May Britt Lian - Coach, Veileder, Reg. Tankefeltterapeut MNLH - GoMentor

May Britt Lian

Coach, Veileder, Reg. Tankefeltterapeut MNLH

Drammen, Hvittingfoss, Videosamtale

14 referanser

Personlig fremmøte

NLP coaching samtale, personlig fremmøte 60 min., eventuelt 90 min. etter avtale. 850 kr. Avtal tid

Den gode samtalen...

Kan for mange gjøre en stor forskjell ved at du får hjelp til sortering av tanker og får en større indre ro eller klarhet i forhold til temaer som personlighet inkl. test av høysensitivitet, veivalg, identitet, selvtillit og selvfølelse, personlige egenskaper, kommunikasjon, prestasjoner, stress, tidsklemma, finne tilbake til gleden eller at man kjenner seg mer fokusert.

Den kan også være en naturlig oppstart for vurdering av hva som er gode alternativer for deg fremover om du er lei av å ha det slik du har det og ønsker endringer innen viktige livsområder som karriere, jobb, utdanning, selvutvikling, par- og familie, økonomi, kropp- og helse, økonomi eller bosted, identitet, sorgarbeid, utbrenthet m.m.

Jeg møter deg uansett der hvor du er akkurat nå og ønsker at du skal kjenne deg ivaretatt og trygg. Vår relasjon bygges på gjensidig respekt og tillit da dette er grunnlaget for resultater, og i tillegg svært viktig for meg personlig. Denne samtalen vil dermed kunne gi deg en introduksjon til NLP coaching som verktøy og virkemiddel for positiv endring hvor du får en god forståelse av hvordan jeg jobber, og deretter selv kan vurdere hva du ønsker uten at det ligger noen forpliktelse i dette.

Om du ønsker å jobbe videre med spesifikke områder eller utfordringer så kan du eventuelt benytte deg av en pakke på 5 sesjoner à ca. 90. minutter. Jeg tilpasser gjerne opplegg ut fra dine behov.

Du vil også kunne få informasjon om hva TFT-tankefeltteknikker kan gjøre for deg som en alternativ behandlingsform. Dette kan være en effektiv terapi i forbindelse med irrasjonelle følelser og/eller fobier, og jeg har erfaring fra at en kombinasjon kan være nyttig. TFT ble forøvring vitenskapelig dokumentert i november 2018 som alternativ behandlingsform.

Temaer kan være:
◾ADHD
◾ADFERDS- OG KONSENTRASJONSPROBLEMER
◾ALLERGIPLAGER
◾ANGST
◾FIBROMYALGI
◾FLAUHET
◾FOBIER
◾FOR Å ØKE PRESTASJONSEVNE
◾HODEPINE
◾INDRE URO
◾KONSENTRASJONSPROBLEMATIKK
◾LESE- OG SKRIVEPROBLEMATIKK (DYSLEKSI)
◾MIGRENE
◾NEDSTEMTHET
◾RØYKESLUTT
◾SAMLIVSPROBLEMER
◾SINNE/HAT/IRRITASJON
◾SELVFØLELSE
◾SJALUSI
◾SKYLDFØLELSE
◾SLANKING
◾SMERTER
◾SORG
◾SPENNINGER
◾STRESS
◾SYKEFRAVÆR
◾SØVNPROBLEMATIKK
◾TRAUMER m.m.

TFT tankefelt terapi - Behandlings- og opplæringspakke på 5 sesjoner à ca. 90 min. 5.625 kr. Avtal tid

TFT kan benyttes for behandling av/fokus på økt energi flyt, følelser som er irrasjonelle i seg selv (fobier) eller oppleves irrasjonelt sterke ("tønneprinsippet").
Jeg anbefaler mine klienter å benytte seg av en behandlingspakke på minimum 5 ganger. Pakken er med på å sikre at kraften i TFT utnyttes best mulig. Det kan også være et godt alternativ for mange å kombinere TFT behandling med NLP coaching samtaler.
TFT kan brukes ved...

