Psykolog priser

af GoMentor

Sidst opdateret 12.10.2021

Reviewer Troels Sletved

Psykolog priserGoMentor er en portal som gir deg muligheten til enkelt å få overblikk over psykologer, psykoterapeuter og coaches i ditt område. Du kan blant annet sammenligne erfaringsområder, kompetanser og priser. Klikk ’Finn ekspert’ for å finne en behandler i ditt område og bestill tid.

Hvor mye koster en psykolog?

Det kan variere veldig på priser i området ditt og i noen tilfeller kan en utdannet psykoterapeut være et billigere alternativ for deg. Gjennomsnittsprisen for en sesjon ligger typisk mellom 800-1200 kr, men kan variere avhengig av psykologens kompetanser og erfaringer. Derfor anbefales det at du tar utgangspunkt i behovene dine og velger en psykolog med de riktige erfaringsområder og hvem du ser som den riktige match for deg.

Psykolog med rabatt

Hos GoMentor har vi en lang rekke psykologer og terapeuter som tilbyr samtaleterapi innen mange forskjellige områder. De aller fleste av disse tilbyr en form for rabatt hvis du f.eks. er student eller har en legehenvisning. Derfor kan det lønne seg å undersøke mulighetene for ev. rabatter før du velger en mentor.

Legehenvisning

Med en henvisning fra legen til psykolog kan du få dekket deler av regningen av Helfo. Du skal også betale en egenandel selv. Egenandelen har fastsatte priser i forhold til varighet på sesjonen.

 

Varighet  Egenandel
0,5-1 time 345 kr
1,5 time 515 kr
2 timer 690 kr
2,5 timer 860 kr
3 timer 1035 kr

(Barn og ungdom under 18 slipper å betale egenandel)

Når Helfo betaler en del av regningen din blir det naturligvis billigere, men det fører dessverre også som regel til lengre ventetider. Det er ikke unormalt å oppleve ventetider på mellom 3-6 måneder. Noen av psykologene våre – som normalt ikke tar i mot legehenvisning – tilbyr en egen rabatt til de som har en legehenvisning. På den måten får du redusert pris og raskere hjelp – sammenlignet med det man ser hos Helfo-støttede psykologer. Velger du å booke en psykolog eller psykoterapeut – uten å bruke legehenvisning – kan du få hjelp raskt og noen ganger helt uten ventetid. Noen av psykologene tilbyr også en redusert pris hvis du er student, arbeidsledig og lignende. Du kan finne alle de mentorene som tilbyr rabatt ved å søke trykke på linken under.


Finn psykologer og psykoterapeuter med rabatt på samtaler og ingen eller kort ventetid  

Via GoMentor kan du f.eks. få hjelp til:

 Finn hjelp i nærheten av deg: 

Psykolog på nett

GoMentor 24/7 er en online plattform på GoMentor som tilbyr rådgivning, terapi online og coaching online. Det fungerer på samme sett som tradisjonell rådgivning, men forskjellen er at sesjonene på GoMentor 24/7 er online, der du har mulighet for å prate om din situasjon og dine problemer gjennom videosamtale eller chat.

Fordelene ved online er at du sparer tid, energi og penger. Du slipper fysisk å dra til et sted, noe som gir deg en større fleksibilitet i din kalender. Samtidig gjør online terapi og coaching det mulig å snakke med dine psykolog, terapeut eller coach via chat som dermed gir deg flere muligheter for å snakke med din rådgiver og du kan da forvente deg mer kontakt med din rådgiver.

I tillegg er kostnaden for online terapi forskjellig fra tradisjonell terapi, da det på GoMentor er 50% billigere enn om du skulle gå til en fysisk rådgiver, inkludert at du kan få hjelp på ubekvemme tider, når det passer deg.

Hvem er online terapi og coaching for?

GoMentor 24/7 passer utmerket til deg som befinner deg i et stadie der du foretrekker å ikke gå utenfor døren, men samtidig vil ha den rådgivningen du behøver. Om du ønsker tilgjengelighet, bekvemmelighet, anonymitet og ulike sett å kommunisere på ved tider som passer deg selv. Samtidig passer det også for de som vil unnvike det sosiale stigmaet som er koblet opp til terapi og rådgivning, noe som ofte forhindrer mennesker å søke hjelp.

Med GoMentor 24/7 kan du få terapi privat og hjemmefra, og du behøver ikke lenger å kjenne deg ensom i situasjonen din. 


Få online hjelp fra 199 kr./uke

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.