT, Veileder

Drammen

8 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

NLP Personlighetsanalyse med fokus på DEG - pakke på 3 sesjoner à 90 min. 3 600 kr. Avtal tid

Dine personlige egenskaper, dine verdier, tanke- og adferdsmønstre påvirker deg selv og andre og blir synlig 

Klienten får etablert sine verdier, får en profesjonell personlighetstest og analyse av denne, og konkrete praktiske tips som kan bidra til endret kommunikasjon, økt selvfølelse og økt livskvalitet.
Ut fra at våre følelser og tanker styrer vi våre handlinger så er dette kjempespennende! Veldig nyttig i forhold til grensesetting, identitet, selvbilde og kommunikasjon/formidling av budskap til andre. TFT-Tankefelt terapi for irrasjonelle følelser - pakke på 5 sesjoner à ca. 60 min. 5 100 kr. Avtal tid

Fokuserer på avspenning og korrigering av følelser som er irrasjonelle i seg selv, eller irrasjonelt sterke.

Behandlingspakken er med på å sikre at kraften i TFT utnyttes best mulig. NB! Sesjonene kan variere noe i tid avhengig av den enkelte klient.
Du får også opplæring og dermed et verktøy for avspenning som du kan bruke ved behov på deg selv og dine nærmeste resten av livet.
TFT kan brukes ved...
◾ADHD
◾ADFERDS- OG KONSENTRASJONSPROBLEMER
◾ALLERGIPLAGER
◾ANGST
◾FIBROMYALGI
◾FLAUHET
◾FOBIER
◾FOR Å ØKE PRESTASJONSEVNE
◾HODEPINE
◾INDRE URO
◾KONSENTRASJONSPROBLEMATIKK
◾LESE- OG SKRIVEPROBLEMATIKK
◾MIGRENE
◾NEDSTEMTHET
◾RØYKESLUTT
◾SAMLIVSPROBLEMER
◾SINNE/HAT/IRRITASJON
◾SELVFØLELSE
◾SJALUSI
◾SKYLDFØLELSE
◾SLANKING
◾SMERTER
◾SORG
◾SPENNINGER
◾STRESS
◾SYKEFRAVÆR
◾SØVNPROBLEMATIKK
◾TRAUMER

 


NLP "Den gode samtalen" 850 kr. Avtal tid

NLP Coaching og "Den gode samtalen"...

Den gode samtalen kan for mange gjøre en stor forskjell og er verdifull i seg selv. Den kan også være en naturlig oppstart for vurdering av hva som er gode alternativer for deg videre fremover enten det gjelder videre selvutvikling, veivalg, prestasjoner, sortering av tanker eller kommunikasjon med dine nære relasjoner. Jeg møter deg uansett der hvor du er akkurat nå og du får i denne samtalen mulighet til å dele dine tanker, hjelp til sortering og prioritering.

Denne samtalen vil gi deg en introduksjon til NLP Coaching som verktøy og virkemiddel for videreutvikling og endring. Du får i tillegg en "smak" av hvordan jeg jobber ut fra gjensidig tillit og respekt.

Du vil også kunne få informasjon om hva TFT-Tankefeltteknikker kan gjøre for deg som en alternativ behandlingsform. Dette kan være en effektiv terapi i forbindelse med irrasjonelle følelser og/eller fobier.


NLP videreutvikling, livsendring og identitet m.m. - pakke på 5 sesjoner à 90 min. 5 100 kr. Avtal tid

Her får du muligheten til å gå inn i en utviklingsprosess hvor du får et komplett «verktøybelte» med effektive og enkle NLP teknikker, metoder og øvelser ut fra hva som fungerer for DEG, der du er i livet akkurat NÅ.

Erfaring viser at å jobbe i en prosess øker muligheten for å lykkes med varige positive endringer innenfor viktige livsområder (helse/kropp, karriere/jobb/utdannelse, fritid/moro, relasjoner/familie/venner/partner, bosted og økonomi).

Aktuelle temaer kan være...