Allergi
Angst
Atferds og konsentrasjonsproblemer/ADHD
Avhengighet
Depresjon
Fibromyalgi
Flauhet
Fobier
Hodepine
Hypokonderi
Lese-og skrivevansker
ME
Migrene
Prestasjonsforbedringer
PST / Traumer
Røykeslutt
Samlivsproblemer
Sinne / hat / irritasjon
Sjalusi
Skamfølelse
Skyldfølelse
Slanking
Smerter / spenninger
Sorg
Søvnproblemer
Spiseforstyrrelser
STRESS
Traumer
Tvang / OCD

NLP coaching - DIN utviklingsprosess for varig endring. Pakke på 5 sesjoner à ca. 90 min. 5.625 kr. Avtal tid

Samtalene kan finne sted ved bruk av video eller personlig fremmøte. Jeg tilpasser også personlig opplegg og varighet/tidspunkter ut fra den enkelte sin hverdag, og behov.
Temaer

Identitet, angst, sorg, samlivsbrudd, slitenhet (depresjon), tankekaos, indre uro, stress, selvtillit og selvfølelse, personlige egenskaper, høysensitivitet, kommunikasjon, selvutvikling, mestring, samliv, tidsklemma, smerter og ubalanse i hverdagen.

Intensjon

Jeg ønsker å hjelpe deg via en steg for steg prosess til å bevege deg vekk fra der du er akkurat nå, og over til dit du ønsker å komme. . Samtalene kan finne sted ved bruk av video eller personlig fremmøte. I denne prosessen får du en økt bevissthet og kan lære hva som kan gjøre dine erfaringer ut fra nettopp læring om til handling i praksis ut fra hva som er realistisk i din hverdag.

Du kan få...
 • Komplett «verktøybelte» som består av gode samtaler, sparring, refleksjon og enkle men effektive øvelser
 • Hjemmeoppgaver som bidrar til din endringsprosess ut fra hva som fungerer for DEG!
 • Forståelse for hvordan hjernen og kroppen din fungerer i samspill - "spille på lag" med kropp og sinn
 • Hjelp og veiledning ift håndtering av livet (life coaching) - hva er viktigst for deg, EGENTLIG?
 • Konkrete verktøy innenfor KOMMUNIKASJON
 • Profesjonell analyse av dine personlige egenskaper, eventuelt også håndtering av fysiske symptomer, forsvarsmekanismer og følelser

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

91 54 78 45

Videosamtaler

NLP Coaching - Video samtale en-til-en, 60 min., eventuelt 90 min. etter avtale. (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Jeg tilbyr on-line video samtaler for deg som har en svært hektisk hverdag eller av praktiske årsaker ønsker dette.

I denne samtalen møter jeg deg der du er, akkurat NÅ. Verdifull til sortering av tankekaos og indre uro, samt at jeg som din sparringpartner kan bidra til løsninger og du kan også få veiledning. I tillegg kan du bli kjent med NLP Coaching eller TFT- Tankefeltteknikk terapier som alternativer for reduksjon av ulike symptomer.

I tillegg kan du bli kjent med NLP Coaching eller TFT- Tankefeltteknikk terapier som alternativer for økt livskvalitet.

Du kan også få pakke på samtaler hvor dette blir en del av en utviklingsprosess ut fra dine behov og ønsker.


Temaer

Identitet, angst, sorg, samlivsbrudd, slitenhet (depresjon), tankekaos, indre uro, stress, selvtillit og selvfølelse, personlige egenskaper, høysensitivitet, kommunikasjon, selvutvikling, mestring, samliv, tidsklemma, smerter og ubalanse i hverdagen.


Intensjon

Jeg ønsker å hjelpe deg via en steg for steg prosess til å bevege deg vekk fra der du er akkurat nå, og over til dit du ønsker å komme. I denne prosessen får du en økt bevissthet og kan lære hva som kan gjøre dine erfaringer ut fra nettopp læring om til handling i praksis ut fra hva som er realistisk i din hverdag.

