Believeucan - Virksomhet, Coach, Veileder, Reg. Tankefeltterapeut MNLH - GoMentor
Believeucan - Virksomhet, Coach, Veileder, Reg. Tankefeltterapeut MNLH

Believeucan

Virksomhet, Coach, Veileder, Reg. Tankefeltterapeut MNLH

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Believeucan - Virksomhet, Coach, Veileder, Reg. Tankefeltterapeut MNLH

Beskrivelse

Min visjon er å hjelpe, lindre og styrke...Å hjelpe deg til å få en bedre hverdag i praksis uavhengig av dine omstendigheter eller den fasen av livet du er i når vi møtes. Å gi fra meg de verktøyene som kan hjelpe, lindre og styrke deg i din videre utvikling av ulike roller i ditt liv. Å bidra som coach, veileder, terapeut og medmenneske med varme, forståelse, engasjement og profesjonalitet i tråd med mine verdier.Hva kan jeg hjelpe deg med?

 • Motivasjon, kommunikasjon, tidsklemma, organisasjonsendring, positivt og negativt stress, energityver, strategier, selvfølelse vs selvtillit, mestring, rett person på rett plass, forventninger, identitet, relasjoner, fokus og mål, håndtering av konflikt m.m.
 • Hjernen og mennesket -- sammenhengen mellom hvordan vi mennesker tolker våre omgivelse. 
 • Høysensitivitet -- en personlig egenskap og styrke!?
 • Ikke gjør som andre sier! -- Hvordan sette grenser?
 • Våge å lede... selvledelse og ledelse med fokus på verdier og fakta om livet


Om meg som et menneske

I dag bruker jeg mye av mine personlige egenskaper og livsvide erfaring, og tror jeg har enda mer potensiale. Og noen ganger er det jo slik at utfordringer gir oss muligheter til nettopp å ta noen grep slik at vi kan vikle oss ut av det som fungerer, og heller gjøre noe som fungerer, rett og slett!

I perioder av livet har jeg som mange andre følt på negativt «stress» i form av irritasjon og frustrasjon, indre uro og høye forventninger, dårlig samvittighet, sorg og svik, men også min indre drivkraft, mestring og glede.

Jeg har kjent på en usikkerhet i forhold til hvem jeg er, hvordan jeg passer inn, bekymringer, tankekaos, og temaer rundt kropp og helse. Kort sagt; jeg har kjent på hva livet gir og hva livet tar! Jeg har kjent på egen sårbarhet ved å gå ut i verden med hjertet først. Jeg har kjent på redselen for å mislykkes eller ikke å være god, og forstår at den kan være sterk.Som terapeut har jeg alle nivåene av utdannelsen innen coaching inkl. life coaching og business coaching, samt TFT tankefeltteknikk terapi.

 • Coaching og ledelse fra USN (Universitetet i Sørøst-Norge)
 • NLP Premium Master coach, UCan Coaching & NLP Academy 
 • TFT tankefelt terapeut -- Mats Uldal International School (MUIS)


Jeg tilbyr både dagtid, kveldstid og lørdager etter avtale. Vi kan møtes i Drammen eller i Hvittingfoss og dersom det fungerer bedre for deg å benytte videosamtale eller telefon, så går det også helt fint! Jeg ønsker å være fleksibel, så ta gjerne kontakt for en god prat. Jeg snakker norsk og engelsk flytende.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer