Believe U Can Coaching May Britt Lian - Virksomhet, Coach, Veileder, Reg. Tankefeltterapeut MNLH - GoMentor
Believe U Can Coaching May Britt Lian - Virksomhet, Coach, Veileder, Reg. Tankefeltterapeut MNLH

Believe U Can Coaching May Britt Lian

Virksomhet, Coach, Veileder, Reg. Tankefeltterapeut MNLH

Drammen, Hvittingfoss

Personlig fremmøte

Individuell NLP coaching samtale, personlig fremmøte 60 min. 890 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

91 54 78 45

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Believe U Can Coaching May Britt Lian - Virksomhet, Coach, Veileder, Reg. Tankefeltterapeut MNLH

Beskrivelse

Foredrag til motivasjon

Er du leder og din bedrift i endring? Jeg tilbyr inspirerende foredrag, eventuelt med workshop/temadag/kveld tilpasset din virksomhet og målgruppe.

Kan være du allerede har en etablert bedrift og vil finne veien videre, eller at du ønsker å løfte deg selv eller dine medarbeidere til neste nivå? Jeg tilpasser tema ut fra målgruppe og vil legge opp til en trygg og uhøytidelige ramme enten det gjelder et foredrag, mini-kurs, workshop eller temadag/kveld.

Temaer 

Motivasjon, kommunikasjon, tidsklemma, organisasjonsendring, positivt og negativt stress, energityver, strategier, selvfølelse vs selvtillit, mestring, rett person på rett plass, forventninger, identitet, relasjoner, fokus og mål, håndtering av konflikt m.m. .

Våg å lede med hjertet!

Er du et menneske og leder med masse følelser, og kanskje også høysensitiv? Høysensitivitet (HSP) er en personlig medfødt egenskap og styrke, men kan også oppleves som en utfordring både for deg som leder av eget liv, og i møte med dine medarbeidere. 

Hvordan sette grenser og gi litt mer blanke!

Her får den enkelte medarbeider "verktøy" som gir... forståelse, kunnskap, metoder og teknikker som kan bidra til økt selvledelse, og bærekraft i eget liv såvel som i sin rolle som leder. Likeledes økt bevissthet på hva det er som gjør at andre tenker, sier, føler og gjør det de gjør! Motivasjon og økt fokus på mestring vs dårlig samvittighet eller utilstrekkelighet kan være temaer. NLP og TFT "verktøyene" vil gi deg og dine medarbeidere ny kunnskap, ny innsikt i seg selv ut fra sin modell av verden, og forståelse for andre ut fra deres modell av verden. Jeg tilpasser tema ut fra målgruppe og vil legge opp til en trygg og uhøytidelige ramme enten det gjelder et foredrag, mini-kurs, workshop eller temadag/kveld.

Selvledelse

 • Temaer kan være motivasjon, kommunikasjon, tidsklemma, organisasjonsendring, positivt og negativt stress, energityver, strategier, selvfølelse vs selvtillit, mestring, rett person på rett plass, forventninger, identitet, relasjoner, fokus og mål, håndtering av konflikt m.m.
 • Hjernen og mennesket -- sammenhengen mellom hvordan vi mennesker tolker våre omgivelser 
 • Høysensitivitet -- en personlig egenskap og styrke?
 • Ikke gjør som andre sier! -- Hvordan sette grenser?
 • Våge å lede... selvledelse og ledelse med fokus på verdier og fakta om livet

Om meg 

I dag bruker jeg mye av mine personlige egenskaper og livsvide erfaring, og tror jeg har enda mer potensiale. Og noen ganger er det jo slik at utfordringer gir oss muligheter til nettopp å ta noen grep slik at vi kan vikle oss ut av det som fungerer, og heller gjøre noe som fungerer, rett og slett!

I perioder av livet har jeg som mange andre følt på negativt «stress» i form av irritasjon og frustrasjon, indre uro og høye forventninger, dårlig samvittighet, sorg og svik, men også min indre drivkraft, mestring og glede.

Jeg har kjent på en usikkerhet i forhold til hvem jeg er, hvordan jeg passer inn, bekymringer, tankekaos, og temaer rundt kropp og helse. Kort sagt; jeg har kjent på hva livet gir og hva livet tar! Jeg har kjent på egen sårbarhet ved å gå ut i verden med hjertet først. Jeg har kjent på redselen for å mislykkes eller ikke å være god, og forstår at den kan være sterk.

Jeg har alle nivåer av NLP coaching og i tillegg TFT tankefeltteknikk terapeut utdanning. I flere år har jeg jobbet med coaching av ledere og team, samt medarbeidere og privat personer.

Jeg tilbyr samtaler både online og med personlig fremmøte, og har etterhvert fått bred erfaring med å hjelpe ungdom og voksne i alle aldre.

Min lange og brede yrkeserfaring består av roller både som leder, medarbeider og entreprenør. Jeg har jobbet som eiendomsmegler i Wisconsin, USA. Videre innenfor administrasjon- og ledelse, kvalitet, kursledelse, fasilitering og teamutvikling, samt salg- og service innenfor store og små private og offentlige virksomheter i Norge og USA. 

Jeg velger å fortsette min reise med ønske om å våge og bruke min magefølelse og klokskap som kompass, våge å lede ut fra mitt hjerte og hode. Fordi når vi opplever harmoni og balanse i oss selv, så blir alt annet uvesentlig, egentlig. Også hender det at jeg navigerer litt feil og må justere mine valg, minne meg selv på hva som egentlig betyr noe, og våge å gi litt blanke... Med en aksept og forståelse for at jeg ikke vet alt. Ydmykhet i mine møter med meg selv og andre fordi tilsammen gir dette meg mer balanse og en mer harmonisk hverdag.

Gode tanker, May Britt

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer