May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

May Britt Lian

Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

Videosamtale

18 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

Beskrivelse

Hei, jeg heter May Britt og jeg brenner for å løfte andre! Jeg hjelper deg finne veien videre... Til økt energi, balanse og harmoni i livet, - noen ganger til tross for tidligere erfaringer, dilemmaer og krevende omstendigheter, akkurat nå.

Jeg har mange roller som kone, mamma, datter, bestemor, mormor, søster, venn, gründer, og den kanskje aller viktigste rollen som medmenneske.

Min webside

Besøk gjerne min egen hjemmeside. Du finner LINK til denne litt til høyre i profilen min under kolonnen "Adresser".

Timebestilling

Dersom du ønsker en god prat og ikke finner ledig tid i min kalender, så ta gjerne kontakt direkte via mob.nr. 915 47 845.


Har du hørt om høysensitivitet som personlig egenskap?

En av mine medfødte egenskaper er høysensitivitet (HSP). En egenskap som jeg har vært uvitende om i store deler av livet. Opplevelsen av ikke å passe helt inn eller utenforskap har vært en del av min reise. Nå har jeg lært meg til å omfavne og anerkjenne min sensitivitet og glad i styrken av mine følelser, min intuisjon, klokskap og min sårbarhet som styrker.

I perioder av livet har jeg fått føle på negativt stress som bidro til kronisk sykdom hvor smerter, slitenhet, angst og depresjon kom i veien for min livskvalitet. Jeg vet også mye om det å være pårørende i møte med sykdom og bortgang.

Midt i dette kjenner jeg nå likevel min indre styrke av glede, humor og varme. Alt dette som gjør meg ydmyk, takknemlig, interessert og engasjert i møte med mine medmennesker.


"If you`re always trying to be NORMAL you will NEVER KNOW how AMAZING you can be!" - Maya Angelou

For meg så er det viktig å møte og se HELE deg ut fra en holistisk tilnærming fordi det er en ganske kompleks sammenheng mellom kropp og sinn! Kroppen din forteller din og min historie uten ord..., men ofte med ulike symptomer eller plager?

Kanskje kjenner du på ulike symptomer som...

 • Indre uro
 • Søvn problemer
 • Angst
 • Tankekaos
 • Stress 
 • Engstelse og bekymringer
 • Manglende motivasjon og tiltakslyst
 • Konsentrasjonsproblemer
 • Prestasjonspress
 • Slitenhet
 • Dårlig kommunikasjon
 • Smerter i muskler og ledd
 • Hjernetåke
 • Vondt i magen eller hodepine
 • Glemsomhet
 • Kvalme
 • Hjelpeløshet
 • Frustrasjon
 • Sinne
 • Urettferdighet
 • Tungsinn m.m.BAKGRUNN, ERFARING OG TILNÆRMINGER

Min lange og brede yrkeserfaring består av roller som leder, medarbeider og entreprenør. Jeg har jobbet som eiendomsmegler i Wisconsin, USA. Videre innenfor kontoradministrasjon- og ledelse, kursledelse, teamutvikling, samt salg- og service i Norge og USA. 

Rent faglig som coach/veileder/terapeut så har jeg alle nivåer som NLP Premium Master coach, inkl. Business coaching. Videre har jeg coaching og ledelse (høgskole), pedagogikk for terapeuter, forkurs anatomi og fysiologi, VEKS kurs i etikk, TFT terapeut utdanning (MUIS/NaKoTip), forsikring og medlemskap i NLH, samt registeret i Brønnøysund."My mission in life is not merely to survive, but to thrive; and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style." - Maya Angelou

Jeg har opparbeidet en bred erfaring etter flere tusen timer med samtaler og tilpasser spesielt for deg som selv er omsorgsperson, leder av andre og/eller jobber innen utdanning og helse. 

Mine livserfaringer er med meg og en del av mine verktøy. Jeg har vært bosatt i USA i til sammen 15 år av mitt voksenliv og det har gitt meg utfordringer, mestring og en hel masse livserfaringer på godt og vondt. 

PS! Sjekk ut kurs i Selvledelse og TFT (tapping) som metoder for stressmestring.


Våre tanker, følelser og atferd henger sammen med vår helse, og hvordan vi har det!

