Merete Oddny Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Kroppsterapeut, Traumeterapeut, Parterapeut, Helsecoach, Gestaltcoach, Stresscoach

Merete Oddny Karlsen

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Kroppsterapeut, Traumeterapeut, Parterapeut, Helsecoach, Gestaltcoach, Stresscoach

Bergenhus , Bergen , Videosamtale , GoMentor 24/7

7 referanser

Personlig fremmøte

Parterapi (mva. inkludert i prisen) 1.400 kr. Avtal tid

Dårlig  kommunikasjon, uenighet, konflikter, krenkelser, utroskap, samarbeidsproblemer i det daglilgle eller i forbindelse med samlivsbrudd. 

Familieterapi (mva. inkludert i prisen) 1.400 kr. Avtal tid

Samtale der hele familien samles i Lodin Leppsgate 2B. Samtalen tar utgangspunkt i de aktuelle utfordringene slik  de oppleves der og da. Det legges vekt på at hvert medlem sin stemme skal høres og taes på alvor.

Gruppeterapi for voksne (mva. inkludert i prisen) 4.400 kr. Avtal tid

Grupper på 6-8 personer møtes 5 ganger a 2 timer i Lodin Leppsgate 2B.

Individuell terapi eller veiledning (mva. inkludert i prisen) 1.000 kr. Avtal tid

Gruppeveiledning i bedrifter og organisasjoner 1.500 kr. Avtal tid

Gruppeveiledning på 6-8 personer Samlinger på 2 timer. Går over tid. Holdes i bedriftens egne lokaler.

Spør om pris.

Individuell terapi eller veiledning for studenter/pensjonister/trygdede (mva. er inkludert 800 kr. Avtal tid

Samarbeid med Bergen Private legekontor Avtal tid

GoMentor og Merete O. Karlsen har et samarbeid med Bergen Private Legekontor. Bergen Private Legekontor sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BERGEN PRIVATE LEGEKONTOR.

Individuell terapi pensjonister/trygdede (mva inkludert i prisen) 800 kr. Avtal tid

Individuell terapi skoleelever (mva inkludert i prisen) 650 kr. Avtal tid

Individuell terapi/veiledning studenter (mva inkludert i prisen) 800 kr. Avtal tid

SE INFORMASJON OM MERVERDIAVGIFT 0 kr. Avtal tid

Staten påla 1.01.21 privatpraktiserende terapeuter å legge til 25 % merverdiavgift på sine tjenester. 

MVA er lagt til prisene.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

Videosamtaler

Samarbeid med Bergen Private legekontor (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Merete O. Karlsen har et samarbeid med Bergen Private Legekontor. Bergen Private Legekontor sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BERGEN PRIVATE LEGEKONTOR.

Individuell terapi eller veiledning for studenter/pensjonister/trygdede (mva. er inkludert (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Individuell terapi eller veiledning (mva. er inkludert i prisen) (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg arbeider med personlig utvikling, vanskelige valg, livskriser, sorg, tap, stresshåndtering og nye/gamle traumer. Behandlingen er i tillegg til samtalen, kropps -og følelsesfokusert. Jeg Merete Oddny Karlsen - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Veileder, Kroppsterapeut, Traumeterapeut, Parterapeut, Helsecoach, Gestaltcoach, Stresscoach

Beskrivelse

Hvilke behov har du?

Har du behov for en interessert, livserfaren og faglig kompetent samtalepartner? Trenger du en som lytter til deg på dine premisser, uten at tiden er en begrensende faktor? Ønsker du konkrete råd og kyndig hjelp til å finne veien ut av det som er vanskelig? Da bør du lese videre for å se hva jeg kan tilby deg.


Eksempler på hva jeg kan hjelpe deg med

 • Familieoppløsning påfører alle involverte langvarig sorg og stressreaksjoner. Dersom du er den som går eller er den som er blitt forlatt, så har du gjerne behov for å sortere følelsene dine og å få hjelp til finne veien videre.


 • Har du mistet en du er glad i ? Da trenger du kanskje hjelp i sorgprosessen.


 • Dersom du har opplevd mobbing, omsorgssvikt, vold og/eller seksuelle overgrep i oppveksten, så er sjansen stor for at du har kroniske fysiske og psykiske reaksjoner som voksen.


 • Har du opplevd fysisk eller seksualisert vold som voksen har du kanskje fått en eller flere følgetilstander som  kroppssmerter, konsentrasjonsvansker, søvnvansker, angst og isolasjonstendenser.


 • Har du det vanskelig på jobb? Blir du oversett? Får du for mange eller for store arbeidsoppgaver?  Er det vanskelig å si nei og sette grenser overfor kollegaer eller ledelsen? Går dette ut over trivsel, søvn og opplagthet?


