Merete Oddny Karlsen - Psykoterapeut, Veileder, Kroppsterapeut, Traumeterapeut, Parterapeut, Helsecoach, Stresscoach, Gestaltterapeut

Merete Oddny Karlsen

Psykoterapeut, Veileder, Kroppsterapeut, Traumeterapeut, Parterapeut, Helsecoach, Stresscoach, Gestaltterapeut

Bergenhus , Bergen , Videosamtale , GoMentor 24/7

7 referanser

Personlig fremmøte

Parterapi 1.280 kr. Avtal tid

Dårlig  kommunikasjon, uenighet, konflikter, krenkelser, utroskap, samarbeidsproblemer i det daglilgle eller i forbindelse med samlivsbrudd. 

Familieterapi 1.400 kr. Avtal tid

Samtale der hele familien samles i Lodin Leppsgate 2B. Samtalen tar utgangspunkt i de aktuelle utfordringene slik  de oppleves der og da. Det legges vekt på at hvert medlem sin stemme skal høres og taes på alvor.

Gruppeveiledning i bedrifter og organisasjoner 1.500 kr. Avtal tid

Gruppeveiledning på 6-8 personer Samlinger på 2 timer. Går over tid. Holdes i bedriftens egne lokaler.

Spør om pris.

Samarbeid med Bergen Private legekontor Avtal tid

GoMentor og Merete O. Karlsen har et samarbeid med Bergen Private Legekontor. Bergen Private Legekontor sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BERGEN PRIVATE LEGEKONTOR.

Individuell terapi 1.000 kr. Avtal tid

Individuell terapi trygdede 800 kr. Avtal tid

Individuell terapi studenter 800 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

Videosamtaler

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Samarbeid med Bergen Private legekontor (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Merete O. Karlsen har et samarbeid med Bergen Private Legekontor. Bergen Private Legekontor sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BERGEN PRIVATE LEGEKONTOR.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg arbeider med personlig utvikling, vanskelige valg, livskriser, sorg, tap, stresshåndtering og reaksjoner etter traumer. . Merete Oddny Karlsen - Psykoterapeut, Veileder, Kroppsterapeut, Traumeterapeut, Parterapeut, Helsecoach, Stresscoach, Gestaltterapeut

Beskrivelse

Hvilke behov har du?

Har du behov for en interessert, livserfaren og faglig kompetent samtalepartner? Trenger du en som lytter til deg på dine premisser? Ønsker du konkrete råd og kyndig hjelp til å finne veien ut av noe som er vanskelig? Sliter du med konsekvenser etter alvorlige livshendelser? Les videre og få informasjon om hva jeg kan hjelpe deg med.


Eksempler på problemstillinger

 • Familieoppløsning er svært utfordrende for alle involvere. Om du er den som går, eller er den som er blitt forlatt, trenger du kanskje hjelp til å sortere sterke følelser og kaotiske tanker.


 • Dersom du har mistet en du er glad i og opplever en vanskelig sorgprosess, kan du få hjelp til å komme videre.


 • Mobbing, omsorgssvikt, vold og/eller seksuelle overgrep i barndom og oppvekst fører til alvorlige fysiske og psykiske plager som ung og voksen. Disse kan du få hjelp til å forstå, leve med eller endre.


 • Har du opplevd fysisk eller seksualisert vold som voksen har du kanskje kroppssmerter, konsentrasjonsvansker, svingende og vanskelig regulerbare følelser, søvnvansker, angst og isolasjonstendenser. Behandling som rettes mot kroppen, følelser og samtaler kan hjelpe deg med dette.


 • Har du det så utfordrende på jobb at det påvirker din trivsel? Har du vansker med å si nei og sette grenser? Er du utbrent og kanskje sykemeldt? Dette kan vi endre ved at du blir bedre kjent med deg selv, og lærer å tolke signalene kroppen din gir og forholder deg hensiktsmessig til alt dette.