KOMMUNIKASJON
PERSONLIG UTVIKLING
VEIVALG
SORG OG TAP
MESTRING
RELASJONER
SELVTILLIT
HSP-HØYSENSITIVITET
GRENSESETTING
SELVFØLELSE
IDENTITET
INDRE URO
TANKEKAOS
BEKYMRING
NEDSTEMTHET
SINNE/HAT
SJALUSI
SMERTER
STRESS
ULIKE FORMER FOR FRYKT
ATFERDS- OG KONSENTRASJONSPROBLEMER
VANSKELIGE FØLELSER ETTER VONDE OPPLEVELSER
RASTLØSHET
SVIK
SLITENHET
STAGNASJON


NLP Bedrift - Fokus på mennesket som din viktigste ressurs inkl. konflikthåndtering 1 850 kr. Avtal tid

Konflikter og feil mann på feil plass, koster det virksomheter mer enn hva det smaker?

Her får du og din virksomhet konkrete verktøy i forhold til kommunikasjon, NLP coaching med fokus på utnyttelsen av den enkelte sine gode ressurser, hjelp med konflikthåndtering og effektivisering av samarbeid i grupper, forbedring av rutiner og arbeidsprosesser. Dette kan bidra til store besparelser. Ta kontakt for detaljer.

NLP Coaching for familie og par, pakke på 5 sesjoner 7 250 kr. Avtal tid

Sammen er vi sterkere

Her får dere muligheten til å gå inn i en prosess hvor dere kan lære effektive og enkle NLP teknikker, metoder og øvelser ut fra hva din familie ønsker hjelp til, eventuelt du og din partner. Kommunikasjon, konflikter, forventninger og stress i hverdagen enten det er på skole, jobb eller i hjemmet påvirker vår livskvalitet kan hende mer enn vi er klar over?

Gode samtaler hvor dere som familie eller hvor du og din partner sammen kan fokusere på hva som kan gjøre at dere opplever økt mestring av f. eks. ulike roller i hverdagen kan bidra til både et bedre samliv, samt øke livskvaliteten for den enkelte i familien. 

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 32 99 30 13

32 99 30 13

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Homeopraktiker, Reg. MNLH innen NLP Coaching og TFT-Tankefelt terapier May Britt Lian - Coach, Tankefelt-terapeut TFT, Veileder

Beskrivelse

 Har du tenkt...

- Slik vil jeg IKKE ha det lenger?
- Jeg KJEDER meg i forholdet mitt! Jeg KJEDER meg på jobb! 
- Jeg lurer på hvorfor andre sier jeg OVERREAGERER?
- Jeg trenger endring og UTVIKLING som...  leder, medarbeider eller menneske?
- Jeg vet ikke hva jeg egentlig VIL, eller HVORDAN jeg skal få det til?
- Dette burde jeg SNAKKE med noen om?

Kjenner du på...

- at du ikke føler deg SETT på jobb eller hjemme?
- at det må da være noe MER til livet?
- at mange FORVENTER for mye av deg?
- at du er OVERVELDET av hverdagen og ønsker mer KONTROLL på livet?
- at du ønsker INDRE RO og TILSTEDEVÆRELSE, men er SLITEN og har lite TÅLMODIGHET?
- at du føler deg FRUSTRERT, BEKYMRET og GRUBLER mye?
- at du skyver FØLELSER og din INDRE STEMME til side?

Insanity: Doing the same thing over and over again and expecting different results. - Albert Einstein


Ønsker du derimot å ...

- Ta sunne og riktige valg for deg selv!
- Mestre dine roller hjemme, på skole eller på jobb!
- Bli bevisst på tanker og følelser!
- Ha gode relasjoner!
- Ha energi, tilstedeværelse og livsglede!
- Føle deg trygg og selvsikker - være deg selv!
- Ha en mening med livet og finne veien videre!
- Føle indre ro, balanse og harmoni!


Mitt fokus og tilnærming...

  • Mitt fokus er at du får motivasjon, utholdenhet og opplevelsen av at du har det som trengs for å lykkes! Du får et komplett "verktøybelte" for økt mestring og livskvalitet!