 • Jeg veileder enkeltpersoner og grupper i offentlige og private bedrifter og organisasjoner.


 • Et du på grensen til å blli utbrent? Er du sykemeldt? Er det så vanskelig å si nei til andre sine behov at du overbelastes? Kjenner du dine egen grenser, eller vet du ikke vet hvor de går? Da har vi en spennende jobb å gjøre. Den vil ta noe tid.


 • Er du ensom og sliten og ønsker å isolere deg?


 • Står du fremfor ett eller flere vanskelig valg og trenger hjelp til å finne svar?


 • Er du bekymret for et eller flere familiemedlemmer? Kommuniserer dere dårlig? Kom alene, ta med partneren din eller hele familien.


 • Dersom du ønsker personlig utvikling for å bli bedre kjent med deg selv, så har jeg mange verktøy.


Mine arbeidsmetoder

Jeg vil bruke hele min erfarings- og forskningsbaserte kunnskapsbank i møte med deg. Samtalen er mitt viktigste verktøy. 


    Gestaltterapien har som grunnholdning at du som klient er en stor ressurs i prosessen. Det samme er relasjonen mellom deg og meg. Det er avgjørende viktig for resultatet at vi finner tonen, og jeg legger derfor vekt på å bygge vår relasjon. Jeg fokuserer på det du er opptatt av når du er hos meg. Følelser, tanker og kroppsreaksjonene dras gjerne inn i samtalen for at du skal gjøre oppdagelser om deg selv. Tankesortering, valg, sorg, drømmer, behov, grensesetting, personlig vekst og utvikling og dine relasjonelle utfordringer i din hverdag kan være viktige fokusområder.


    Sensorimotorisk Psykoterapi er en spesialkompetanse rettet mot kroppslige, følelses- og tankemessige reaksjoner etter akutte traumer (alvorlige hendelser, vold, overfall, voldtekt, krig m.m.), utviklingstraumer (i oppveksten) og nedregulering av kroppslige reaksjoner etter akutt og kronisk stress. Jeg benytter mindfulness baserte teknikker og metoder i dette arbeidet. Målet er at du oppdager hvordan du reagerer når du blir trigget av traumeminner, og at du lærer hvordan du skal gjenkjenne og kontrollere reaksjonene dine slik at du får en bedre hverdag.


Min kompetanse

Jeg har siden 2016 vært terapeut og daglig leder i Terapi og Veiledning Vest AS. Jeg er utdannet Gestaltterapeut med tilleggsutdanning i bevegelsesbasert og kroppsorientert Gestaltterapi. Jeg er utdannet Sensorimotorisk Psykoterapeut (traumeterapeut), og har fagutdanning som sykepleier, helsesøster og høgskolelektor. Jeg har psykologi grunnfag, pedagogisk psykologi, utviklingspsykologi og hovedfag i helsefremmende arbeid og helsepsykologi. Jeg er utdannet gestaltbasert veileder, og er godkjent som veileder av Norsk Sykepleierforbund. Jeg har 40 års fartstid i ulike deler av helsevesenet, derav 12 år som helsesøster i en bydel i Bergen Kommune og 14 år som lektor ved Høgskolen på Vestlandet (HVL).

Biografi

Referanser

Leder i Bergen Kommune - ""Du passer så bra til vår tjeneste"."  Les mer  Les mindre

Gutt 12 år - ""Jeg har det fint nå. Du er den første som har tatt imot meg til flere samtaler!""  Les mer  Les mindre

58 år gammel kvinne - " "Å gå i terapi hos deg har vært svært nyttig for meg. Jeg var engstelig på forhånd fordi jeg ikke visste hva jeg gikk til. Nå er jeg bare glad for at jeg våget det." "  Les mer  Les mindre

Leder i kommunal bedrift - ""Mine ansatte sier at gruppeveiledningen hos deg har ført til at de ikke er så slitne etter tøffe dager på jobben" "  Les mer  Les mindre

26 år gammel mann  - ""Jeg kjenner mange unge menn som også har behov for en så dyktig samtalepartner som jeg har hatt i deg. Jeg tror jeg skal anbefale deg til noen av dem:""  Les mer  Les mindre

53 år gammel kvinne - ""Jeg har fortalt deg så mye om livet mitt, mer enn jeg har fortalt til noen annen tidligere. Det handler om at jeg stoler på måten du er på. Det er noe som gjør at jeg våger å snakke utover det jeg har gjort før.""  Les mer  Les mindre

46 år gammel kvinne - ""Vi trenger folk som deg, som er genuint interessert og faglig dyktig!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.