 • Kanskje står du fremfor ett eller flere vanskelig valg og trenger hjelp til å finne svar? Har du mistet kontakten med følelsene dine? Ønsker du å bli bedre kjent med deg selv? Jeg har mange verktøy som vil gi deg god hjelp.


 • Jeg veileder enkeltpersoner og grupper i offentlige og private bedrifter og organisasjoner.


Mine arbeidsmetoder

Samtalen er mitt viktigste verktøy. Jeg har et "her og nå" perspektiv, og tar utgangspunktet i det du er opptatt av når vi møtes. Terapien blir på dine premisser og du selv styrer tema, tempo og retning. Målet er at du skal få innsikt, finne løsninger og ny forståelse og kunne bruke ressursene dine til det beste for deg selv. 


Jeg har spesialkompetanse i behandling av reaksjoner etter traumer. Ordet traume brukes om en hendelse som er så overveldende at personen ikke greier å håndtere den. Vi snakker om akutte traumer og utviklingstraumer. Akutte traumer er ulykker, operasjoner, overfall, fysisk vold, voldtekt, naturkatastrofer, krigsopplevelser eller lignende. Utviklingstraumer har opphav i barndom og tidlig oppvekst. Når barnets omsorgspersoner ikke makter å ivareta barnets behov over tid, fører det til vansker i følelselivet, hverdagslivet og i mellommenneskelige relasjoner. Behandlingen av traumereaksjoner rettes mot vanemessige reaksjonsmåter, minner og fysiske spenninger som sitter i kroppen. Samtalen er viktig, men kroppen har hovedfokuset i traumebehandlingen.   


Min kompetanse

Jeg er terapeut og daglig leder i Terapi og Veiledning Vest AS. Jeg er utdannet Sensorimotorisk Psykoterapeut (traumeterapeut), Gestaltterapeut og har fagutdanning som sykepleier, helsesøster/helsesykepleier og høgskolelektor. Jeg har universitetsutdanning i pedagogisk psykologi, utviklingspsykologi, psykologi grunnfag og hovedfag i helsefremmende arbeid- og helsepsykologi. Jeg er godkjent faglig- og personlig veileder av Norsk Sykepleierforbund. Jeg har 47 års fartstid i ulike deler av helsevesenet, derav 12 år som helsesøster/helsesykepleier i Bergen Kommune og 14 år som lektor ved Høgskolen på Vestlandet (HVL). All min oppsamlede brede faglige- og erfaringsbaserte kunnskap brukes i mitt arbeid som psykoterapeut. 

Biografi

Kjønn

Kvinne

Andre relevante utdanninger

Sykepleier

Referanser

Leder i Bergen Kommune - ""Du passer så bra til vår tjeneste"."  Les mer  Les mindre

Gutt 12 år - ""Jeg har det fint nå. Du er den første som har tatt imot meg til flere samtaler!""  Les mer  Les mindre

58 år gammel kvinne - " "Å gå i terapi hos deg har vært svært nyttig for meg. Jeg var engstelig på forhånd fordi jeg ikke visste hva jeg gikk til. Nå er jeg bare glad for at jeg våget det." "  Les mer  Les mindre

Leder i kommunal bedrift - ""Mine ansatte sier at gruppeveiledningen hos deg har ført til at de ikke er så slitne etter tøffe dager på jobben" "  Les mer  Les mindre

26 år gammel mann  - ""Jeg kjenner mange unge menn som også har behov for en så dyktig samtalepartner som jeg har hatt i deg. Jeg tror jeg skal anbefale deg til noen av dem:""  Les mer  Les mindre

53 år gammel kvinne - ""Jeg har fortalt deg så mye om livet mitt, mer enn jeg har fortalt til noen annen tidligere. Det handler om at jeg stoler på måten du er på. Det er noe som gjør at jeg våger å snakke utover det jeg har gjort før.""  Les mer  Les mindre

46 år gammel kvinne - ""Vi trenger folk som deg, som er genuint interessert og faglig dyktig!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.