Talentutvikling

af GoMentor

Sidst opdateret 16.1.2020

Reviewer GoMentor

Selv om arbeidsledigheten til tider øker, er det velkjent at mangelen på dyktig arbeidskraft på lang sikt er en av de største utfordringene vi står overfor. Den økende internasjonaliseringen betyr at vi må kjempe enda hardere for menneskelige ressurser og organisasjonsevner, men spesielt for at selskaper skal kjempe for å utvikle og beholde de spesielle talentene.


Talentfulle medarbeidere kan ha spesielle kompetanser innen ledelse, prosjektledelse eller profesjonelle superspesialister, og de kan være både veldig unge og nyansatte så vel som modne og mer erfarne mennesker. I utgangspunktet handler talentutvikling om å sikre rammene som gjør at selskapet kan beholde de ansatte som - kanskje i enormt forskjellige roller - kan ha stor innvirkning på selskapets utvikling.


En GoMentor-partner i talentledelse kan hjelpe selskapet med å fremskynde utviklingen av ansatte som har unike muligheter til å prestere for selskapet. Partneren kan i samarbeid med selskapet utarbeide en langsiktig plan for målrettet og strategisk talentutvikling.


Hva er Talentutvikling?

Talentutvikling handler om å utvikle og dirigere stjerner som kan bidra til deres suksess og vekst. Nøkkelen til fortsatt suksess ligger dermed ikke bare i evnen til å beholde ansatte i organisasjonen, men også i å forstå, styre og utvikle talentene optimalt.Fordelene med Talentutvikling

  • Sikre talentoppbevaring
  • Utvikle "guiding stars"
  • Utvikle talenter innen faglig kompetanse
  • Skape mer innovasjon og endring i selskapet
  • Forbedre merkevarebygging
  • Utvikle plan for strategisk talentutvikling
  • Lag et rammeverk for talentfull talentledelse

Få hjelp med talentutvikling

Mariann Marthinussen Rebecca Hansen Charlotte Nagelgaard Liv   Wassum
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.