Du kan få...
 • Komplett «verktøybelte» som består av gode samtaler, sparring, refleksjon, veiledning og enkle men effektive øvelser
 • Hjemmeoppgaver som bidrar til din endringsprosess ut fra hva som fungerer for DEG!
 • Forståelse for hvordan hjernen og kroppen din fungerer i samspill - "spille på lag" med kropp og sinn
 • Hjelp og veiledning ift håndtering av livet (life coaching) - hva er viktigst for deg, EGENTLIG?
 • Konkrete verktøy innenfor kommunikasjon
 • Profesjonell analyse av dine personlige egenskaper,
 • Identifisering av ulike av fysiske symptomer og hjelp til å forstå sammenehengen mellom fysiske symptomer, forsvarsmekanismer og følelser. Verktøy for håndtering av dine smerter og symptomer kan også være aktuelle ift dette. Eventuelt TFT tankefeltteknikk opplæring eller andre verktøy for mestring av dine symptomer.


NLP coaching for din virksomhet, Videosamtale en-til-en 60 minutter (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Våger du å tenke annerledes i forhold til sykefravær, arbeidsmiljø, livskvalitet for dine medarbeidere og bærekraften til din virksomhet? Ønsker du resultater og samtidig å ivareta dine medarbeidere på en ny måte? 

Ta kontakt i dag for en helt uforpliktende prat om hva NLP coaching og/eller TFT tankefeltteknikk kan bidra med i forhold til resultater for din virksomhet, og den enkelte medarbeider.


Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

91 54 78 45

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

NLP Premium Master Coach, ITA and TFT Thougt Field therapist - Member NLH May Britt Lian - Coach, Veileder, Reg. Tankefeltterapeut MNLH

Beskrivelse

 • Kjenner du deg utslitt, men får likevel ikke nok hverken av hvile eller søvn?   
 • Føler du deg ensom selv om du er sammen med andre?
 • Kjenner du sorg eller angst etter å ha mistet noe, eller noen?
 • Har du lyst til å bli mer kjent med deg selv og den du er, egentlig?
 • Sliter du med å få hverdagen til å gå rundt?
 • Syns du foreldrerollen er utfordrende?
 • Lengter du etter nye utfordringer i din karriere, men syns veivalg er vanskelig og er usikker på hvordan du går frem?
 • Trenger du hjelp til stressmestring?
 • Opplever du at livet bare går deg forbi?
 • Kjenner du på vanskelige følelser eller fobier?
 • Strever du meg bekymringer og tankekaos som det er vanskelig å kommunisere?
 • Føler du at samlivet har stagnert eller at du kjeder deg?
 • Strever du med lav selvtillit eller selvfølelse?
 • Syns du det er vanskelig å sette grenser?
 • Kjenner du at smerter og spenninger tar energien og livskvaliteten din?

 

Hva er min rolle?

Jeg ønsker å hjelpe deg, dine nærmeste eller dine medarbeidere til å skape en god hverdag i balanse.

At du som person, ungdommen din eller dere som par eller familie får muligheten til å forstå "Hvorfor du tenker, føler, sier og gjør det du gjør". Ofte har vi flere roller og det å finne ut av oss selv ift dette kan være springbrettet til videre utvikling.


Jeg ønsker å bidra til at du får en økt bevissthet ut fra ny forståelse, kunnskap og innsikt i hva som motiverer deg, eller hva du ønsker. 

Ny eller økt bevissthet rundt egne vaner (mønstre), din motivasjon og dine ønsker blir utgangspunkt for veien videre og hvordan du kan bruke dette i praksis til å påvirke livskvaliteten ut fra din hverdag innenfor ulike livsområder, eller roller.


Jeg ønsker å bidra til å lindre eller dempe symptomer som begrenser deg i hverdagen.

Ulike symptomer kan begrense deg i hverdagen som følge av opplevelser, smerter, sykdom eller lidelser. Hvordan du kan styrke kroppens immunforsvar eller stimulere kroppen sin evne til å lege seg selv kan være selvhjelp i praksis. Jeg ønsker også å bidra i ft dette eventuelt ved å benytte TFT tankefeltteknikk terapi.


Mine tilnærminger

●      NLP coaching, foregår ved gode samtaler ansikt til ansikt eller via telefon eventuelt med video, hvor jeg benytter samtale og spørreteknikker sammen med enkle og effektive øvelser

●     TFT tankefeltteknikk terapi, utføres ved at utvalgte punkter på kroppens energibaner tilsvarende hva man benytter innen akupressur stimuleres med enkel fingerbanking mens klienten fokuserer på sine følelser. Når dette gjøres aktiveres kroppens eget reparasjonssystem. Klienten kan også få grundig opplæring i teknikken

●     Energipsykologi tar utgangspunkt i at mennesket er ikke en maskin, men en levende organisme som består av energi. Følelser er det som gir oss vår livgivende energi, og energien fra våre følelser blir ikke borte fordi om vi prøver å dekke de til med en lang rekke ulike forsvarsmekanismer

 

Hva får du hos meg?