Kanskje har du allerede kjent at panikken melder seg og du bruker mye tid på å gruble og bekymre deg for fremtiden? Hvor utrolig sterkt kroppen kommuniserer rent fysisk, fascinerer meg! Hvordan vi kan påvirke og styrke kroppens immunforsvar og mentale forsvar, kan derfor være uvurderlig selvhjelp for mange.

TFT metode for stressmestring er for øvrig etter hvert blitt mer og mer kjent. Forståelsen av små og store traumer, oppvekst, familiekonstellasjoner, kultur og medfødte egenskaper er også en viktig del av det å vite hva du selv kan påvirke, og hva du selv kan akseptere?

PS! Sjekk gjerne ut mine selvhjelpskurs i TFT som metode for stressmestring, forebygging og styrking av ditt immunsystem og dine forsvarsmekanismer.


"Jeg elsker å trene opp min hjerne- og hjerte muskel!"  - May Britt Lian

Forståelsen av hjernen sin plastisitet og hjernen som muskel, vår bevissthet vs. ubevissthet, immunforsvaret og den fysiske så vel som mentale helbredelsesprosessen som pågår for håndtering av stress eller sykdom er også utrolig viktige områder for mer varige endringer. Her kan det skje transformasjoner når vi oppdager hvordan vi kan påvirke vår mentale og fysiske styrke. Eller ser med empati på hvor komplekse vi mennesker kan være?

Likeledes håndtering av sterke og irrasjonelle følelser (traume/fobier) hvor ulike forsvarsmekanismer trigges sammen med kroppen sitt immunforsvar. Ofte blir jeg fortsatt sjokkert av hvor liten avstand det er mellom vår opplevelse av balanse vs. ubalanse!


Metoder og teknikker

NLP coaching; foregår ved gode samtaler ansikt til ansikt, online og hvor jeg benytter samtale- og spørreteknikker sammen med enkle, effektive øvelser. Du kan også få oppgaver som du kan øve på i praksis. Det handler om å få metoder og teknikker for ønskede endringer og finne veien videre basert på hva som fungerer for deg i praksis.

TFT tankefeltteknikk; har vært benyttet som metode for stressmestring og avspenning i mange år allerede av terapeuter i inn- og utand, og ble evidensbasert dokumentert i USA i 2016. TFT gjennomføres ved lett fingerbanking på utvalgte punkter på kroppens energibaner (meridianer) i samtale med meg. Dette er tilsvarende hva man benytter innen akupressur eller akupunktur ved bruk av nåler. Når dette gjøres aktiveres kroppens eget reparasjonssystem hvor irrasjonelt sterke følelser eller vonde opplevelser som gir fysiske plager kan reduseres. Noe som igjen påvirker livskvalitet og helse. Du får grundig opplæring i teknikken og kan også be om behandling.

Energipsykologi; tar utgangspunkt i at mennesket er en levende organisme som består av energi. Følelser er det som gir oss vår livgivende energi og energien fra våre følelser blir ikke borte fordi om vi prøver å dekke de til med en lang rekke forsvarsmekanismer.

Informasjonspsykologi; våre tillærte tanke- og følelsesmønstre kan være en del av det informasjonsgrunnlaget som hjernen baserer seg på. Hvordan hjernen tolker (persepsjon) denne informasjonen og hvordan vi selv kan påvirke kan hjelpe oss fra balanse vs ubalanse.

