Parterapi priser

af GoMentor

Sidst opdateret 6.10.2021

Reviewer GoMentor

Parterapi priser

Det er veldig forskjellig hvem som tilbyr parterapi; det kan bl.a. være en psykolog eller en psykoterapeut med den relevante erfaringen innen parforhold, kriser i forholdet, skilsmisse og brudd. Noen terapeuter har til og med tatt en bestemt parterapeut utdannelse. Derfor kan denne terapiform variere avhengig av utdannelsesbakgrunn. 

Pris på parterapi?

Gjennomsnittsprisen ligge typisk mellom 900-1500 kr, men kan variere veldig alt etter den enkelte mentors bakgrunn, erfaringer og kompetanser. Noen av GoMentors mentorer som tilbyr parterapi tilbyr også rabatter for i noen sammenhenger. Det kan være studentrabatt, rabatt til arbeidsledige osv, og dette er noe som er opp til hver enkelt mentor. Andre tilbyr pakketilbud hvor man får rabatt ved å booke et forløp på flere sesjoner av gangen.

Derfor anbefaler vi at du undersøker de forskjellige mentorene og hvilke erfaringer de har før du bestiller en avtale. På den måten sikrer du at du velger den riktige mentoren som dere kan føle dere trygge med. Søk blant de forskjellige mentorene, se prisene og kontakt den som passer deg ved å trykke på rubrikken under.

Finn parterapeuter i nærheten

Søker du og din partner parterapi, eller har bruk for en uforpliktende samtale med en av GoMentors mange mentorer som tilbyr parterapi, så kan du under her se de mentorene vi har i noen av de største norske byer:

 

Finn en psykolog eller terapeut som tilbyr parterapi

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.