Believe U Can Coaching May Britt Lian - Virksomhet, Coach, Veileder, Foredragsholder/Motivator

Believe U Can Coaching May Britt Lian

Virksomhet, Coach, Veileder, Foredragsholder/Motivator

1 klientreferans

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Det handler ofte om hvordan du kan påvirke dine ikke alltid like konstruktive tanker og følelser, og utvikle evnen til å gjennomføre strategiske grep. Believe U Can Coaching May Britt Lian - Virksomhet, Coach, Veileder, Foredragsholder/Motivator

Beskrivelse

Kjenner du deg motivert som leder, egentlig?

Eller kjenner du på endringstretthet i egen hverdag og virksomhet? Hva med dine medarbeidere? Hvor motiverte og engasjerte er de? Hva viser statistikken ift. sykemeldinger og hvordan opplever dine medarbeidere sin hverdag? 

Observerer du autonome, kreative og forståelsesfulle medarbeidere som viser tillit og fleksibilitet? Eller møter du motstand, utsettelser, negative tilbakemeldinger, tilløp til konflikt og at flere og flere ønsker seg vekk, eller trekker seg unna på sine hjemmekontor eller i felles møter?

Kjenner du deg igjen i en del av dette så vurder å oppsøke hjelp, fordi hjelpen finnes!


 Jeg brenner for å løfte andre!

Uansett hvilken rolle du har så ønsker jeg at du skal kunne kjenne deg selvsikker og trygg! Hvor du blir sett, din stemme blir lyttet til, og hvor det du kjenner mestring og får anerkjennelse for dine resultater. Det er viktig å gjøre en forskjell! Uten dette så mister vi mye av det som betyr mest for oss.

Jeg ønsker å bidra til "forskjellen" ved økt bevissthet rundt dine styrker og utfordringer, og hvor du kan ha tillit til magefølelsen som ditt indre kompass i landskapet du befinner deg i.

Jeg ønsker også at du skal få noen verktøy for stressmestring og håndtering av tankerkjør, og at du vet når du kan "gi fullstendig blanke", og kommunisere dine grenser på en god måte. 

Ofte kan håpløshet og slitenhet snike seg inn i oss mennesker og på våre arbeidsplasser uten av vi oppdager det. Når ting blir vanskelige så er jo ikke det noe de aller fleste av oss umiddelbart roper ut til våre omgivelser! Det er ikke noe vi kjenner oss direkte stolte over! Det er snarere noe som kan være både flaut, skamfullt og ikke minst bidra til opplevelsen av mislykkethet eller dårlig samvittighet.

Vi trenger flyt!

Hvor vi blir så oppslukt av dette som gjør at vi glemmer tid og sted. Ofte kan jobben være stedet hvor vi opplever flyt! Hvor vi kjenner mestring og kan gjøre en forskjell! Hvor vi kan være kreative og bidra til innovasjon. Får kontakt med kollegaer og har gode samtaler, og hvor vi kjenner at vi er en del av et fellesskap og noe større enn oss selv.Bærekraftige virksomheter har bærekraftige medarbeidere 

Motivasjon, kommunikasjon, tidsklemma, grensesetting, organisasjonsendring, positivt og negativt stress, energityver, strategier, selvfølelse vs selvtillit, mestring, rett person på rett plass, forventninger, identitet, relasjoner, fokus og mål, håndtering av konflikter, forventninger og krav vs forhåpninger og ønsker m.m. Alt dette bærer vi med oss på jobb og da trenger vi styrke til å løfte oss selv, og andre.

Våg å lede med hjertet!

Er du et menneske og leder med masse følelser, og kanskje også høysensitiv? Høysensitivitet (HSP) er en personlig medfødt egenskap og styrke, men kan også oppleves som en utfordring både for deg som leder av eget liv, og i møte med dine medarbeidere. Hvordan ivareta deg selv og håndtere denne egenskapen er en av mine spesialiteter.

Om meg 

For noen år tilbake ble jeg sammen med mange tusen andre berørt av oppsigelser i gass- og olje bransjen hvor markedet endret seg drastisk. Dette var en stor sorg, men ble en ny mulighet til å skape min egen arbeidsplass for å kunne virkeliggjøre drømmen om å jobbe med det jeg brenner aller mest for! - Hjelpe andre i sine lederroller eller finne tilbake til kaptein rollen i eget liv!

I perioder av livet har jeg som mange andre følt på negativt stress som bidro til kronisk sykdom hvor smerter, slitenhet, angst og depresjon kom i veien for min livskvalitet. Jeg har absolutt fått kjenne på sinne, frustrasjon, indre uro, høye krav, dårlig samvittighet, sorg og svik, men også min varme, sterke, indre kilde av enorm livsglede!

En av mine medfødte egenskaper er at jeg er høysensitiv (HSP). En egenskap som jeg har lært meg til å bli "kompis" med og glad i,  inkludert min sårbarhet. Jeg har også kjent på en usikkerhet i forhold til hvem jeg er, hvordan jeg passer inn, bekymringer, prestasjonspress, tankekaos, og temaer rundt kropp og helse. Ja da, lista blir lang! Enkelt sagt; jeg har kjent på hva LIVET kan gi, og hva livet kan ta!


Infuse your life with action. Don't wait for it to happen. Make it happen. Make your own future. Make your own hope. Make your own love. - Bradley Whitford 

Bakgrunn

Jeg har alle nivåer av NLP og business coaching, og i tillegg TFT tankefeltteknikk terapeut utdanning. Fungerer i dag også som leder av TFT Norge.


Min lange og brede yrkeserfaring består for øvrig av roller både som leder, medarbeider og entreprenør. Jeg har jobbet som eiendomsmegler i Wisconsin, USA. Videre innenfor administrasjon- og ledelse, kursledelse, fasilitering og teamutvikling, samt salg- og service innenfor store og små, private og offentlige virksomheter i Norge og USA.

Ta kontakt for en god prat og be om referanser. Håper jeg hører fra deg.

Gode tanker, May Britt

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.