Believe U Can Coaching May Britt Lian - Virksomhet, Coach, Veileder, Foredragsholder/Motivator - GoMentor
Believe U Can Coaching May Britt Lian - Virksomhet, Coach, Veileder, Foredragsholder/Motivator

Believe U Can Coaching May Britt Lian

Virksomhet, Coach, Veileder, Foredragsholder/Motivator

Drammen , Hvittingfoss

1 klientreferans

Personlig fremmøte

SELVLEDELSE i PRAKSIS - NLP coaching & TFT tankefeltteknikk for ledere 890 kr. Avtal tid

Våger du å tenke annerledes i forhold til sykefravær, arbeidsmiljø og livskvalitet for dine medarbeidere?

Ønsker du resultater og samtidig å ivareta dine medarbeidere på en ny måte?

Det starter kan hende med å vikle seg ut av gamle mønstre som kan være begrensende for den enkelte, og dermed også din virksomhet?

Ta kontakt i dag for en prøvetime og helt uforpliktende prat om hva NLP coaching eller TFT tankefelt terapier kan gjøre i forhold til resultater for deg som leder, din virksomhet, og den enkelte medarbeider i forhold til sykefravær, arbeidsmiljø, prestasjoner og resultater.

Bærekraftige virksomheter starter med "bærekraftige" medarbeidere som trives i egen rolle og eget liv, slik at det blir en vinn-vinn.

Selvledelse i praksis er en del av dette og jeg tilpasser opplegg ut fra din bestilling.

Gode tanker, May Britt

SELVLEDELSE i PRAKSIS - NLP coaching & TFT tankefeltteknikk for ledere 1.300 kr. Avtal tid

Våger du å tenke annerledes i forhold til sykefravær, arbeidsmiljø og livskvalitet for dine medarbeidere?

Ønsker du resultater og samtidig å ivareta dine medarbeidere på en ny måte?

Det starter kan hende med å vikle seg ut av gamle mønstre som kan være begrensende for den enkelte, og dermed også din virksomhet?

Ta kontakt i dag for en prøvetime og helt uforpliktende prat om hva NLP coaching eller TFT tankefelt terapier kan gjøre i forhold til resultater for deg som leder, din virksomhet, og den enkelte medarbeider i forhold til sykefravær, arbeidsmiljø, prestasjoner og resultater. 

Bærekraftige virksomheter starter med "bærekraftige" medarbeidere som trives i egen rolle og eget liv, slik at det blir en vinn-vinn.

Selvledelse i praksis er en del av dette og jeg tilpasser opplegg ut fra din bestilling. Gode tanker, May Britt

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

SELVLEDELSE skaper bærekraftige medarbeidere og bærekraftige virksomheter. Hvordan du kan løfte deg selv ut fra der du er i din karriere og liv er mitt fokus. Believe U Can Coaching May Britt Lian - Virksomhet, Coach, Veileder, Foredragsholder/Motivator

Beskrivelse

Er du motivert som leder, egentlig?

Kanskje tenker du på deg selv som leder, men kjenner deg likevel usikker og stresset? Uansett hvilke roller du har så ønsker jeg at du som person skal kunne kjenne deg selvsikker og trygg, hvor du blir sett, din stemme blir lyttet til, og hvor det du kjenner deg verdsatt.  - Verdsatt av deg selv og av andre. - "Ja takk, begge deler!" er mitt motto.

Hvordan vi har det i hverdagen handler ofte om vår selvfølelse og vårt selvbilde

Denne selvfølelsen kan vi selv påvirke og med det som utgangspunkt så ønsker jeg å gi deg hjelp til at din selvfølelse får rikelig med god næring. At du vet hva du trenger for å ivareta deg selv som leder ikke ut fra strenge krav eller plikt, men heller ut fra en forståelse og ut fra en egenkjærlighet i praksis. - Med tillit til deg og til selve livet!

Jeg ønsker å hjelpe deg bli mer bevisst på din klokskap og få tillit til magefølelsen som kompass på veien slik at du kan skape det livet du ønsker deg på jobb. Og på veien ønsker jeg å hjelpe deg med valget`s kvaler når tvilen, tankekjøret eller frustrasjonen dukker opp.

