Regneforstyrrelse

af GoMentor

Sidst opdateret 10.7.2020

Reviewer GoMentor

Hva er regneforstyrrelse?


Hvis du har problemer med å telle og regne utgifter, kan du lide av en aritmetisk lidelse. Andre symptomer på denne lærevansker inkluderer problemer med å huske tidsvariker, vanskeligheter med å skrive inn tall i en logisk sammenheng, og andre problemer med tall generelt. Tidligere var det vanskelig å diagnostisere aritmetiske lidelser, men i dag er det mye informasjon om denne lidelsen, samt kunnskap om hvordan man best kan behandle den. Det er her GoMentor kommer inn. Men før vi viser hvordan våre tilknyttede spesialister kan hjelpe til med behandling av aritmetikk, her er en nærmere titt på noen av symptomene på denne lidelsen. Det kan være vanskelig å håndtere aritmetikk, spesielt hos svært små barn, men det er håp.

Symptomer på aritmetisk lidelse


De grunnleggende symptomene på aritmetikk er ikke overraskende relatert til aritmetikk, men de eksakte symptomene kan variere. Noen kan for eksempel finne det vanskelig å huske bordene ved midtgangen, mens andre kan finne det vanskelig å forstå enkle matematiske prinsipper, for eksempel pluss og minus. Hvis et barn ofte har mange feil i lekser i matematikk, kan dette tyde på at det er en comocy lidelse. De fleste barn, i tillegg til å ha problemer med å beregne og reprodusere tall, vil også ha problemer med ord. Hvis du ikke får hjelp, er det stor risiko for at en beregning forstyrrelse kan føre til flere problemer enn bare problemer i utdanningssammenheng. For noen kan denne læringsforstyrrelsen føre til tilbaketrekning og en rekke andre sosiale og følelsesmessige problemer.

  • Problemer med å telle
  • Problemer med å være vert for bordene ved midtgangen
  • Problemer med å legge til og trekke fra
  • Høy feilfrekvens i enkel matematikk
  • Problemer ved å angi nummerert antall
  • Problemer med å reprodusere tall
  • Problemer med å forstå ord
  • Manglende evne til å forstå matematiske symboler

Behandling av aritmetisk lidelse

Online behandling av aritmetiske lidelser er tilgjengelig gjennom GoMentor, hvor vi kombinerer internetts evne med ferdighetene til våre tilknyttede spesialister for å tilby personer med en matematisk lidelse muligheten til å leve et mer normalt liv - med færre problemer. De spesifikke symptomene kan variere fra person til person, men det er mange gjennomgripende elementer som personer med aritmetiske lidelser må forholde seg til. Online behandling er god måte å behandle problemer knyttet til aritmetikk så snart det oppdages. Når du ikke får behandling, kan det føre til en rekke andre alvorlige problemer, for eksempel depresjon. La våre tilknyttede spesialister hjelpe før problemet kommer ut av kontroll.

Trenger du hjelp med regneforstyrrelser?

Silvia Josefine Grøndahl Ole Holmaas
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Trenger du hjelp med regneforstyrrelser?

Silvia Josefine Grøndahl Ole Holmaas
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Regneforstyrrelse

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.