Coaching for deg som er leder og ønsker å ta lederrollen til neste steg!

Skrevet d. 10-9-2020 14:46:39 af Believe U Can Coaching May Britt Lian - Virksomhet, Coach, Veileder, Foredragsholder/Motivator

Hei, jeg er May Britt Lian og jobber som NLP coach og TFT tankefelt terapeut med trivelige kontorer tilknyttet Kilden-Helse i DRAMMEN og Næringssenteret VITTINGFOSS i Hvittingfoss.

Jeg tilbyr AKKURAT NÅ konsultasjon for deg som er leder og ønsker å ta lederrollen til neste steg enten det er i forhold til din karriere, eller i eget liv. Bli kvitt din indre kritikerstemme og heller lytte mer til din intuisjon, magefølelse eller deg selv, egentlig.

Samtalene finner sted på mine trivelige kontorer i Drammen eller Hvittingfoss, via ONLINE video eller "Walk & Talk" i skog og mark.

PS! Jeg tilbyr også foredrag og opplæring i TFT tankefelt teknikk for økt energi, prestasjonsangst, traumer eller irrasjonelt sterke følelser.

Noe av det jeg hjelper deg med er altså å hente frem mer av ditt potensiale, senke skuldrene, kommunisere dine grenser eller våge å gi litt mer blanke...? Og ikke minst kjenne INDRE RO, GLEDE og nok ENERGI til å takle, men også TRIVES i dine ulike roller.

Som coach så har jeg spesialisert meg på indre og ytre kommunikasjon inkl. høysensitivitet (HSP) som medfødt egenskap da dette kan være en styrke, men også en utfordring for mange.

Det å kunne utnytte denne egenskapen er gull verdt for deg og andre, men kan også blir krevende enten det er av mangel på overskudd eller overstimulering. Kan også føles vanskelig å kommunisere egne behov uten dårlig samvittighet? Føle seg sett og hørt uten at dette blir misforstått?

Det å få gi deg noen enkle verktøy som kan bidra til økt harmoni i hverdagen er mitt ønske. Det er så fort gjort å gi fra seg mer enn du får av påfyll i en hektisk hverdag med krav og forventninger.

Gleder meg til å møte deg uansett hvilket alternativ du ønsker. Smittevern tiltak er på plass og det er VIKTIG for meg at du kjenner deg trygg også ift. dette. Varme tanker, May Britt 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.