Jeg ønsker også at du skal få noen av mine verktøy som jeg selv bruker i min hverdag slik at du kan teste de ut, og deretter tilpasse ditt eget "verktøybelte" ut fra det som fungerer for deg. - Ikke alt fungerer for alle fordi vi er ulike vi mennesker. Noen er mer følsomme enn andre, noen er mer logiske, praktiske,  utadvendte eller innadvendte.

Jeg hjelper deg derfor ut fra en aksept for at vi er ulike og ut ifra at det handler om å finne mening i hverdagen når motivasjonen reduseres og egentroen svekkes. Apropo tro...

Jeg tror... At vi trenger å kjenne en tilhørighet.

Hvor du kjenner at du tilhører en gruppe som forstår og aksepterer deg slik du er, og ikke ut fra krav om hva du bør gjøre eller lykkes med.

At vi trenger å kjenne en mening med hva vi gjør og hva vi står for.

Når du blir bevisst dine verdier og verner om de blir det lettere for andre å kjenne de igjen, du utstråler da også nettopp det som gjør deg til deg.Ofte får vi mening i livet via våre jobbroller, MEN det MÅ jo ikke være din jobbrolle? Det kan være en helt annen rolle fordi du har flere roller i livet. Kanskje er du datter/sønn, venn, søster/bror, partner, forelder, kollega, leder, nabo m.m., - og du er jo for alle et medmenneske. 

At vi trenger flyt.

Hvor vi blir så oppslukt av "noe" at vi glemmer tid og sted. Hvor vi kjenner vi kan være tilstede for andre? Eller hvor du kan være kreativ? Få kontakt med din åndelighet og hvor du kjenner at du er en del av noe større enn deg selv.

At din historie er unik.

Du er forfatteren av hvordan du forteller din historie til andre, og deg selv inkludert din rolle som leder. Sier du at... Før så klarte jeg alt! Da fikk jeg til det aller meste! - (Underforstått at du er udugelig eller ulykkelig nå?) Eller sier du at før så gjorde jeg masse og hadde det alltid travelt! Det ble mye stress og mas. Nå gjør jeg mindre, men mer av de tingene som kjennes verdifulle for meg, og hvor jeg kan trives. 

Bærekraftig virksomhet og bærekraftige team av medarbeidere 
Jeg tilpasser temaer ut fra målgruppe og vil legger opp til en trygg og uhøytidelige ramme enten det gjelder personlige samtaler, foredrag, mini-kurs, workshop eller temadag/kveld.

Temaer kan være... 

Motivasjon, kommunikasjon, tidsklemma, grensesetting, organisasjonsendring, positivt og negativt stress, energityver, strategier, selvfølelse vs selvtillit, mestring, rett person på rett plass, forventninger, identitet, relasjoner, fokus og mål, håndtering av konflikt, forventninger og krav vs forhåpninger og ønsker m.m. .

Våg å lede med hjertet!

Er du et menneske og leder med masse følelser, og kanskje også høysensitiv? Høysensitivitet (HSP) er en personlig medfødt egenskap og styrke, men kan også oppleves som en utfordring både for deg som leder av eget liv, og i møte med dine medarbeidere. 

Hvordan sette grenser og gi litt mer blanke!

Her får du som leder "verktøy" som gir forståelse, kunnskap og teknikker som i praksis kan bidra til økt selvledelse, og bærekraft i eget liv såvel som i din rolle som leder. Likeledes økt bevissthet på hva det er som gjør at andre tenker, sier, føler og gjør det de gjør!

Selvledelse
 • Temaer kan være motivasjon, kommunikasjon, tidsklemma, organisasjonsendring, positivt og negativt stress, energityver, strategier, selvfølelse vs selvtillit, mestring, rett person på rett plass, forventninger, identitet, relasjoner, fokus og mål, håndtering av konflikt m.m.
 • Hjernen og mennesket -- sammenhengen mellom hvordan vi mennesker tolker våre omgivelser 
 • Høysensitivitet -- en personlig egenskap og styrke?
 • Ikke gjør som andre sier! -- Hvordan sette grenser?
 • Våge å lede... selvledelse og ledelse med fokus på verdier og fakta om livet

Om meg 

Jeg er gift og har vært på flere opp- og nedturer i samlivet med mannen min i over 37 år.
Jeg er mamma, datter, bestemor, søster, venn, kollega, coach, mentor, terapeut, veileder og et medmenneske.
Jeg har jobbet i ulike roller og møtt mange forskjellige medmennesker. Dette har gitt meg muligheter til å kjenne på hva som skjer inni oss når livet plutselig endrer seg rundt oss på godt og vondt.

