Ansettelse og oppsigelse

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Ansettelse og oppsigelseEn rekrutteringsprosess gjennom en GoMentor partner starter alltid med en avklaring av kundens nåværende situasjon. Her skapes et bilde av selskapet - inkludert business-, strategi- og kompetansebehov.

Den omfattende rekruttering og søkeprosessen organiseres med tanke på å sikre den perfekte match, noe som innebærer en grundig analyse av kandidatenes kvalifikasjoner, erfaring og bakgrunn.

Det benyttes ulike metoder for å komme i kontakt med potensielle kandidater, inkludert annonsering i trykte og elektroniske medier, søking i databaser og jobbportaler, undersøkelser av bedrifter og organisasjoner, så vel som selve headhuntingen - som sikrer et bredt felt av kandidater. Ved å få profesjonell hjelp til rekrutteringsprosessen, optimaliserer man sjansen for å ansette rett medarbeider.

Med en GoMentor partner får du

Profesjonalisering av rekrutteringsprosessen - Ingen er ekspert på alle områder. Derfor, gi ansvaret for rekrutteringsprosessen av din nye medarbeider til noen av de beste i Norge innen dette området, mens du fortsetter å gjøre det du kan best.

Effektiv annonsering - Målet er å kommunisere den ledige stillingen ut til flest mulig attraktive kandidater. GoMentor partnere har tilgang til de største jobbdatabasene i landet og har ofte rabattavtaler, som gjør det mulig å annonsere betydelig rimeligere enn hva din virksomhet har mulighet for. Rekrutteringspartnere er eksperter på å skape et bredt spekter, samtidig som de treffer riktig målgruppe for den ledige stillingen.

Raskere resultat - GoMentor partnere i rekruttering og headhunting har et stort nettverk av arbeidssøkere, tilgang til databaser og i tillegg en rekke strategiske partnerskap som sikrer at GoMentor partnere raskt kan finne potensielle kandidater til ledige stillinger.

Tid til å egne oppgaver - Rekruttering er en tidkrevende prosess. Det er ikke uvanlig at et selskap mottar flere hundre søknader, som alle må leses og besvares, og hvor de mest attraktive kandidatene til å bli intervjuet. La en GoMentor rekrutteringspartner gjøre det for din bedrift, slik at du får mye mer tid til å fokusere på de daglige oppgavene og virksomhetens kjerneaktiviteter.

Suksess i rekruttering - Som kjent, så koster det mye penger å ansette feil person. Med en profesjonell GoMentor partner ved din side, er du sikret de beste forutsetninger for å skape den riktige match mellom din bedrift og kandidat.

Definisjon av rekruttering og søk

Rekruttering og søk er en prosess som igangsettes når en bedrift må finne en ny medarbeider til en stilling. Rekruttering og søk handler om en profesjonell måte å finne og velge den rette personen for jobben.

Headhunting

Å finne og velge de best kvalifiserte kandidater til stillinger i toppledelsen er en viktig strategisk oppgave for selskapet. Derfor er det fornuftig å finne GoMentor partner, så virksomheten og partneren kan arbeide profesjonelt og målrettet sammen for å finne den rette toppleder til selskapet.

GoMentor partnere tilbyr en bred erfaringsbasert konsulent-kunnskap, samtidig som de har et stort nettverk og har også et stort nettverk. Våre partnere har vanligvis en søkefunksjon, noe som er viktig i hvert forsøk på å finne den riktige topplederen.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.