Monica Jørgensen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach, Veileder

Monica Jørgensen

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach, Veileder

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg kan hjelpe deg som kjenner at livet er en utfordring og trenger en samtalepartner og terapeut. Monica Jørgensen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach, Veileder

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER PÅ GOMENTOR, VENNLIGST KONTAKT MED OSS FOR VIDERE VEILEDNING.

Psykoterapi

Noen ganger er livet en utfordring, og det kan være godt å oppsøke profesjonell hjelp. Du kan komme med alt det som opptar deg. Det kan være

 • vonde tanker,
 • følelser, sorg, sinne, frykt, angst, tungsinn
 • konflikt i en relasjon, 
 • kaos og blindveier

Kanskje har du bare vondt i kroppen, eller sliter med indre uro, stress, avmakt, eller selvkritikk? Eller kanskje du vil utforske dine valg, eller se på dine handlingsmønster, tilknytningsmønster? Du trenger heller ikke vite hva problemet er eller hva du trenger hjelp til. Men det er nettopp da du kan oppsøke gestaltterapi, for da ønsker jeg å være med deg midt i kaoset og forvirringen og hjelpe deg i din prosess. Her kan du også komme med det ordløse og kroppslig ubehag som klumpen i magen. Du kan få hjelp til å utforske og erkjenne den livssituasjonen du er i for å bringe frem ny innsikt og nye muligheter.

 

Terapiform

Jeg er gestaltpsykoterapeut. Gestaltterapi er en eksistensiell terapiform, som er opptatt av deg og hvordan du danner mening i din hverdag.

Terapiformen går ut på å bevisstgjøre mennesker om deres følelser, reaksjoner, kommunikasjonsformer og handlinger slik at de tydeligere kan se seg selv, og sine handlingsvalg. Denne bevisstgjøringen skapes gjennom samtale og eksperimenter. Metodene brukes også til bearbeidelse av tidligere, uferdige opplevelser, kriser, depresjon, angst, traumer og i egenutvikling.

 

Karriereveiledning:

Jeg tilbyr også karriereveiledning gjennom Søgne gestaltterapi. Jeg er utdannet karrierveileder, og veiledningen er basert på konstruktivistisk veiledningsteori. Her undersøker vi dine interesser, personlige egenskaper, mestringserfaringer og hva som er viktige verdier for deg for å kunne stå i jobb. Det er de individuelle og unike tilnærmingene det blir lagt vekt på. Du er eksperten på eget liv, mitt mål er å hjelpe deg å få mest mulig ut av det.

Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.