  • Min tilnærming er å møte deg der du er i livet akkurat nå med min kunnskap, livserfaring på godt og vondt, og som medmenneske. At du føler deg sett, ivaretatt og trygg er både viktig for meg personlig, så vel som en forutsetning for at du skal lykkes.


Hva gjør jeg?

NLP Coaching foregår ved gode samtaler ansikt til ansikt, via telefon eller Skype hvor jeg benytter spørreteknikker, sammen med enkle og effektive øvelser. Ut fra erfaring så kan dette bidra til positiv endring og økt livskvalitet for den enkelte. Mine referanser kan fortelle deg enda mer ut fra sine erfaringer.
TFT utføres ved at utvalgte punkter på kroppens energibaner stimuleres med enkel fingerbanking, mens klienten fokuserer på sine følelser. Når dette gjøres aktiveres kroppens eget reparasjonssystem. Jeg bruker spørreteknikker for å avdekke og aktivere følelsene i samarbeid med deg.


Om meg...

Mange opplever at de mestrer og lykkes i perioder av livet, men det er også perioder hvor man opplever at man mister noe av seg selv, eller at ting ikke ble slik man trodde, eller drømte om. Jeg har selv kjent på dette både i forbindelse med ulike roller og hendelser.
Mine livserfaringer innenfor offentlig og privat arbeidsliv i Norge og USA og som medmenneske er til for at DU kan få kyndig hjelp på DIN reise videre...
I dag bruker jeg mye av meg selv, min personlighet og mine ressurser, men tror jeg har ENDA mer potensiale...  Jeg tror nemlig at  vi ALLE har evnen til å utvikle oss HELE livet!
Og ja, jeg ønsker og tror at jeg kan gjøre en forskjell. Ta kontakt om du er klar! Dette blir spennende!


Varme tanker,
 May Britt

Referanser

Anett, ung kvinne fra Drammen. - "En annerledes utviklingsprosess - spesielt fornøyd med måten du så meg på. - "En oppriktig og god person som ser det positive i alle, og viser tillit. Du var der hele tiden, til alle tider." Du guidet meg inn på nye tanker, hadde tillit til at jeg skulle finne løsningen selv, var der rett og slett! Kjempefornøyd og føler jeg har lært masse om meg selv, og andre! Dette var en god og trygg opplevelse, og det er en fryd å kunne ha fått din hjelp!" "  Les mer  Les mindre

Tron Berntsen - "NLP Coaching og TFT- tankefelt terapi har fått meg til å tenke i andre baner og mønstre, noe som har hjulpet meg i hverdagen. Jeg er spesielt fornøyd med at jeg har fått på plass verdiene mine, samt sette grenser for hva jeg kan tåle eller ikke. May Britt er flink til å forklare, gi eksempler og visualisere ting fra virkeligheten, Hun bruker tid på meg, - jeg føler meg viktig. May Britt er genuint opptatt av å hjelpe. Hun er flink til å motivere og veilede når jeg ønsker det, og gir gode tilbakemeldinger, samt god oppfølging underveis."  Les mer  Les mindre

Bjørn Stavrum - ""Er egentlig sjokkert over sammenhengen mellom kropp og psyke!" Opplevde reduksjon av hodepine, indre ro, klarhet/tilstedeværelse og føler meg roligere generelt. Mer spesifikt opplever at jeg kan fokusere bedre, roer meg og kan hvile. Opplever også at jeg klarer å være tilstede mer for andre inkl. min kone. Dette er det godt å kjenne på. Opplever videre at jeg har fått nytt tidsperspektiv og håp for fremtiden. Har større åpenhet og tillit til mine viktigste relasjoner. - "Jeg har endret meg i forhold til hva jeg tenker, hvordan jeg utrykker meg og hva jeg gjør.»"  Les mer  Les mindre

