Merete O.Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Kroppsterapeut, Traumeterapeut - GoMentor
Merete O.Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Kroppsterapeut, Traumeterapeut

Merete O.Karlsen

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Kroppsterapeut, Traumeterapeut

Bergen, Videosamtale

5 referanser

Personlig fremmøte

Individuell terapi 850 kr. Avtal tid

Parterapi 1.200 kr. Avtal tid

Samarbeid med Bergen Private legekontor Avtal tid

GoMentor og Merete O. Karlsen har et samarbeid med Bergen Private Legekontor. Bergen Private Legekontor sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BERGEN PRIVATE LEGEKONTOR.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

23 96 19 80

Videosamtaler

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Samarbeid med Bergen Private legekontor (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Merete O. Karlsen har et samarbeid med Bergen Private Legekontor. Bergen Private Legekontor sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BERGEN PRIVATE LEGEKONTOR.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Livskriser, sorg, traumer, utbrenthet, stressregulering, personlig utvikling, vanskelige valg, relasjonskonflikter, depresjon, uro, skilsmisse. Merete O.Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Kroppsterapeut, Traumeterapeut

Beskrivelse

        GJELDER DETTE DEG?        

 • Har du vansker med å ta viktige valg?
 • Har du opplevd tap, sorg og smerte?
 • Er du urolig, nedfor, sliten eller utbrent?
 • Har du opplevd krenkelser eller traumer?
 • Har du et komplisert forhold til mat?
 • Føler du deg oversett og alene?
 • Har du uforklarlige smerter i kroppen?
 • Strever familien din med kommunikasjonsvansker eller konflikter?
 • Er ungdomstiden din vanskelig å håndtere?
 • Føler du deg ensom og annerledes enn andre ungdommer på din alder?


        DET ER MULIG JEG ER DEN DU TRENGER Å SNAKKE MED

Det er vanskelig å forstå og håndtere sine  egne kaotiske tanker, handlinger og følelser når livet er utfordrende. Jeg vil støtte og hjelp deg i denne prosessen. Min viktigste arbeidsmetode er samtalen. Den tar utgangspunkt i det du mener er viktig når vi treffes. Samtalen kan vi ha på mitt kontor i Bergen sentrum eller online.

 

        LITT OM HVEM JEG ER

Jeg er utdannet psykoterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høgskole (NGI) i Oslo, kropps og bevegelsesorientert terapeut ved Senter for Somatic Studies i New York, og veileder i konfluentpedagogikk og gestaltveiledning ved Haraldsplass Diakonale Høgskole (VID) i Bergen. Jeg studerer for tiden kroppsorientert traumebehandling ved Institutt for Sensorimotorisk Psykoterapi i London. 

 

Jeg er i tillegg utdannet sykepleier, helsesøster og høgskolelektor. Jeg har universitetsutdanning i pedagogikk og psykologi og har hovedfag i helsefremmende arbeid og helsepsykologi. Jeg har 14 års arbeidserfaring fra Høgskolen på Vestlandet. Der utdannet jeg sykepleiere til helsesøstre og tverrfaglilge studentgrupper til veiledningspedagoger.

 

Jeg har arbeidet som gestaltterapeut fra 2014, og som gestaltveileder fra 1990. Jeg har arbeidserfaring med gravide, sped- og småbarn, skolebarn, ungdom og deres familier og voksne kvinner og menn. Jeg har arbeidet 30 år i norsk helsevesen, først som sykepleier deretter som helsesøster. Jeg har i tillegg arbeidserfaring som frivilig ved Krisesenter for kvinner i Bergen. Om du ønsker det samarbeider jeg gjerne med din eller familiens fastlege.


Ta kontakt da vel!

Jeg har ingen ventetid.

 


 


 

 

 

Velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende samtale

Referanser

58 år gammel kvinne - " "Å gå i terapi hos deg har vært svært nyttig for meg. Jeg var engstelig på forhånd fordi jeg ikke visste hva jeg gikk til. Nå er jeg bare glad for at jeg våget det." "  Les mer  Les mindre

leder i kommunal bedrift - ""Mine ansatte sier at gruppeveiledningen hos deg har ført til at de ikke er så slitne etter tøffe dager på jobben" "  Les mer  Les mindre

26 år gammel mann  - ""Jeg kjenner mange unge menn som også har behov for en så dyktig samtalepartner som jeg har hatt i deg. Jeg tror jeg skal anbefale deg til noen av dem:""  Les mer  Les mindre

53 år gammel kvinne - ""Jeg har fortalt deg så mye om livet mitt, mer enn jeg har fortalt til noen annen tidligere. Det handler om at jeg stoler på måten du er på. Det er noe som gjør at jeg våger å snakke utover det jeg har gjort før.""  Les mer  Les mindre

46 år gammel kvinne - ""Vi trenger folk som deg, som er genuint interessert og faglig dyktig!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer