Julie Voje - Psykoterapeut, Parterapeut, Gestaltterapeut

Julie Voje

Psykoterapeut, Parterapeut, Gestaltterapeut

Asker , Videosamtale , GoMentor 24/7

4 referanser

Personlig fremmøte

Individuell samtale 1.090 kr. Avtal tid

Individuell samtale - student 990 kr. Avtal tid

Parterapi 1.890 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuell samtale - digital (GoMentor videosesjon) 990 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Julie Voje - Psykoterapeut, Parterapeut, Gestaltterapeut

Beskrivelse


 • Er du klar for en endring?
 • Ønsker du og partneren din å forbedre samspillet i mellom dere? 


Det kan være mange grunner til å oppsøke terapi. I terapirelasjonen kan du utforske hva som skal til for å leve et liv som føles sant og ekte. Du kan betrakte deler av deg selv som du kanskje ikke er bekvem med, utvikle et godt selvbilde og bli mer oppmerksom på deg selv og dine omgivelser. Du kan finne en bedre balanse og kanskje også en ny retning å gå. 

Jeg blir gjerne med deg i den prosessen. 


Mange oppsøker meg fordi de:

 • føler at de står fast i livet og er klare for en forandring.
 • opplever utfordringer i parforholdet.
 • kjenner på angst og stress.
 • har spiseforstyrrelser eller et negativt kroppsbilde.
 • har lav selvfølelse og en følelse av å ikke være god nok.
 • har destruktive vaner som de ikke klarer å slutte med.
 • står ved et veiskille i livet.
 • har opplevd tap og søker sorgbearbeiding.
 • kjenner på depresjon eller ensomhet.
 • har opplevd overgrep eller misbruk.Min tilnærming

Jeg er genuint opptatt av at terapi kan bidra til positive forandringer i livene våre, og at terskelen for å søke støtte hos en utenfra bør være lav. Vi er alle sårbare i en hektisk og stressende verden. Det er ikke uvanlig å føle seg forvirret eller at man står fast fra tid til annen, eller å kjenne på skam eller lav selvfølelse i omgivelser hvor vi ofte streber etter å være perfekte.
Selv om din historie er unik for deg, er det viktig å huske på at du ikke trenger å stå alene. Ved å snakke med en terapeut kan du oppleve å få konkret hjelp og støtte når du står i vanskelige prosesser. Den terapeutiske relasjonen som oppstår mellom terapeut og klient i terapirommet skaper grunnlaget for hvordan vi jobber sammen. Det terapeutiske arbeidet vil speile klientens personlighet og behov, og terapien blir på den måten spesielt tilpasset hver enkelt klient. Om meg 

Jeg er utdannet gestalt psykoterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (NGI) i Oslo. Jeg er også utdannet markedsøkonom og pedagog. Jeg har i flere år jobbet innen voksenpsykiatri, og med barn og ungdom i barnevernsinstitusjoner.

Jeg har også vært leder og selvstendig næringsdrivende i norsk næringsliv, og har erfaring

med oppstart og gründervirksomhet.

Som psykoterapeut har jeg gått mange timer i egenterapi under utdanningen, og som medlem av Norsk forbund for Psykoterapi og Norsk Gestaltterapeut forening går jeg stadig i veiledning. Jeg tenker at denne klienterfaringen bidrar til at jeg møter mine klienter med en ydmykhet og forståelse for hvordan det kan oppleves å være i terapi. 


Jeg har siden i flere år vært redaksjonsmedlem i Spiseforstyrrelsesforeningen (Spisfo) og har jobbet mye med utfordringer knyttet til mat, kropp og selvfølelse.


Du og dere er varmt velkommen hos meg! 

Biografi

Språk

Engelsk

Norsk

Ventetid

Tilbyr hastetime

Referanser

Par, 34 og 39 - "I en vanskelig periode i forholdet vårt var Julie en viktig og omsorgsfull veileder. Vi følte oss begge godt ivaretatt i møte med henne og lærte noen gode strategier for å kommunisere bedre sammen. "  Les mer  Les mindre

Mann, 42 - "Julie har hjulpet meg sortere tankene mine og etablere en sterkere følelse av egenverd. Det har gjort det lettere å satse på meg selv og på det jeg virkelig vil. Samtalene med henne har vært noen av de beste investeringene jeg har gjort. "  Les mer  Les mindre

Kvinne, 28 - "Jeg hadde aldri vært i terapi før og var litt nervøs for hvordan det kom til å bli. Hos Julie følte jeg meg umiddelbart trygg og hun skaper lett tillit. Hun er faglig sterk og hjalp meg finne noen verktøy jeg stadig benytter meg av. "  Les mer  Les mindre

Kvinne, 31 - "Etter samtalene med Julie har jeg blitt mer oppmerksom på egne tanke -og handlingsmønstre. Det har bidratt til at det er lettere for meg å velge og leve i tråd med meg selv. Anbefales på det varmeste!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.