Konversionssyndrom

af GoMentor

Sidst opdateret 2.7.2020

Reviewer GoMentor

Hva er konverteringssyndrom?


Når en person plutselig blir blind, lammet eller et annet lignende problem med kroppen som ikke kan forklares, blir diagnosen konverteringssyndrom vanligvis dannet. Konverteringssyndrom er derfor et plutselig tap av syn, lammelse eller andre nevrologiske problemer som ikke kan forklares. Selv om det er lite kunnskap om denne sykdommen, vet vi at terapi og rådgivning er gode behandlingsmetoder. Det antas at årsaken til dette syndromet er ekstrem stress eller psykiske problemer. Online terapi via GoMentor er en måte å behandle symptomer på denne lidelsen og reduserer risikoen forbundet med den.


Behandling av konverteringssyndrom


Stresshåndtering bør være en viktig del av behandlingen av konverteringssyndrom. Den elektroniske terapien du kan få gjennom GoMentor følger vanligvis dette, og i tillegg tilbyr vi også råd og støtte fra profesjonelle terapeuter som spesialiserer seg på somatoforme lidelser som dette. Profesjonell online råd kan gi støtten du trenger for å håndtere lidelsen før det fører til andre alvorlige problemer. Tidligere ble denne lidelsen og behandlingen ikke tatt på alvor, men alle dyktige psykologer vet at dette er virkeligheten for mange mennesker og at de trenger hjelp.

Trenger du hjelp?

Liv  Wassum Anna Lena Eldøy                               Thomas (Tom) Kjos-Kendall Ole Holmaas
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.