Noen ganger kommer ytre omstendigheter eller indre uro og tanker i veien for at vi opplever at vi har det bra! Jeg har selv kjent på og fått hjelp å håndtere dette. Jeg ønsker derfor at du skal få ditt eget «VERKTØYBELTE» for hva du kan gjøre for å kjenne deg rustet til å takle dine ytre eller indre "omstendigheter" på en god måte. 

Jeg blir ofte ganske sjokkert av hvor liten avstand det er mellom BALANSE og UBALANSE! Stress, sykdom, veivalg, endringer på jobb eller i familien, tap av det å miste noe verdifullt eller noen nære, dårlig kommunikasjon og konflikter kan gi både en indre og ytre tilstand som påvirker KROPP og SINN, og ulike negative symptomer dukker opp. Over tid så kan vi selv oppleve at energien vår blir redusert og andre kan begynne å oppleve oss som "negative" eller kritiske, uten at vi forstår hvorfor eller at de våger å si noe om dette.

«VERKTØYBELTET» ditt kan derfor også inneholde verktøy for hvordan du kan påvirke DIN vektskål slik at den vipper over mot OVERSKUDD og positiv ENERGI vs underskudd og negativ energi! Det å få hjelp til hvordan du kan øve opp din selvtillit eller opplevelse av hvor verdifull du kjenner deg sammen med tillit til egen INTUISJON kan tilsammen gi deg et indre «kompass» for veivalg, og det å takle livet!

Ofte vet vi imidlertid ikke HVA som er aller viktigst for oss, egentlig. Dette gjør noe med vår livsglede, motivasjon og nysgjerrighet på livet, rett og slett!. Økt BEVISSTHET, kunnskap og forståelse rundt dine VERDIER, personlige EGENSKAPER eller HØYSENSITIVITET opplever jeg ofte gir den enkelte positive overraskelser, og dermed også muligheter til hvordan de kan skape et mer MENINGSFYLT liv innen ulike livsområder.


Om meg

Jeg er utdannet NLP Premium Master coach, TFT tankefelt terapeut og veileder. Her tilbyr jeg samtaler både online og med personlig fremmøte, og har tidligere erfaring med både barn, ungdom og voksne.

Min lange og brede erfaring fra yrkeslivet som entreprenør (USA og Norge) og ansatt består av ulike roller innenfor administrasjon- og ledelse, kursledelse, coaching av ledere og medarbeidere, fasilitering og teamutvikling, samt salg- og service innenfor private og offentlige virksomheter i Norge og USA.

Jeg har selv kjent på utfordringer og sorg både i forhold til det å miste jobb eller noen av mine nære. Likeledes har jeg kjent på frykten for å mislykkes som livspartner eller som selvstendig næringsdrivende. spesielt i forbindelse med etablering av egen virksomhet i USA.

Det å lære hvordan jeg kan stå i og tåle livets utfordringer som høysensitiv har gitt meg en forståelse og aksept for at vi som mennesker er så utrolig ulike, men også har felles opplevelser! Jeg ønsker å møte deg med tilstedeværelse og ydmykhet for at du sitter med en større sannhet om din reise så langt i livet enn hva jeg gjør! Ut fra en gjensidig respekt og tillit så bygger vi sammen en god relasjon. Dette er fundamentalt for at terapi skal fungere, og dermed gi deg muligheten til å lykkes. Det er også viktig for meg personlig at du føler deg ivaretatt fra første øyeblikk.

Jeg håper du syns dette høres spennende ut og at du tar kontakt når du er klar. Gleder meg allerede til å få møte deg.


