Merete Oddny Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Kroppsterapeut, Traumeterapeut - GoMentor

Merete Oddny Karlsen

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Kroppsterapeut, Traumeterapeut

Bergenhus, Bergen, Videosamtale , GoMentor 24/7

7 referanser

Personlig fremmøte

Individuell terapi 850 kr. Avtal tid

Parterapi 1.200 kr. Avtal tid

Dårlig  kommunikasjon, uenighet, konflikter, krenkelser, utroskap, samarbeidsproblemer i det daglilgle eller i forbindelse med samlivsbrudd. 

Familieterapi 1.400 kr. Avtal tid

Samtale der hele familien samles i Lodin Leppsgate 2B. Samtalen tar utgangspunkt i de aktuelle utfordringene slik e oppleves der og da. Det legges vekt på at hvert medlem sin stemme skal høres og taes på alvor.

Gruppeterapi for voksne 3.500 kr. Avtal tid

Grupper på 6-8 personer møtes 5 ganger a 2 timer i Lodin Leppsgate 2B.

Veiledning til sped- og/eller småbarns foreldre 950 kr. Avtal tid

Samtale der en eller begge foreldre er til stede sammen med barnet. Samtalen tar utgangspunkt i det forelderen/foreldrene ønsker å inne svar på. Eksempler kan være uro, søvn, ernæring, gråt, samspill, følelsesregulering, eller ensomhet, uro, slitenhet eller engstelse hos en eller begge foreldre. 


Studentveiledning i gruppe 2.900 kr. Avtal tid

Grupper på 6-8 personer a 2 timer med samling 5 ganger (til sammen 10 timer). Holdes i Lodin Leppsgate 2B.

Gruppeterapi for ungdom 2.900 kr. Avtal tid

Grupper på 6-8 personer. Hvert gruppemøte varier i 2 timer og består av 5 samlinger. Holdes på kveldstid i Lodin Leppsgate 2B.

Gruppeveiledning i bedrifter og organisasjoner 1.500 kr. Avtal tid

Gruppeveiledning på 6-8 personer Samlinger på 2 timer. Går over tid. Holdes i bedriftens egne lokaler.

Spør om pris.

Samarbeid med Bergen Private legekontor Avtal tid

GoMentor og Merete O. Karlsen har et samarbeid med Bergen Private Legekontor. Bergen Private Legekontor sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BERGEN PRIVATE LEGEKONTOR.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

Videosamtaler

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Samarbeid med Bergen Private legekontor (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Merete O. Karlsen har et samarbeid med Bergen Private Legekontor. Bergen Private Legekontor sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BERGEN PRIVATE LEGEKONTOR.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Livskriser, sorg, traumer, utbrenthet, stressregulering, personlig utvikling, vanskelige valg, relasjonskonflikter, depresjon, uro, skilsmisse. Merete Oddny Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Kroppsterapeut, Traumeterapeut

Beskrivelse

 Gjelder noe av dette deg?

  

 • Du har vansker med å ta valg
 • Du er usikker på om du skal bli i forholdet
 • Du har opplevd tap, sorg og smerte
 • Du er søvnløs, urolig, nedfor, eller utbrent
 • Du er blitt krenket eller har opplevd traumer
 • Du opplever utfordringer på jobb
 • Du har et komplisert forhold til mat
 • Du føler deg ensom
 • Du har smerter i kroppen
 • Dere har kommunikasjonsvansker eller konflikter i familien 
 • Du er usikker som forelder
 • Sped- eller småbarnet ditt er urolig og vanskelig å forstå
 • Barnet ditt opplever utfordringer på skolen eller hjemme
 • Tenåringen din er nedfor eller utagerende

                              


Jeg tilbyr samtaleterapi til personer i alle livsfaser 

 • Terapi til barn, ungdom, voksne/eldre, par og familier.
 • Grupper for ungdom, voksne og par.
 • Foreldreveiledning til sped- og småbarnsforeldre, gjerne i grupper 
 • Grupper for studenter
 • Individuell- eller gruppeveiledning for ansatte i private og offentlige bedrifter.


                                           Litt om hvordan jeg arbeider 


Spe- og småbarn

Barn i alle aldre har vansker med å fortelle med ord hva som plager dem, hvorfor de er urolige, ukonsentrerte, agressive eller triste. De minste barna uttrykker seg ved hjelp av lyder, bevegelser og kroppsuttrykk. Mange foreldre synes det kan være utfordrende både å forstå barnet, og å vite hvordan de kan påvirke barnets atferd. Jeg gir hjelp til dette. Foreldrene får lære både hvordan barnets nervesystem fungerer og hvordan de kan påvirke nervesystemet og dermed regulere barnets følelser gjennom trygghetsskapende aktivitet og sosialt samspill. Ved behov får spedbarnsforeldre hjelp med barnets ernæring.