Biografi

Referanser

Maria Olsen, 23 år - "Den tryggheten og forståelsen jeg har fått hos deg, har gjort dette halvåret til mer enn jeg kunne drømme om. Var jo kjempedårlig og ble dårlig av den minste lille ting! Nå er jeg jo nærmest lykkelig! For meg så er det jo en enorm forskjell!!! Jeg er skikkelig stolt av meg selv, for å ha kombinert 100 % praksis, deltidsjobb OG lesing til eksamen, samtidig som jeg har balansert når kroppen trenger å slappe av, hente energi gjennom mine verdier, og hva som er viktig for meg. Når jeg kjenner det «røsker», har jeg klart å reflektere over hvorfor det «røsker». Jeg stoler så utrolig mye på den verdianalysen vi gjorde, og den har lagt grunnlag for hvordan jeg rett og slett lever livet mitt!  Den er min håndbok til livet, og det går skikkelig bra! Jeg stoler mer på meg selv og føler jeg har «kontroll» ved at jeg kan styre hvordan jeg forholder meg til ting jeg faktisk ikke kan styre. Jeg føler meg så takknemlig og lar meg ofte kjenne på følelsen av hvor mye du har hjulpet meg. Aldri har jeg møtt noen som deg, og du motiverer meg til å bli en person som kan hjelpe andre. Tror det handler mye om hvordan du møter mennesker der de er, og på det ståstedet de er. Man kan ha mye kunnskap, men det hjelper ikke hvis man ikke har den generelle nysgjerrigheten og ydmykheten for mennesket. Det å forstå den andre og stille de gode spørsmålene, for å forstå enda mer. Sååååå kan man deretter bidra med kunnskap! Jeg syns en fin måte å beskrive din behandling av mennesker på er at «alle er eksperter på sitt liv». Igjen, uansett hvor mye du kan bidra med faglig, så er det de generelle verdiene dine til mennesket som gjør deg så utrolig god som fagperson. Jeg har også utrolig tillit til metodene! Om tre uker er praksis ferdig og eksamen gjennomført, og jeg gleder meg til å lære enda mer…"."  Les mer  Les mindre

Sebastian Henriksen, ung voksen - ""Har selv aldri benyttet meg av online coaching, men kan si med 100% sikkerhet at dette er noe du hadde gjort på en bra og ordentlig måte. Jeg har hatt en veldig positiv opplevelse med coaching, og det hjalp meg igjennom en veldig tung periode. Har faktisk ikke noe jeg syntes burde blitt gjort annerledes eller «bedre». Fordi opplegget som var passet meg veldig godt. Ved behov så hadde jeg ikke hatt noe problem med å prøve online coaching, for jeg tror som sagt at dette hadde funka, kanskje like bra også. Handler bare om å prøve å komme seg litt ut av komfortsonen, fordi det er en kjempe belønning som kommer ut av det!!!""  Les mer  Les mindre

Jan, ung mann, Sandefjord - ""Det som kanskje var viktigst for meg var at du skapte et rom hvor jeg kunne si akkurat hva jeg ville høyt, ut i rommet uten at det var farlig. Det var stort sett "Ja" og andre positive ord, og lite "Nei" og negativitet. Det var ganske befriende for min del, som var flink til å si mye nei. Samtidig så fikk jeg en del verktøy for å kunne analysere meg selv, egne tanker og egne handlinger. Nyttig! Jeg har ikke prøvd "online coaching", og tror vel kanskje for min del som bruker så mye tid på en datamaskin heller ikke ville gjort det i dag, når jeg antakeligvis ville foretrukket den mellommenneskelige relasjonen ved "fysisk oppmøte". Det hadde også måttet være i samme form som vi hadde, en samtale mellom oss, og ikke sånne "ferdiglagde" "How to fix life in 56 easy steps"-videoer. Jeg opplevde i hvert fall det produktet jeg fikk som veldig bra :)""  Les mer  Les mindre

Åsa Ringborg, kvinne 55 år - ""Ettersom jeg allerede hadde startet i coachsamtaler - og jeg ikke ville avbryte denne gode og for meg avgjørende prosessen for å få til noen varige endringer i livet mitt - var det for meg viktig å kunne benytte meg av en online samtale som alternativ når det ikke var mulig å møte deg i samme rom fysisk. (Grunnet Korona viruset og krav fra myndighetene om å stenge kontoret).   Litt skeptisk til onlinesamtale i utgangspunktet, men jeg ble overrasket over at det fungerte så bra. Hadde tenkt det kunne oppleves utleverende eller utrygt, og at vi ville miste fokus, men jeg kan nå tenke meg å fortsette med online-sesjon på lik linje som å møte til vanlig samtaletime.   Det var en god flyt og det var bra fokus. Jeg er svært fornøyd med veiledningen din og dialogen vår og opplevde at jeg ble møtt, støttet og kunne ta opp temaene jeg ønsket og fikk tilgang til refleksjon som om vi satt i samme rom. I tillegg får jeg også oppfølging i etterkant av sesjonen med hjemmeoppgaver og tips via e-post, noe som støtter og motiverer meg i prosessen.   Det tekniske trengte heller ikke å være så avansert - jeg brukte Skype som jeg hadde lastet ned til mobilen uten problem.""  Les mer  Les mindre

