Finn den riktige psykolog, terapeut eller coach

Psykolog Haugesund

af GoMentor

Sidst opdateret 6.10.2021

Reviewer Troels Sletved

Psykolog Haugesund - Coach i Haugesund

Psykolog i Haugesund

Psykologer, psykoterapeuter og coacher i Haugesund. Er du ute etter en god coach i Haugesund med kort ventetid? Eller trenger du en terapeut med erfaring om angst? Vi har samlet en liste over mentorer som har klinikkadresse i Haugesund. Du kan også utvide ditt søk til online-terapi og finne psykologer, coacher og psykoterapeuter i Norge som kan hjelpe deg. Terapi og coaching på nett foregår via GoMentors videoløsning (PC, Mac og iOS). Dette gjør deg uavhengig av geografiske avstander og du kan spare tid på transport. Du kan også finne, for eksempel en coach i Haugesund, hvor du kan møte i personlig opp i klinikken.


Opplever du noen symptomer, men er i tvil om hva de viser tegn på? Da kan du under her finne noen tester som kan hjelpe deg med å kartlegge dette. Uansett hva du har bruk for hjelp til, så har vi en mentor som kan hjelpe deg.

 

Utbrenthetstest

 

Angsttest

 

Parforholdstest

 

Finn riktig hjelp i Haugesund

På GoMentor er det lett å søke seg frem til den rette psykolog eller terapeut. Vi samarbeider med flere forskjellige og gode psykologer i Haugesund, som du lett kan kikke igennem her på hjemmesiden. På den enkelte mentors profilside kan du lese mer om den enkelte mentor, herunder profiltekster, anbefalinger fra andre brukere, og hvilke psykologiske metoder og erfaringsområder de har erfaring med. Samtidig kan du lese deres blogginnlegg og se videobloggs (hvis de har laget noen).


Du vet kanskje allerede om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach du har bruk for – men du kan også finne andre slags behandlere og terapeuter, som tilbyr samtale og terapi i deres klinkk eller online terapi via GoMentor, som videosamtale. Kanskje er det en behandler med en spesifikk metode som hypnose, kroppsterapi eller tankefeltterapi du søker - eller kanskje en, som kan hjelpe deg med familie- og samlivsproblemer - det kunne vært en familieterapeut eller sexolog. Se listen nederst på siden eller søk eventuelt mer spesifikt blant resultatet via 'Finn hjelp i nærheten'-knappen.

Se også våre tilknyttede psykologer, terapeuter og coacher i Stavanger her.

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.