Vedvarende psykosomatisk smertetilstand

af GoMentor

Sidst opdateret 8.6.2020

Reviewer GoMentor

Hva er vedvarende psykosomatisk smertetilstand?


Vedvarende somatoform smertetilstand er, som navnet antyder, en langsiktig lidelse basert på smerte som er forårsaket av psykologiske faktorer. Så dette er ikke en medisinsk årsak til smerten. Selv om du ikke vet årsaken til denne lidelsen, vet du at psykologi spiller en stor rolle. Derfor er terapi og rådgivning ekstremt gunstig behandling for denne lidelsen.


Vedvarende psykosomatisk smertetilstand er en vanlig somatoform lidelse som rammer mange forskjellige mennesker. Symptomene inkluderer: smerte som varer i flere måneder og ikke kan diagnostiseres. Farene forbundet med denne lidelsen inkluderer: personen kan ikke fungere sosialt, har problemer med jobb, relasjoner og en rekke andre aktiviteter. Det er andre risikoer også, men heldigvis kan de lindres med terapi for vedvarende psykosomatisk smerte.


Behandling av vedvarende psykosomatisk smertetilstand 

Profesjonell online terapi kombinerer profesjonelle terapeuter med internetts kommunikasjonsmuligheter slik at folk kan få hjelp i sitt rette miljø. Online rådgivning er et annet viktig aspekt av behandlingen fordi det lar deg få støtte når du trenger det.

Få hjelp mot vedvarende psykosomatisk smertetilstand

Anna Lena Eldøy                               Liv  Wassum Kristin Evjen Hilde Fredriksen
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.