Anonym ung kvinne - ""Skulle bare kort dele en opplevelse/ observasjoner med deg. Min far ringte meg  går og vi har ikke snakket ordentlig sammen på 3 år, allerede! Han skulle bare si at det er noen regninger som skal betales på huset, og at det må skiftes tak! - Penge problemer, rett og slett! Kunne ikke forvente noe annet, men da vi snakket litt mer fordi han er jo veldig flink til å klage på alt, så utviklet samtalen seg til et annet nivå. Vi begynte å snakke om ting som ligger litt dypere. Han begynner å klage på at vi ikke tar kontakt med han og sier at han tenker på oss hver dag, og bryr seg. Da spurte jeg hva det er som gjør at han ikke viser det til oss, og ikke selv tar kontakt? Samtalen utvikler seg enda dypere og vi forteller om våre skuffelser, det var jo mest jeg som viste ham min sårbarhet. Da jeg begynte å gråte og forklarte han at jeg har hatt det veldig tungt ut ifra hva jeg har opplevd da jeg var barn så gikk han med en gang i angrep og forsvar, men jeg klarte å roe han ned, og fikk han til å høre på meg. For første gang i mitt liv fikk jeg fortalt faren min hvor mye han har såret meg og hvor vanskelig jeg hadde det da jeg var barn. Og vi endte opp med å gråte begge to, og til slutt ba han meg om tilgivelse. Selv om han kanskje ikke skjønte det helt 100%, og jeg vet at jeg kan ikke forvente noe mer enn det. Det som jeg er takknemlig for er at jeg tror at uten den jobben som jeg har gjort alene og sammen med deg; all refleksjon og opplevelsen av trygghet, alle bekreftelsene du ga meg på mine tanker og mine observasjoner, de gjorde at jeg klarte å fullføre denne samtalen rolig. På en måte en kjærlighetsfull samtale med forståelse og omsorg ovenfor faren min, uansett hvor mye hat og sinne jeg har til han. Videre klarte jeg å vise forståelse for at også han har opplevd noe veldig vondt i livet sitt med en aksept for at han er slik han er. Når jeg gjorde dette så klarte han å åpne seg og han satt og gråt sammen med meg via kamera. Mot slutten av samtalen forteller han meg at han elsker meg så høyt, og han følte seg så lettet! Så jeg tror vi absolutt skal fortsette å jobbe sammen fremover <3 Jeg ser at jeg klarer å styre mine tanker på helt annen måte enn før, det er en så liten, men samtidig så stor forandring :) Jeg har hatt flere ærlige samtaler med folk etter at jeg begynte å jobbe med meg selv :) Så tusen takk, kjære deg. Jeg vil bare si at du gjør en forskjell, og det betyr mye :) Jeg håper du har en strålende dag :) Stor klem og sender mange varme tanker :) <3""  Les mer  Les mindre

Stine, 19 år ung kvinne fra Vestfold. - "Har fått masse hjelpemidler som kan hjelpe meg videre og som er fokusert på det jeg trenger. Har følt meg veldig ivaretatt og trygg i forhold til det å dele ting. Har fått masse ny kunnskap som er godt forklart og hvor May Britt forsikret seg om at jeg hadde forstått alt. Kjente meg «lettere» etter hver time og har fått en del oppgaver jeg kan jobbe med hjemme, og som jeg også kan ta med meg videre. May Britt fokuserte på de tingene som har vært aktuelle og jeg har satt veldig pris på gode meldinger også mellom timene. Kan absolutt anbefale coaching! Veldig positivt og føler det har gitt meg mye jeg kan bruke nå, og i fremtiden."  Les mer  Les mindre

Hanna, kvinne fra Drammen. - "Jeg må være helt ærlig og si at jeg både gruet meg for å åpne meg for noen, samt at jeg gruet meg veldig for å innrømme at hverdagen rett og slett har blitt for mye for meg. Det føltes som et stort nederlag og jeg har vært så «sliten» at jeg ikke har klart å mobilisere energi til å aktiv gjøre noe med hverdagen på egenhånd. Du møtte meg med respekt og forståelse fra første møte. Det gjorde alt mye lettere. Du har hjulpet meg med å forstå mer av mine egne reaksjoner og egen atferd, noe som gjør at det er lettere å ikke være «sint» på seg selv for hvordan man er eller opplever at man har det. Du har et utrolig engasjement og er en veldig god lytter. Du viste meg at du tok deg tid til meg og du er en varm og omsorgsfull person. Sprudlende er du også - lett stemning! Jeg har følt meg veldig godt ivaretatt og det er lett å føle tillit til deg som utstråler varme og et levende engasjement for å hjelpe. Jeg opplever at jeg på ganske kort tid har lært meg hvordan jeg kan påvirke min egen energi i positiv retning. Hverdagen er så utrolig mye bedre bare ved at jeg har blitt mer bevisst, for nå vet jeg mer om hvordan jeg påvirker min egen hverdag. Og TAKK for det. Jeg har fortsatt en vei å gå, og flere skikkelig dårlige dager der jeg går helt (og unødig) i kjelleren for tilnærmet ingenting. Men nå har jeg iallefall tillit til at jeg likevel vil klare å komme helt ovenpå en dag, og føle meg som meg selv igjen? Det kan nok virke som en «bagatell» sett utenfra mtp at jeg er heldig med alt jeg har og dermed burde hatt en opplevelse av tilfredshet, men for meg som enkeltperson som har følt på håpløshet og utilstrekkelighet over veldig lang tid, er det en stor lettelse å få slippe den følelsen oftere og oftere. Det har hatt mye å si både for meg og familien min!"  Les mer  Les mindre

Mathias Hermansen, ung voksen fra Drammen - "Meget godt fornøyd ift at jeg følte meg ivaretatt og trygg i hver eneste sesjon. Også veldig godt fornøyd med hjemmeoppgaver og oppfølging underveis. Følte en utrolig profesjonalitet hele veien. Det at jeg fikk være med på å bestemme innholdet i sesjonene og at jeg fikk være delaktig underveis i samtalene har vært kjempenyttig. Jeg trodde at det ville være annerledes og at jeg ikke kunne påvirke så mye selv. Coaching har vært helt avgjørende for at ting i livet mitt nå ser lysere ut."  Les mer  Les mindre

Monica Johnsen, kvinne fra Drammen. - "Vi var helt ukjent med coaching når jeg i ren desperasjon kontaktet deg i fjor høst. Vi så at vi som foreldre ikke lenger nådde fram til sønnen vår som strevde med sitt i hverdagen. Selv om han/vi alltid har hatt et åpent og ærlig forhold så var hans situasjon noe vi til slutt forstod at noen andre måtte hjelpe han med. Vi snakket for døve ører. Jeg var med på den første timen, og jeg må si jeg ble positivt overrasket når du la fram hvordan du mente du kunne hjelpe sønnen min med sitt tankekaos. Du forklarte med enkle ord, og tavlebruken relaterte du til det som interesserer han mest i hele verden, nemlig fotball. Det var nok riktig måte å tilnærme deg han på. Du er av natur en person som utstråler trygghet, omsorg og en oppriktig interesse for den andres ve og vel. Ikke rart han åpnet seg for deg. Latteren sitter løst, og du kan spøke og le samtidig som du er profesjonell og vet hva du driver med. Det og sende sms og små hint mellom samtalene vet jeg gutten vår satte stor pris på. Vi har hatt telefonisk kontakt underveis og du har oppdatert meg litt på hva dere har jobbet med. Samtidig har jeg ikke spurt sønnen min om hva dere har snakket om eller gjort - da jeg har følt at dette er deres greie. Og det har vært deilig for meg som mamma. Jeg slapp litt taket. Situasjonen hos oss i dag er en helt annen enn den var for et halvt år siden. Det er ingen tvil om at du har trykket på de rette knappene, og fått han til å tenke annerledes. Han fremstår tryggere på seg selv, mer positiv til hverdagen og er nå en glad gutt igjen. Selv om han ikke har sagt noe om det, vet jeg at mange av sesjonene har vært tøffe. At han har måttet kjenne på mange ubehagelige følelser. Det er ingen tvil om at det har bidratt til at han har blitt mer bevisst sin egen person/handlemåte. Jeg skulle bare ønske andre ungdommer ble bevisst på at det er mulig å få hjelp. Jeg tror nemlig det er mange der ute som strever med å finne sin plass i hverdagen dessverre. Man er ikke nødvendigvis voksen og klar for alle utfordringer livet har å by på selv om man har blitt 18 år."  Les mer  Les mindre

Helle, kvinne fra Vestfold. - "Jeg er veldig fornøyd med de gode billedlige forklaringene og «linker» slik at jeg kan lettere forstå meg selv og andre. Liker også at hun bruker gode hjelpemidler for å sette ting i system slik at jeg kan huske fordi ting da fester seg, og jeg kan bruke det i min hverdag. Jeg liker at jeg får ulike tips og veiledning med råd som er knyttet til akkurat det jeg jobber med, og som er viktig for meg. Jeg får hjelp til å se mine mønstre og konsekvenser, og spesielt hva kan jeg selv kan gjøre! Jeg opplever at hun i samtalene er god på å lytte og forstår meg der jeg er i meg selv. Opplever også samtalene som veldig nyttige! Mer konkret i forhold til å gå til psykolog ut fra min erfaring da jeg er glad i å få råd, forståelse for hvorfor, og hvordan jeg kan gå videre. Opplever samtalene som oppløftende for meg."  Les mer  Les mindre

Anett, kvinne fra Drammen. - "Min reise startet med et søk om vektreduksjon, og utviklet seg til å bli så utrolig mye mer verdifullt (i tillegg). Forventningene mine var at jeg skulle bli fortalt hvordan jeg skulle trene og hva jeg skulle spise. Derimot ble ord som helse og kosthold byttet ut med kjærlighet, selvbilde og selvfølelse (????). Jeg ble fortalt at det var jeg som satt med svarene, og at dette kom jeg til å klare helt på egenhånd etter hvert. Ikke i en sånn bisetning; nei, hun hadde virkelig troa på meg hun, og det kom fra hjerterota! Mellom hvert møte var det mye som skjedde. Svarene kom ikke når vi var sammen, men heller når jeg gikk inn i meg selv og reflekterte over ting som hadde blitt sagt, eller skrevet på mail. Hun fikk meg til å bli kjent med andre sider av meg selv som jeg ikke hadde sett før, og med den lærdommen startet vi å se på hvorfor jeg ikke hadde lykkes med min vektreduksjon tidligere. Vi startet å bryte det gamle mønsteret, gamle fremgangsmåter, gamle strategier, og det ga resultater på vekten! At så mye godhet (les May Britt) kan føre til så store ringvirkninger forbauser meg fortsatt! Så utrolig takknemlig! Godhet, medmenneskelighet, trygghet, forståelse, ydmykhet, ikke-dømmende, tillitt, varme - det er bare starten på en lang liste med synonymer for hvordan jeg ser på May Britt. Reisen er ikke over, den har så vidt begynt! Evig takknemlig for alt du har lært meg å se i meg selv, og ikke minst i andre. Du er virkelig et forbilde for meg! "  Les mer  Les mindre

Tron Berntsen - "NLP Coaching og TFT- tankefelt terapi har fått meg til å tenke i andre baner og mønstre, noe som har hjulpet meg i hverdagen. Jeg er spesielt fornøyd med at jeg har fått på plass verdiene mine, samt sette grenser for hva jeg kan tåle eller ikke. May Britt er flink til å forklare, gi eksempler og visualisere ting fra virkeligheten, Hun bruker tid på meg, - jeg føler meg viktig. May Britt er genuint opptatt av å hjelpe. Hun er flink til å motivere og veilede når jeg ønsker det, og gir gode tilbakemeldinger, samt god oppfølging underveis."  Les mer  Les mindre

Bjørn Stavrum - ""Er egentlig sjokkert over sammenhengen mellom kropp og psyke!" Opplevde reduksjon av hodepine, indre ro, klarhet/tilstedeværelse og føler meg roligere generelt. Mer spesifikt opplever at jeg kan fokusere bedre, roer meg og kan hvile. Opplever også at jeg klarer å være tilstede mer for andre inkl. min kone. Dette er det godt å kjenne på. Opplever videre at jeg har fått nytt tidsperspektiv og håp for fremtiden. Har større åpenhet og tillit til mine viktigste relasjoner. - "Jeg har endret meg i forhold til hva jeg tenker, hvordan jeg utrykker meg og hva jeg gjør.»"  Les mer  Les mindre

