Spirituell terapi

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Spirituelle terapiSpirituell terapi er et utviklingsprogram som retter seg mot både sjelen og kroppen. Formålet er å gi sjelen mulighet til å skape den utviklingen den trenger. Det kan handle om å få en avslutning på tidligere episoder eller hjelpe sjelen med å finne vei – meningen med livet. Ikke avsluttede episoder kan både være fysiske og psykiske som betyr at man kan være preget både følelsesmessig og kroppslig av tidligere hendelser. Dette kan føre til ting som ubearbeidet sinne eller sorg. Ofte opplever man at hendelsene viser seg som noe som fortsetter å dukke opp i livet frem til man får det bearbeidet og avsluttet.

Hvordan foregår spirituell terapi?

Spirituell terapi tar utgangspunkt i spiritualitet hvor det handler om at mennesker består av en kropp og en sjel. Fokuset er derfor å skape kontakt mellom disse. Her jobber terapeuten ut fra ideen om at kropp og sjel påvirker hverandre i en dynamisk prosess – en sunn kropp påvirker sjelen og en sunn sjel påvirker kroppen. I spirituell terapi tar man med den den spirituelle delen av mennesket i det terapeutiske arbeidet med personlig utvikling. For personer som ønsker å utvikle dette, er det et stort potensiale for å utvikling både for sjelen og deg som menneske. En spirituelt terapi program med personlig utvikling gjør at man får mer energi, større livsglede, overskudd, og indre ro i hverdagen i tillegg til å få en større følelse av tilstedeværelse. Utover det kan det hjelpe med en større forståelse av sammenhengen i livet generelt.

Finn din spirituelle terapeut

Hos GoMentor har vi et stort utvalg terapeuter som kan tilby spirituell terapi. De har fokus på å gi deg den best mulige terapien så du kan få hjelp til å få mer overskudd og livsglede i hverdagen gjennom balanse i kropp og sjel. Denne formen for terapi er individuell, hvor du får personlige timer med terapeuten din, som gir deg muligheten for å åpne deg mest mulig opp for terapeuten din. Du kan finne en terapeut nedenfor eller gjøre et mer spesifikt søk til høyre under ”Finn ekspert”.

Spirituell terapi

Mariann Marthinussen Liv   Wassum Anne Sloth Dieserud Gudrun Nordmo
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Spirituell terapi

Mariann Marthinussen Liv   Wassum Anne Sloth Dieserud Gudrun Nordmo
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Spirituell terapi

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.