Varme tanker, May Britt

Referanser

Anonym ung kvinne - ""Skulle bare kort dele en opplevelse/ observasjoner med deg. Min far ringte meg  går og vi har ikke snakket ordentlig sammen på 3 år, allerede! Han skulle bare si at det er noen regninger som skal betales på huset, og at det må skiftes tak! - Penge problemer, rett og slett! Kunne ikke forvente noe annet, men da vi snakket litt mer fordi han er jo veldig flink til å klage på alt, så utviklet samtalen seg til et annet nivå. Vi begynte å snakke om ting som ligger litt dypere. Han begynner å klage på at vi ikke tar kontakt med han og sier at han tenker på oss hver dag, og bryr seg. Da spurte jeg hva det er som gjør at han ikke viser det til oss, og ikke selv tar kontakt? Samtalen utvikler seg enda dypere og vi forteller om våre skuffelser, det var jo mest jeg som viste ham min sårbarhet. Da jeg begynte å gråte og forklarte han at jeg har hatt det veldig tungt ut ifra hva jeg har opplevd da jeg var barn så gikk han med en gang i angrep og forsvar, men jeg klarte å roe han ned, og fikk han til å høre på meg. For første gang i mitt liv fikk jeg fortalt faren min hvor mye han har såret meg og hvor vanskelig jeg hadde det da jeg var barn. Og vi endte opp med å gråte begge to, og til slutt ba han meg om tilgivelse. Selv om han kanskje ikke skjønte det helt 100%, og jeg vet at jeg kan ikke forvente noe mer enn det. Det som jeg er takknemlig for er at jeg tror at uten den jobben som jeg har gjort alene og sammen med deg; all refleksjon og opplevelsen av trygghet, alle bekreftelsene du ga meg på mine tanker og mine observasjoner, de gjorde at jeg klarte å fullføre denne samtalen rolig. På en måte en kjærlighetsfull samtale med forståelse og omsorg ovenfor faren min, uansett hvor mye hat og sinne jeg har til han. Videre klarte jeg å vise forståelse for at også han har opplevd noe veldig vondt i livet sitt med en aksept for at han er slik han er. Når jeg gjorde dette så klarte han å åpne seg og han satt og gråt sammen med meg via kamera. Mot slutten av samtalen forteller han meg at han elsker meg så høyt, og han følte seg så lettet! Så jeg tror vi absolutt skal fortsette å jobbe sammen fremover <3 Jeg ser at jeg klarer å styre mine tanker på helt annen måte enn før, det er en så liten, men samtidig så stor forandring :) Jeg har hatt flere ærlige samtaler med folk etter at jeg begynte å jobbe med meg selv :) Så tusen takk, kjære deg. Jeg vil bare si at du gjør en forskjell, og det betyr mye :) Jeg håper du har en strålende dag :) Stor klem og sender mange varme tanker :) <3""  Les mer  Les mindre

NLP coaching - Stine, 19 år ung kvinne fra Vestfold. - "Har fått masse hjelpemidler som kan hjelpe meg videre og som er fokusert på det jeg trenger. Har følt meg veldig ivaretatt og trygg i forhold til det å dele ting. Har fått masse ny kunnskap som er godt forklart og hvor May Britt forsikret seg om at jeg hadde forstått alt. Kjente meg «lettere» etter hver time og har fått en del oppgaver jeg kan jobbe med hjemme, og som jeg også kan ta med meg videre. May Britt fokuserte på de tingene som har vært aktuelle og jeg har satt veldig pris på gode meldinger også mellom timene. Kan absolutt anbefale coaching! Veldig positivt og føler det har gitt meg mye jeg kan bruke nå, og i fremtiden."  Les mer  Les mindre