For noen år tilbake ble jeg sammen med mange tusen andre berørt av oppsigelser i gass- og olje bransjen hvor markedet endret seg drastisk. Dette var en stor sorg, men ble en ny mulighet til å skape min egen arbeidsplass for å kunne virkeliggjøre drømmen om å jobbe med det jeg brenner aller mest for! - Hjelpe andre i sine lederroller eller finne tilbake til kapteinrollen i eget liv!

I perioder av livet har jeg som mange andre følt på negativt stress som bidro til kronisk sykdom hvor smerter, slitenhet, angst og depresjon kom i veien for min livskvalitet. Jeg har absolutt fått kjenne på sinne, frustrasjon, indre uro, høye krav, dårlig samvittighet, sorg og svik, men også min varme, sterke, indre kilde av enorm livsglede!

En av mine medfødte egenskaper er at jeg er høysensitiv (HSP). En egenskap som jeg har lært meg til å bli "kompis" med og glad i,  inkludert min sårbarhet. Jeg har også kjent på en usikkerhet i forhold til hvem jeg er, hvordan jeg passer inn, bekymringer, prestasjonspress, tankekaos, og temaer rundt kropp og helse. Ja da, lista blir lang! Enkelt sagt; jeg har kjent på hva LIVET  kan gi og hva livet kan ta!

I dag bruker jeg mye av min kunnskap, personlige egenskaper og livserfaring, og tror jeg har enda mer potensiale! Fordi noen ganger er det jo slik at utfordringer gir oss muligheter til nettopp å ta noen grep slik at vi kan vikle oss ut av det som ikke lenger fungerer, og heller gjøre noe annet!

Alle mine verdifulle menneskemøter gir meg daglig takknemlighet, glede og ydmykhet! Det å navigere seg gjennom livet og samtidig kjenne seg trygg i det utrygge, gjør at vi noen ganger trenger hjelp. Denne hjelpen kan være som en bekreftelse på det vi allerede vet, det kan være som en sparring partner for å finne nye muligheter ut fra et nytt perspektiv eller som veileder når du ønsker råd. Gode samtaler gjør oss godt, rett og slett! Og noen ganger trenger vi alle å møte en medmenneske...

Jeg har fått og tatt imot hjelp til å ta ledelsen som "kaptein" i eget liv. Og jeg tenker at en kombinasjon av alternativ og tradisjonell behandling gir oss en "vinn-vinn". - Igjen en optimisme ved å velge "Ja, takk, begge deler!

Infuse your life with action. Don't wait for it to happen. Make it happen. Make your own future. Make your own hope. Make your own love. - Bradley Whitford 

Bakgrunn

Jeg har alle nivåer av NLP coaching og i tillegg TFT tankefeltteknikk terapeut utdanning. I flere år har jeg jobbet med coaching av ledere og team, samt medarbeidere og privat personer. Jeg tilbyr samtaler både online og med personlig fremmøte, og har etterhvert fått bred erfaring med å hjelpe ungdom og voksne i alle aldre.

Min lange og brede yrkeserfaring består av roller både som leder, medarbeider og entreprenør. Jeg har jobbet som eiendomsmegler i Wisconsin, USA. Videre innenfor administrasjon- og ledelse, kvalitet, kursledelse, fasilitering og teamutvikling, samt salg- og service innenfor store og små private og offentlige virksomheter i Norge og USA.

Jeg velger å fortsette min reise med ønske om å våge og bruke min magefølelse og klokskap som kompass, våge å lede ut fra mitt hjerte og hode. Fordi når vi opplever harmoni og balanse i oss selv, så blir alt annet uvesentlig, egentlig. Også hender det at jeg navigerer litt feil og må justere mine valg, minne meg selv på hva som egentlig betyr noe, og våge å gi litt blanke... Med en aksept og forståelse for at jeg ikke vet alt. Ydmykhet i mine møter med meg selv og andre fordi tilsammen gir dette meg mer balanse og en mer harmonisk hverdag.
Gode tanker, May Britt

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.