Kvinne

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

KvinnePå GoMentor får du blant annet et overblikk over kvinnelige psykologer, psykoterapeuter, sexologer og coacher. Noen mennesker synes det er vanskelig å finne den riktige mentor, da valget i høy grad handler om kjemi. På GoMentor er valget og mulighetene heldigvis gjort mer oversiktlig, da det er mulig å søke på alt fra kjønn, utdannelse, interesse- og erfaringsområder, geografi, profesjon og mye mer. Så leter du for eksempel etter en kvinnelig psykolog eller en kvinnelig psykoterapeut i ditt lokalområde eller by, kan du enkelt finne det her. Hvis det ikke er en kvinnelig psykolog, terapeut eller coach i lokalområdet ditt, er det verdt å huske at du også kan etter en som jobber med online videosamtaler. Fordelen med online videosamtaler er at du blir uavhengig av geografiske avstander og kan bruke akkurat den mentoren du søker. Samtalen foregår online via PC, iPad eller iPhone – helt sikkert og fortrolig.

 

En ting som er viktig når du skal velge en psykolog, psykoterapeut, sexolog eller coach er om du føler du kan åpne deg opp for vekommende. Hvis ikke du tror at du kan det med den aktuelle mentor, bør du vurdere å velge en annen. For å finne ut av det, velger mange brukere og klienter å ringe til mentoren før de booker en tid. På den måten kan man prøve og sikre seg at det er kjemi.

 

Det er forskjellige årsaker til at noen søker en kvinnelig psykolog, psykoterapeut eller coach:

  • Hvem man føler man kan speile seg i
  • Hvem man føler man kan snakke åpent med
  • Hvem man ønsker å være fortrolig med
  • Sin religiøse overbevisning
  • Hvis man skal inn på emner, som er vanskelige å snakke med en mann om 

Finn den rette mentoren for deg i listen under eller søk mer spesifikt via 'Find ekspert' til høyre. 

Kvinnelig mentor

May Brit Strand Nordanger Silvia Josefine Grøndahl Charlotte Nagelgaard Lindis Ljøterud
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Kvinnelig mentor

May Brit Strand Nordanger Silvia Josefine Grøndahl Charlotte Nagelgaard Lindis Ljøterud
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Kvinne

  • Relaterte emner

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.