Hvem kan du takke i dag?

Skrevet d. 1-3-2022 11:39:38 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

Sånn, da er jeg i gang med en ny dag! Og i dag er det tid for litt rydding!!!

Har du lagt merke til at når du har mye tanker… og det bygger seg opp til et tankekaos i hodet!!? Ja, da kan det være at det gjenspeiler seg litt i våre omgivelser…

Det kan også være en sammenheng mellom vårt humør og hvordan det fysisk ser ut rundt oss!? Selv om vi ofte lurer oss selv til å tro noe annet!


Hva er det som kjennes så godt ved at vi har et klart og ryddig hode, og at hjemmet vårt gjenspeiler noe av dette? For meg så handler dette om en opplevelse av velvære, ro og harmoni.


Så i dag så har jeg brukt litt tid på å skape en setting på kontoret som legger opp til nettopp velvære, ro og harmoni.

Tusen TAKK! – En kort og verdifull bønn.

I tillegg så får du her noen tips om hvordan du kan ivareta deg selv, og andre. Rett og slett ved at du sier «Tusen TAKK!».


Vi er mange nå som har kjent på at det har vært litt mye… Litt lenge… Og da er det så viktig å vite at vi er mange som bryr oss om hverandre. Vis de du møter, si noe om eller del et smil med dine medmennesker. De kan trenge det og vet du hva? DU trenger det også! Det gjør deg godt og vi trenger alle å bli sett!

Tusen TAKK til deg som deler din takknemlighet med meg, og andre. Du gjør en forskjell! Du varmer hjerter og gjør hverdagen lettere.

Så nyt denne dagen og vit at det er lov også i vanskelige tider, slik som vi opplever nå og si «Tusen TAKK!».
Gode tanker, May Britt

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.