Rådgivning om selgerperformance

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Selger performance

Alle organisasjoner og selskaper som arbeider i salg vil bli målt ved salgstall og resultater på bunnlinjen og er derfor avhengig av at selgeren har en god ytelse.

Salgsytelsen handler imidlertid ikke bare om salgstall, selv om det er en viktig del av parameterne en selgers ytelse måles etter.

Innom salgsytelse handler det derfor veldig mye om å optimalisere på salg ved å jobbe med ytelsen selgerne gjør. Det ser også på mulige nye justeringer i markedet og utvikling av personlige kommunikative ferdigheter.

bedriftsledere kan tro at de har kontroll, at deres selgere er de beste i markedet og deres produkter er gode, og de har en fornuftig business, men derfor gode råd og coaching på selgerytelse kan være en rimelig idé uansett.

Delvis for å optimalisere salgsparametere og å utvikle og motivere selgere.

Riktig coaching og råd hjelper selgere oppdage hva de er gode på, med fokus på sine ressurser slik at de lærer å bruke sine ressurser på best mulig måte.


Hjelp for selger performance

Hos GoMentor finner du flere psykologer, trenere og terapeuter som har spesiell erfaring med faglig rådgivning og coaching av selgere og salgsteam il-selskaper. Enten bedriften din er stor eller liten, kan du trenge hjelp og råd om hvordan du kan skape mer salg og vekst i bedriften din. Søk i GoMentor og finnden rette hjelpen hjælp for deg i salgsteknikker og ytelse.

Få rådgivning om selgerperformance

Liv   Wassum Mariann Marthinussen Anne Sloth Dieserud Charlotte Nagelgaard
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Få rådgivning om selgerperformance

Liv   Wassum Mariann Marthinussen Anne Sloth Dieserud Charlotte Nagelgaard
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.