 

Større barn

Barn forteller oss om sine utfordringer gjennom lek og bevegelse. Jeg arbeider med barnets fortelling, kroppsuttrykk, stemmebruk, ord, fantasier og drømmer. Jeg benytter samtalen, tegning, farger, maling og ulike figurer for å hjelpe barnet til å uttrykke seg. Målet med terapien er å hjelpe foreldrene til å forstå meningene bak barnets atferd, slik at de kan gjøre nødvendige endringer for å ivareta barnets aktuelle behov.


Ungdom, voksne og eldre

Mange unge sier de ikke føler seg forstått og at de utsettes for et stort press på hvordan de skal være, mene og gjøre. Presset kommer fra venner, familie og media. Kravene om å være lik de andre gjør at de mister kontakten med sine egne ønsker og behov, og blir usikre på hvem de er. Dette kan føre til angst, uro, nedstemthet, utfordringer med mat og andre former for selvskading. Mange av de som oppsøker meg har vansker med å ta valg basert på egne verdier og behov, og trenger hjelp til å bli bedre kjent med seg selv. 


Du kan få hjelp til å bearbeide kriser, sortere kaos, forstå din uro, se nye muligheter og til å ta valg. Jeg har tro på at du selv vet hva som er best for deg, og jeg vil være en medhjelper som støtter, og noen ganger utfordrer deg, i prosessen med å finne dine svar. Målet er at du skal bli best mulig kjent med seg selv, oppleve mestring og få en best mulig hverdag.


Traumer

Traumer er enkeltopplevelser som er så overveldende at de vanskelig kan håndteres av den enkelte alene. Eksempel er ulykker, overfall, krig, overgrep ol.Traumatiske belastninger i barndom og oppvekst kan føre til vansker med å regulere følelser, oppmerksomhet, atferd og kroppslige tilstander både som barn, ungdom og voksen. Jeg vil arbeide med historien din, med minnene dine og med følelsesuttrykk og impulser som du opplever i kroppen din. Tanker, forestillinger, holdninger, smerter og bevegelser brukes aktivt for å forstå og bearbeide minner, minske spenninger og ubehag og finne nye og mer hensiktsmessige måter å reagere på i hverdagen.


Litt om min kompetanse

Jeg er utdannet psykoterapeut/samtaleterapeut fra Norsk Gestaltinstitutt (NGI) i Oslo, Senter for Somatic Studies i New York, og Senter for Sensorimotor Psychotherapy (SPI) i London og RVTS/Solli DPS i Bergen.


Jeg er også utdannet sykepleier, helsesøster og høgskolelektor. Jeg har psykologiutdanning fra Universitetet i Bergen (UiB) og Universitetet i Washington (Seattle/USA), hovedfag i helsefremmende arbeid og helsepsykologi fra UiB og pedagogikkutdanning fra Høgskolen på Vestlandet (HVL) og Universitetet i Washington (USA). Jeg er utdannet personlig- og faglig veileder i retningen konfluent pedagogikk og gestaltveiledning fra Haraldsplass (VID).


Jeg har til sammen mer enn 40 års arbeidserfaring fra ulike deler av det offentlige skole/helsesystemet. Jeg er nå psykoterapeut i egen praksis, har vært helsesøster i Bergen Kommune, høgskolelektor ved Høgskulen på Vestlandet, sykepleier ved Haukeland Universitetssykehus, og har arbeidet som frivillig ved Krisesenteret for kvinner i Bergen.


Min brede faglig kompetanse og min lange praktiske erfaring danner et svært viktig fundament i arbeidet mitt som psykoterapeut.


Jeg trives svært godt som hjelper til mennesker som ønsker mitt bidrag. Dersom du tenker jeg er den rette hjelperen for deg - så ta kontakt! . 

Velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende samtale

Biografi

Referanser

Leder i Bergen Kommune - ""Du passer så bra til vår tjeneste"."  Les mer  Les mindre

Gutt 12 år - ""Jeg har det fint nå. Du er den første som har tatt imot meg til flere samtaler!""  Les mer  Les mindre

58 år gammel kvinne - " "Å gå i terapi hos deg har vært svært nyttig for meg. Jeg var engstelig på forhånd fordi jeg ikke visste hva jeg gikk til. Nå er jeg bare glad for at jeg våget det." "  Les mer  Les mindre

Leder i kommunal bedrift - ""Mine ansatte sier at gruppeveiledningen hos deg har ført til at de ikke er så slitne etter tøffe dager på jobben" "  Les mer  Les mindre

26 år gammel mann  - ""Jeg kjenner mange unge menn som også har behov for en så dyktig samtalepartner som jeg har hatt i deg. Jeg tror jeg skal anbefale deg til noen av dem:""  Les mer  Les mindre

53 år gammel kvinne - ""Jeg har fortalt deg så mye om livet mitt, mer enn jeg har fortalt til noen annen tidligere. Det handler om at jeg stoler på måten du er på. Det er noe som gjør at jeg våger å snakke utover det jeg har gjort før.""  Les mer  Les mindre

46 år gammel kvinne - ""Vi trenger folk som deg, som er genuint interessert og faglig dyktig!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer