Rådgivning og ledercoaching

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Rådgivning og ledercoaching

Helt øverst i ledelsen sitter hovedstyret og tar beslutninger som berører alle ansatte i selskapet. Det kan være morsomt, men det er også en tung ansvarsbyrde med en slik oppgave. På grunn av viktigheten av ledelse for et selskap, tilbyr GoMentors tilknyttede spesialister online ledelse og bedriftscoaching, for å hjelpe et selskaps ledelse å finpusse sine ferdigheter, slik at selskapet får mer nytte av dem. Ledercoaching, eller til og med kalt Executive coaching, er råd som er rettet mot styremedlemmer og ledere, og egenskapene som er nødvendige for å kunne engasjere seg i den moderne forretningsverdenen. Disse kan variere fra person til person, men en bedriftscoach kan bidra til å isolere og identifisere områder der det er rom for forbedring, og hjelpe en direktør eller leder med å oppnå mer. Det kan være mange områder hvor noen i en leder- eller direktørstilling kan ha nytte av hjelp utenfra.

Hos GoMentor forstår vi viktigheten av at hovedstyret har de riktige verktøyene til å utføre sine oppgaver. Når du er i en høy posisjon, vil det være mange som er avhengige av ens evne til å delegere oppgaver og ens evne til å sikre at selskapet beveger seg i riktig retning. På grunn av dette store ansvaret er det viktig for ledere og direktører at de fra tid til annen får coaching slik at de kan holde seg på toppen. Våre tilknyttede trenere spesialiserer seg på utfordringene som de fleste ledere står overfor og kan hjelpe med praktisk erfaring for å gjøre disse utfordringene enklere å håndtere. De kan også hjelpe ledere og styremedlemmer med å finjustere sine ferdigheter slik at de ikke blir overflødige for selskapet.

Fordeler med ledercoaching

  1.  Avklare en visjon - En av de viktigste funksjonene de fleste styremedlemmer har, er å forme selskapet og identifisere hvilken retning selskapet skal gå i. Her er det viktig at du kan se det store bildet og at du har et langsiktig mål i tankene.
  2. Planlegge en kampanje – Når en direktør har satt et langsiktig mål, er neste steg å planlegge en strategi for å nå målet ditt. Dette høres kanskje lett ut, men det kan være både stressende og vanskelig å orkestrere mange ansatte samtidig.
  3. Motivere dine ansatte - For å effektivt motivere ansatte på alle nivåer i et selskap, er det viktig at du starter fra toppen og jobber ned. Dette kan noen ganger generere en domino effekt, slik at motivasjonen sprer seg som en skogbrann gjennom selskapet.

Du vil bli bedre på det med executive coaching:

1.            Kommunikasjon

2.            Tidsstyring

3.            Medarbeidermotivering

4.            Management

5.            Strategi

6.            Debatt

De tilknyttede terapeutene og trenerne hos GoMentor som har erfaring med ledercoaching finner du på denne siden. Du kan også søke mer spesifikt via "Finn mentor" knappen


Få rådgivning med ledercoaching

Tom Albertsen Rebecca Hansen Mariann Marthinussen Charlotte Nagelgaard
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Rådgivning og ledercoaching

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.