Sonja Helmersen - "Jeg har fått en verdifull innsikt i min personlighet og "verktøy" som jeg kan bruke til forbedringer - veldig fornøyd! "Tusen takk for en fantastisk lærerik time om mine verdier i dag, tenk at vi klarte å sette ord på dem:) ♥ Takk ♥". Spesielt fornøyd med at du åpnet opp for at jeg kan utvikle meg videre, stilte spørsmål og undret deg sammen med meg. Jeg likte også øvelsene og opplevde at samtalene var åpne, respektfulle, gode og utviklende. "  Les mer  Les mindre

Veronica Leyva - "Coaching was something new to me and I was a bit sceptic going into this, but was quite surprised with the positive experience. I’m very satisfied with how May Britt provided helpful techniques i.e. how to live in the present, as well as other tools allowing me to grow both personally and professionally. The various exercises provided insight and connected me with my resources, - loved this! May Britt demonstrated emphaty and objectivity with a positive yet humble attitude, as well as wisdom throughout the sessions. I loved the way we established my core values.This has given me a lot of thoughts that I had not even considered. Another area that I felt May Britt performed well was the timing of when to stop, and when to challenge me. This demonstrates her skill as a professional coach, and also respect. In a summary of the 8 sessions I think «Life Coaching» together with Intuitive Coaching works great for people that want to improve their «quality of life». I never thought of my life the way I do now. I have realized that there are people out there searching for the same things as me! :-) "  Les mer  Les mindre

Atle Stenseth - "Jeg opplevde May Britt som en god samtalepartner - praten gikk lett. Hun spør de riktige spørsmålene, er positiv og sørger for fremdrift. Veldig nyttig å ha en person som jeg kunne lufte tanker og handlinger med. Fikk også sortert tanker og følelser, og prioritert de slik at noen "løse tråder" ble fanget. May Britt engasjerer seg og viser åpenhet, hun er god på å lytte, holde tråden i samtalen og identifisere aktuelle mål. Hun var også behjelpelig med å knytte kontakter eller komme frem til ting å jobbe med. Jeg syns det var kjempespennende å lære om verdier generelt og har nå etablert mine viktigste personlige verdier."  Les mer  Les mindre

Anonym voksen kvinne fra Vestfold - "Du konsentrerte deg ikke bare om det som jeg hadde som min utfordring, slik som kanskje jeg har opplevd det før. Du var en festlig, morsom dame og lett til sinns, noe som gjorde samtalene til ikke bare var alvor. Du kunne forstå min problematikk og var en god lytter, og øvelsene var bra. Du var 100 % engasjert, noe som gjorde at jeg fikk fullt utbytte av timene. Du hadde meget god kunnskap om hvordan kroppen og hjernen fungerer, om tanker og følelser. Følte at du var levende engasjert og brant for det du gjorde. Formidlet meget bra. Kunnskapsrik. Var 100 % fornøyd, alt stemte og fikk full uttelling. Har aldri pratet så lett med noen i så lang tid! Like viktig syntes jeg å ha kunnskap om hvordan kroppen vår reagerer og er satt sammen, som bare å prate direkte om utfordringen «pasienten» har. En får da en bredere kunnskap om seg selv. Jeg opplevde de timene jeg hadde, som helt utmerket. Du var engasjert og du inspirerte meg. Så du scoret full pott og jeg mener nå bestemt at du er rett dame på rett plass. "  Les mer  Les mindre

Per Filip Tjeransen - "Flink til å ta tak i mine behov og å komme frem til konkrete hjelpemidler for hvordan jeg kan kontrollere mine egne følelser og forbedre min egen kommunikasjon. Det var en fordel for meg å kunne snakke med ei dame siden jeg har utfordringer med kommunikasjon med kona. Du er varm, positiv og trygg noe som gjør det enkelt å betro seg om de utfordringene jeg står i, selv om temaene kan være utenfor komfortsonen til vanlig. May Britt har faktisk vært en coach og "psykolog" for meg og hjulpet meg mer enn de timene jeg fikk hos psykolog. TUSEN TAKK! "  Les mer  Les mindre

Blogginnlegg fra denne mentoren

Vis alle

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.