Hanna, kvinne fra Drammen. - "Jeg må være helt ærlig og si at jeg både gruet meg for å åpne meg for noen, samt at jeg gruet meg veldig for å innrømme at hverdagen rett og slett har blitt for mye for meg. Det føltes som et stort nederlag og jeg har vært så «sliten» at jeg ikke har klart å mobilisere energi til å aktiv gjøre noe med hverdagen på egenhånd. Du møtte meg med respekt og forståelse fra første møte. Det gjorde alt mye lettere. Du har hjulpet meg med å forstå mer av mine egne reaksjoner og egen atferd, noe som gjør at det er lettere å ikke være «sint» på seg selv for hvordan man er eller opplever at man har det. Du har et utrolig engasjement og er en veldig god lytter. Du viste meg at du tok deg tid til meg og du er en varm og omsorgsfull person. Sprudlende er du også - lett stemning! Jeg har følt meg veldig godt ivaretatt og det er lett å føle tillit til deg som utstråler varme og et levende engasjement for å hjelpe. Jeg opplever at jeg på ganske kort tid har lært meg hvordan jeg kan påvirke min egen energi i positiv retning. Hverdagen er så utrolig mye bedre bare ved at jeg har blitt mer bevisst, for nå vet jeg mer om hvordan jeg påvirker min egen hverdag. Og TAKK for det. Jeg har fortsatt en vei å gå, og flere skikkelig dårlige dager der jeg går helt (og unødig) i kjelleren for tilnærmet ingenting. Men nå har jeg iallefall tillit til at jeg likevel vil klare å komme helt ovenpå en dag, og føle meg som meg selv igjen? Det kan nok virke som en «bagatell» sett utenfra mtp at jeg er heldig med alt jeg har og dermed burde hatt en opplevelse av tilfredshet, men for meg som enkeltperson som har følt på håpløshet og utilstrekkelighet over veldig lang tid, er det en stor lettelse å få slippe den følelsen oftere og oftere. Det har hatt mye å si både for meg og familien min!"  Les mer  Les mindre

Mathias Hermansen, ung voksen fra Drammen - "Meget godt fornøyd ift at jeg følte meg ivaretatt og trygg i hver eneste sesjon. Også veldig godt fornøyd med hjemmeoppgaver og oppfølging underveis. Følte en utrolig profesjonalitet hele veien. Det at jeg fikk være med på å bestemme innholdet i sesjonene og at jeg fikk være delaktig underveis i samtalene har vært kjempenyttig. Jeg trodde at det ville være annerledes og at jeg ikke kunne påvirke så mye selv. Coaching har vært helt avgjørende for at ting i livet mitt nå ser lysere ut."  Les mer  Les mindre

Monica Johnsen, kvinne fra Drammen. - "Vi var helt ukjent med coaching når jeg i ren desperasjon kontaktet deg i fjor høst. Vi så at vi som foreldre ikke lenger nådde fram til sønnen vår som strevde med sitt i hverdagen. Selv om han/vi alltid har hatt et åpent og ærlig forhold så var hans situasjon noe vi til slutt forstod at noen andre måtte hjelpe han med. Vi snakket for døve ører. Jeg var med på den første timen, og jeg må si jeg ble positivt overrasket når du la fram hvordan du mente du kunne hjelpe sønnen min med sitt tankekaos. Du forklarte med enkle ord, og tavlebruken relaterte du til det som interesserer han mest i hele verden, nemlig fotball. Det var nok riktig måte å tilnærme deg han på. Du er av natur en person som utstråler trygghet, omsorg og en oppriktig interesse for den andres ve og vel. Ikke rart han åpnet seg for deg. Latteren sitter løst, og du kan spøke og le samtidig som du er profesjonell og vet hva du driver med. Det og sende sms og små hint mellom samtalene vet jeg gutten vår satte stor pris på. Vi har hatt telefonisk kontakt underveis og du har oppdatert meg litt på hva dere har jobbet med. Samtidig har jeg ikke spurt sønnen min om hva dere har snakket om eller gjort - da jeg har følt at dette er deres greie. Og det har vært deilig for meg som mamma. Jeg slapp litt taket. Situasjonen hos oss i dag er en helt annen enn den var for et halvt år siden. Det er ingen tvil om at du har trykket på de rette knappene, og fått han til å tenke annerledes. Han fremstår tryggere på seg selv, mer positiv til hverdagen og er nå en glad gutt igjen. Selv om han ikke har sagt noe om det, vet jeg at mange av sesjonene har vært tøffe. At han har måttet kjenne på mange ubehagelige følelser. Det er ingen tvil om at det har bidratt til at han har blitt mer bevisst sin egen person/handlemåte. Jeg skulle bare ønske andre ungdommer ble bevisst på at det er mulig å få hjelp. Jeg tror nemlig det er mange der ute som strever med å finne sin plass i hverdagen dessverre. Man er ikke nødvendigvis voksen og klar for alle utfordringer livet har å by på selv om man har blitt 18 år."  Les mer  Les mindre

