Andre forstyrrelser hos barn eller ungdom

af GoMentor

Sidst opdateret 10.7.2020

Reviewer GoMentor

Ulike typer oppmerksomhet og atferdsforstyrrelser

Dette er de vanligste variasjonene av oppmerksomhet og atferdsforstyrrelser:


  • ADHD – Det er ulike undertyper av denne lidelsen, men de alle forholder seg til en manglende evne til å opprettholde fokus samt hyperaktivitet.

  • Atferdsforstyrrelse – Når dårlig oppførsel går ut av kontroll og fortsetter i lange perioder, slik at det negativt påvirker ens liv, kan det være et tegn på en atferdsforstyrrelse.

  • Opposisjonell atferdsforstyrrelse – Stadige utbrudd av raseri, aggressiv og forstyrrende atferd, som endringer med myndighetene, kan være et tegn på en opposisjonell atferdsforstyrrelse.

  • Uspesifisert atferdsforstyrrelse - Når et barn viser symptomer fra to eller flere av de ovennevnte, men det ikke kan spesifiseres, er det en uspesifisert oppmerksomhet og atferdsforstyrrelse.Behandling av oppmerksomhet og atferdsforstyrrelser

Behandlingen vil variere avhengig av lidelsen, men generell terapi og rådgivning er de primære terapiene. Den elektroniske terapien som kan gis for oppmerksomhet og atferdsforstyrrelser via GoMentor, kombinerer våre tilknyttede terapeuter faglige ferdigheter med internetts kommunikasjonsevner. Atferdsterapi bør spille en viktig rolle i den generelle behandlingen av oppmerksomhet og atferdsforstyrrelser, som også er tilgjengelig gjennom GoMentor. Våre tilknyttede terapeuter spesialiserer seg på oppmerksomhetsforstyrrelser, inkludert ADHD og atferdsforstyrrelser. Før du lar en oppmerksomhet og atferdsforstyrrelse komme ut av kontroll, bør du vurdere om du bør søke hjelp gjennom GoMentor.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.