Være seg selv

Skrevet d. 9-9-2020 10:52:15 af Therese Fallentin - Co-Active Coach, Coach, Karriereveileder, Terapeut

Hei og hopp,


Jeg har så enormt troen på at vi har det best og gjør det best når livene og valgene vi tar får inspirasjon fra lidenskap og verdier - heller enn press, forventninger, trygghet, å skulle passe inn, hva som er rasjonelt, eller enkelt.


Jeg ønsker å inspirere mennesker som kjenner på at det de gjør føles feil ut, til heller å satse på det de faktisk brenner for, uansett hva andre måtte tenke, gjøre, si eller mene.


For noen vil det være å satse på en spesiell karriere, mens det for andre vil være å ha mer tid sammen med familien. Hva som er rett for deg er det kun du som vet :)


Jeg har lyst til å motivere flere til å finne og gå sin egen vei i livet. Spesielt i Norge og 2020 hvor skjermer og medier påfører oss press og forventninger til alle døgnets tider. Konformitet - det å ønske å passe inn og være lik folk rundt seg - preger i stor grad vanene og valgene våre. Hvis du er helt ærlig med deg selv, så vet du innerst inne at det gjelder deg også. Det gjelder i alle fall også meg.


Hva er det egentlig du vil da? Hva om du kunne gjøre nettopp det? Hadde du ikke da følt på en liten lettelse? Hva om maska, kostymet og skjoldet vi bærer rundt på kunne støvet bort og blitt til et fjernt minne?


Ved å inspirere flere til å ha troen på seg selv og sine egne ideer, ønsker jeg å bidra til at flere får oppleve følelsen av ekte lidenskap. Det tror jeg også vil føre til mange nye tanker, løsninger og ikke minst fantastisk og nødvendig innovasjon. Vi blir kreative og mer avslappet når vi har det bra og får frihet til å gjøre det vi vil. Å følge lidenskapen sin er altså bra for både deg og samfunnet.


Jeg har alltid kjent på usikkerhet rundt det å skulle passe inn eller gjøre min egen greie. Jeg har nok gjort litt av begge deler, men kjent på at jeg har hatt det best når jeg har stolt på meg selv og verdiene mine.


Poenget er mitt er så enkelt og vanskelig som:

Lær deg å eie historien din <3

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.