Helle, kvinne fra Vestfold. - "Jeg er veldig fornøyd med de gode billedlige forklaringene og «linker» slik at jeg kan lettere forstå meg selv og andre. Liker også at hun bruker gode hjelpemidler for å sette ting i system slik at jeg kan huske fordi ting da fester seg, og jeg kan bruke det i min hverdag. Jeg liker at jeg får ulike tips og veiledning med råd som er knyttet til akkurat det jeg jobber med, og som er viktig for meg. Jeg får hjelp til å se mine mønstre og konsekvenser, og spesielt hva kan jeg selv kan gjøre! Jeg opplever at hun i samtalene er god på å lytte og forstår meg der jeg er i meg selv. Opplever også samtalene som veldig nyttige! Mer konkret i forhold til å gå til psykolog ut fra min erfaring da jeg er glad i å få råd, forståelse for hvorfor, og hvordan jeg kan gå videre. Opplever samtalene som oppløftende for meg."  Les mer  Les mindre

Anett, kvinne fra Drammen. - "Min reise startet med et søk om vektreduksjon, og utviklet seg til å bli så utrolig mye mer verdifullt (i tillegg). Forventningene mine var at jeg skulle bli fortalt hvordan jeg skulle trene og hva jeg skulle spise. Derimot ble ord som helse og kosthold byttet ut med kjærlighet, selvbilde og selvfølelse (????). Jeg ble fortalt at det var jeg som satt med svarene, og at dette kom jeg til å klare helt på egenhånd etter hvert. Ikke i en sånn bisetning; nei, hun hadde virkelig troa på meg hun, og det kom fra hjerterota! Mellom hvert møte var det mye som skjedde. Svarene kom ikke når vi var sammen, men heller når jeg gikk inn i meg selv og reflekterte over ting som hadde blitt sagt, eller skrevet på mail. Hun fikk meg til å bli kjent med andre sider av meg selv som jeg ikke hadde sett før, og med den lærdommen startet vi å se på hvorfor jeg ikke hadde lykkes med min vektreduksjon tidligere. Vi startet å bryte det gamle mønsteret, gamle fremgangsmåter, gamle strategier, og det ga resultater på vekten! At så mye godhet (les May Britt) kan føre til så store ringvirkninger forbauser meg fortsatt! Så utrolig takknemlig! Godhet, medmenneskelighet, trygghet, forståelse, ydmykhet, ikke-dømmende, tillitt, varme - det er bare starten på en lang liste med synonymer for hvordan jeg ser på May Britt. Reisen er ikke over, den har så vidt begynt! Evig takknemlig for alt du har lært meg å se i meg selv, og ikke minst i andre. Du er virkelig et forbilde for meg! "  Les mer  Les mindre

Tron Berntsen - "NLP Coaching og TFT- tankefelt terapi har fått meg til å tenke i andre baner og mønstre, noe som har hjulpet meg i hverdagen. Jeg er spesielt fornøyd med at jeg har fått på plass verdiene mine, samt sette grenser for hva jeg kan tåle eller ikke. May Britt er flink til å forklare, gi eksempler og visualisere ting fra virkeligheten, Hun bruker tid på meg, - jeg føler meg viktig. May Britt er genuint opptatt av å hjelpe. Hun er flink til å motivere og veilede når jeg ønsker det, og gir gode tilbakemeldinger, samt god oppfølging underveis."  Les mer  Les mindre

Bjørn Stavrum - ""Er egentlig sjokkert over sammenhengen mellom kropp og psyke!" Opplevde reduksjon av hodepine, indre ro, klarhet/tilstedeværelse og føler meg roligere generelt. Mer spesifikt opplever at jeg kan fokusere bedre, roer meg og kan hvile. Opplever også at jeg klarer å være tilstede mer for andre inkl. min kone. Dette er det godt å kjenne på. Opplever videre at jeg har fått nytt tidsperspektiv og håp for fremtiden. Har større åpenhet og tillit til mine viktigste relasjoner. - "Jeg har endret meg i forhold til hva jeg tenker, hvordan jeg utrykker meg og hva jeg gjør.»"  Les mer  Les mindre

Sonja Helmersen - "Jeg har fått en verdifull innsikt i min personlighet og "verktøy" som jeg kan bruke til forbedringer - veldig fornøyd! "Tusen takk for en fantastisk lærerik time om mine verdier i dag, tenk at vi klarte å sette ord på dem:) ♥ Takk ♥". Spesielt fornøyd med at du åpnet opp for at jeg kan utvikle meg videre, stilte spørsmål og undret deg sammen med meg. Jeg likte også øvelsene og opplevde at samtalene var åpne, respektfulle, gode og utviklende. "  Les mer  Les mindre

Veronica Leyva - "Coaching was something new to me and I was a bit sceptic going into this, but was quite surprised with the positive experience. I’m very satisfied with how May Britt provided helpful techniques i.e. how to live in the present, as well as other tools allowing me to grow both personally and professionally. The various exercises provided insight and connected me with my resources, - loved this! May Britt demonstrated emphaty and objectivity with a positive yet humble attitude, as well as wisdom throughout the sessions. I loved the way we established my core values.This has given me a lot of thoughts that I had not even considered. Another area that I felt May Britt performed well was the timing of when to stop, and when to challenge me. This demonstrates her skill as a professional coach, and also respect. In a summary of the 8 sessions I think «Life Coaching» together with Intuitive Coaching works great for people that want to improve their «quality of life». I never thought of my life the way I do now. I have realized that there are people out there searching for the same things as me! :-) "  Les mer  Les mindre

Atle Stenseth - "Jeg opplevde May Britt som en god samtalepartner - praten gikk lett. Hun spør de riktige spørsmålene, er positiv og sørger for fremdrift. Veldig nyttig å ha en person som jeg kunne lufte tanker og handlinger med. Fikk også sortert tanker og følelser, og prioritert de slik at noen "løse tråder" ble fanget. May Britt engasjerer seg og viser åpenhet, hun er god på å lytte, holde tråden i samtalen og identifisere aktuelle mål. Hun var også behjelpelig med å knytte kontakter eller komme frem til ting å jobbe med. Jeg syns det var kjempespennende å lære om verdier generelt og har nå etablert mine viktigste personlige verdier."  Les mer  Les mindre

Anonym voksen kvinne fra Vestfold - "Du konsentrerte deg ikke bare om det som jeg hadde som min utfordring, slik som kanskje jeg har opplevd det før. Du var en festlig, morsom dame og lett til sinns, noe som gjorde samtalene til ikke bare var alvor. Du kunne forstå min problematikk og var en god lytter, og øvelsene var bra. Du var 100 % engasjert, noe som gjorde at jeg fikk fullt utbytte av timene. Du hadde meget god kunnskap om hvordan kroppen og hjernen fungerer, om tanker og følelser. Følte at du var levende engasjert og brant for det du gjorde. Formidlet meget bra. Kunnskapsrik. Var 100 % fornøyd, alt stemte og fikk full uttelling. Har aldri pratet så lett med noen i så lang tid! Like viktig syntes jeg å ha kunnskap om hvordan kroppen vår reagerer og er satt sammen, som bare å prate direkte om utfordringen «pasienten» har. En får da en bredere kunnskap om seg selv. Jeg opplevde de timene jeg hadde, som helt utmerket. Du var engasjert og du inspirerte meg. Så du scoret full pott og jeg mener nå bestemt at du er rett dame på rett plass. "  Les mer  Les mindre

Per Filip Tjeransen - "Flink til å ta tak i mine behov og å komme frem til konkrete hjelpemidler for hvordan jeg kan kontrollere mine egne følelser og forbedre min egen kommunikasjon. Det var en fordel for meg å kunne snakke med ei dame siden jeg har utfordringer med kommunikasjon med kona. Du er varm, positiv og trygg noe som gjør det enkelt å betro seg om de utfordringene jeg står i, selv om temaene kan være utenfor komfortsonen til vanlig. May Britt har faktisk vært en coach og "psykolog" for meg og hjulpet meg mer enn de timene jeg fikk hos psykolog. TUSEN TAKK! "  Les mer  Les mindre

Blogginnlegg fra denne mentoren

Vis alle

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer