Fra bekymring til livsglede!

Skrevet d. 30-5-2022 08:01:53 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

Sommerkampanjer som monner!

For å gjøre det litt lettere å oppsøke hjelp, så tilbyr jeg nå reduserte priser ved bestilling innen 31/7/22. Selve kurset eller våre møter kan du gjennomføre også etter den 31/7, naturligvis.


Du finner priser på de ulike kampanjene på min forside og kan gjerne kontakte meg direkte med dine spørsmål.


Håper vi snakkes om du er en av de som jeg er ment til å hjelpe.
Gode tanker, May Britt

PS! Endring krever mot, vilje og tålmodighet fordi selv om endringen kan skje raskt, så vil det være resultatet av en prosess med spennende og morsom utforsking, læring og muligheter til å øve i praksis med støtte underveis.

Hvordan kjenne livsglede når stress og bekymringene tar overhånd!?

Stress og bekymringer kan noen ganger komme i veien for vår livsglede og negativt påvirke både våre relasjoner, jobb- eller skolesituasjon. Og ikke minst vår helse eller opplevelse av hvordan vi EGENTLIG har det!

NB! Det ER en krevende tid på så mange nivåer, akkurat nå! Kjenner du at du virkelig trenger noen å snakke med NÅ, så ta kontakt. Hjelpen kan finnes og jeg vil gjøre mitt beste for deg.

Ettervirkninger og virkninger av globale, kollektive og individuelle kriser

Pandemi, økte strøm priser, økte mat priser, krig og elendighet påvirker hver og enn av oss, og jeg kjenner også på at jeg kan bli skikkelig LEI av å høre, lese og føle… Gruble, bekymre og samtidig kunne unne meg gleder uten dårlig samvittighet i hverdagen.

Fortsette å ivareta meg selv og andre har kanskje blitt enda viktigere, akkurat nå! Fordi det er jo sånn at vi likevel har dette ene livet som vi skal få mulighet til å leve så godt vi kan! Og da øker jo også muligheten for at vi har overskudd, empati og mer å gi til andre…

Hvordan kjenne livsglede, balanse og harmoni midt i all dritten!?

Det er noe av det jeg har lyst til å lære deg fordi stress kan bidra til at ulike symptomer dukker opp både mentalt og fysisk

Symptomer som slitenhet, hodepine, stive muskler og ledd, mage og søvn problemer, konsentrasjon og hva vi husker påvirkes også. Noen opplever kort lunte på jobb, hjemme eller skole?

Stress over tid kan bidra til angst og depresjoner, aggresjon, frustrasjon og hvor håpløshet fort kan få mer plass i livet enn selve livsgleden, og det er ikke greit!

Jeg ønsker derfor å bidra med støtte, verktøy og ulike tilnærminger som ut fra erfaring har gjort en forskjell ift. stressmestring, helse, trivsel og velvære både for andre, og meg selv.

Ting – Tar – Tid?

Ofte viser det seg at «ting» som nye erfaringer og ny kunnskap er «ferskvare». Vi trenger derfor å bygge opp en » indre konto» med tillit til våre nye erfaringer før vi faktisk blir trygge nok til å stole på at fortiden ikke nødvendigvis bestemmer vår fremtid.

Denne prosessen vil imidlertid ta litt tid, og den gode nyheten er at tid har du. Det er hva du bruker din tid til som kan være vanskelig å påvirke, ikke sant?

Selv om det dukker opp HELT nye utfordringer eller muligheter til vekst, så kan vi ha tillit til at vi vil løse de. Resultatet av det å prioritere din tid på en ny måte kan bli at du blir en bedre versjon av deg selv, og i tillegg kjenner overskudd til andre.

Hva er egoisme?

Prioritering av egenomsorg er absolutt ikke egoistisk. Snarere så tenker jeg at det er både egenomsorg og omsorg for andre i praksis. Hvordan du kan få til dette i praksis er derfor mitt fokus. Jeg er her og hjelper deg med verktøy, støtte og ulike forslag på løsninger underveis.

Ønsket mitt er at du får ditt personlige verktøybelte som fungerer slik at du kan navigere deg frem i livets mange faser. – Kjenne at du står trygt og stødig i eget liv!

Oppleve balanse og harmoni midt i en aktiv og krevende hverdag, selv når livet byr på utfordringer.

Jeg har selv kjent på motgang og medgang, og forstår at det kan være utrolig tøft å stå trygt i seg selv midt i stormene…


Gode tanker, May Britt


PS! Sjekk gjerne ut min video hvor jeg tar deg med, steg for steg gjennom hvordan du kan tilnærme deg det å være bekymret og stresset, samt noe av sammenhengene mellom kropp og sinn. Her får du dermed både lett forståelig teori og praktiske tips.


I tillegg får du en demo av TFT (tankefeltteknikker) og/eller EFT (emosjonelle frihetsteknikk) som metode for reduksjon av negativt stress og bekymringer i hverdagen.


NB! Videoen er «LIVE» og uredigert. Den er ment til å gi økt kunnskap og inspirasjon, og ikke som behandling for sykdom eller ulike plager. Ved ulike plager og sykdom, så kontakt din lege.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.