Sonja Helmersen - "Jeg har fått en verdifull innsikt i min personlighet og "verktøy" som jeg kan bruke til forbedringer - veldig fornøyd! "Tusen takk for en fantastisk lærerik time om mine verdier i dag, tenk at vi klarte å sette ord på dem:) ♥ Takk ♥". Spesielt fornøyd med at du åpnet opp for at jeg kan utvikle meg videre, stilte spørsmål og undret deg sammen med meg. Jeg likte også øvelsene og opplevde at samtalene var åpne, respektfulle, gode og utviklende. "  Les mer  Les mindre

Veronica Leyva - "Coaching was something new to me and I was a bit sceptic going into this, but was quite surprised with the positive experience. I’m very satisfied with how May Britt provided helpful techniques i.e. how to live in the present, as well as other tools allowing me to grow both personally and professionally. The various exercises provided insight and connected me with my resources, - loved this! May Britt demonstrated emphaty and objectivity with a positive yet humble attitude, as well as wisdom throughout the sessions. I loved the way we established my core values.This has given me a lot of thoughts that I had not even considered. Another area that I felt May Britt performed well was the timing of when to stop, and when to challenge me. This demonstrates her skill as a professional coach, and also respect. In a summary of the 8 sessions I think «Life Coaching» together with Intuitive Coaching works great for people that want to improve their «quality of life». I never thought of my life the way I do now. I have realized that there are people out there searching for the same things as me! :-) "  Les mer  Les mindre

Atle Stenseth - "Jeg opplevde May Britt som en god samtalepartner - praten gikk lett. Hun spør de riktige spørsmålene, er positiv og sørger for fremdrift. Veldig nyttig å ha en person som jeg kunne lufte tanker og handlinger med. Fikk også sortert tanker og følelser, og prioritert de slik at noen "løse tråder" ble fanget. May Britt engasjerer seg og viser åpenhet, hun er god på å lytte, holde tråden i samtalen og identifisere aktuelle mål. Hun var også behjelpelig med å knytte kontakter eller komme frem til ting å jobbe med. Jeg syns det var kjempespennende å lære om verdier generelt og har nå etablert mine viktigste personlige verdier."  Les mer  Les mindre

Anonym voksen kvinne fra Vestfold - "Du konsentrerte deg ikke bare om det som jeg hadde som min utfordring, slik som kanskje jeg har opplevd det før. Du var en festlig, morsom dame og lett til sinns, noe som gjorde samtalene til ikke bare var alvor. Du kunne forstå min problematikk og var en god lytter, og øvelsene var bra. Du var 100 % engasjert, noe som gjorde at jeg fikk fullt utbytte av timene. Du hadde meget god kunnskap om hvordan kroppen og hjernen fungerer, om tanker og følelser. Følte at du var levende engasjert og brant for det du gjorde. Formidlet meget bra. Kunnskapsrik. Var 100 % fornøyd, alt stemte og fikk full uttelling. Har aldri pratet så lett med noen i så lang tid! Like viktig syntes jeg å ha kunnskap om hvordan kroppen vår reagerer og er satt sammen, som bare å prate direkte om utfordringen «pasienten» har. En får da en bredere kunnskap om seg selv. Jeg opplevde de timene jeg hadde, som helt utmerket. Du var engasjert og du inspirerte meg. Så du scoret full pott og jeg mener nå bestemt at du er rett dame på rett plass. "  Les mer  Les mindre

Per Filip Tjeransen - "Flink til å ta tak i mine behov og å komme frem til konkrete hjelpemidler for hvordan jeg kan kontrollere mine egne følelser og forbedre min egen kommunikasjon. Det var en fordel for meg å kunne snakke med ei dame siden jeg har utfordringer med kommunikasjon med kona. Du er varm, positiv og trygg noe som gjør det enkelt å betro seg om de utfordringene jeg står i, selv om temaene kan være utenfor komfortsonen til vanlig. May Britt har faktisk vært en coach og "psykolog" for meg og hjulpet meg mer enn de timene jeg fikk hos psykolog. TUSEN TAKK! "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.