Tone  Døskeland - Coach, Gestaltterapeut, Veileder, Terapeut

Tone Døskeland

Coach, Gestaltterapeut, Veileder, Terapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

3 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Tone Døskeland - Coach, Gestaltterapeut, Veileder, Terapeut

Beskrivelse

  • Trenger du å snakke med noen?
  • Har du behov for å sortere tanker og følelser?
  • Vanskelig livssituasjon?
  • Et steg videre?


De fleste mennesker møter utfordringer i livet. Det kan være situasjoner som er veldig problematiske, eller at du føler deg fastlåst, og vet ikke hvordan du skal komme videre i livet. Mange opplever utfordringer i relasjon til andre mennesker, som i parforhold, i relasjon med egne ungdommer, og konflikter på jobb. Hverdagen kan oppleves stressende og du kan i et spor du ikke finner veien ut av.


Altfor mange går alene med sine problemer. Erfaringer viser at dersom man kan begynne å dele og snakke med sine utfordringer og vanskeligheter, og bli møtt med forståelse og hjelp til å rydde i livet, kan situasjoner endres, og personen kan selv også oppleve endring og oppdage nye muligheter.Min tilnærming

Jeg ønsker å være en lyttende terapeut, som ser deg og din situasjon. Gjennom lang utdanning og erfaring i arbeid med mennesker i krise og sykdom i over 30 år, har jeg erfart at støtte fra omgivelsene kan være av stor betydning når livet er krevende. Jeg ønsker å gi slik støtte til de som kommer til samtale hos meg.


Som coach og HR konsulent har jeg erfaring fra offentlig sektor, og drevet med lederstøtte og gruppearbeid. Jeg synes det er veldig spennende og givende å støtte mennesker i deres prosess og i deres ønske om å komme videre i livet.

Dette gjelder også i arbeidslivet.


Mange kan, hvis de ønsker, å få brukt flere sider av seg selv dersom de får hjelp til å oppdage disse sidene.


Jeg har taushetsplikt i mitt arbeide, og ønsker å møte hver enkelt med respekt og ektehet. Jeg arbeider gjennom samtale, noen ganger ved å bruke kreative eksperiment, som for eksempel tegning og rollespill.


Jeg har erfaring med alle aldersgrupper.Om meg

30 års erfaring fra norsk helsevesen som sykepleier og mangeårig leder ved Fana Legevakt. Arbeidet som kursholder og coach for ledere og grupper i Bergen Kommunes konsulentnettverk, HR- seksjonen  Holdt samlivskurset PREP for par og gjennomført parsamtaler.

Jeg har også pakkeløsning med rabatt etter avtale!Velkommen til en uforpliktet samtale!

Biografi

Kjønn

Kvinne

Referanser

Kvinne 34 - "Jeg fikk hjelp til å takle angst og uro, og fikk dele vonde følelser, og skjønne mer av hvorfor jeg reagerte som jeg gjorde i ulike situasjoner. Har lært å sette ord på hvordan jeg har det. Jeg er veldig fornøyd med terapien og kommer fortsatt til å gå hos denne terapeuten i tiden som kommer."  Les mer  Les mindre

Kvinne 54 år - "Takk for at du, som terapeut , lyttet til meg da jeg opplevde en krise. Jeg fikk hjelp til å takle situasjonen jeg befant meg i. "  Les mer  Les mindre

Mann 28 år - "Jeg fikk hjelp til å rydde i indre og ytre kaos. Fikk oversikt over livet mitt:Det har vært veldig nyttig for meg å gå i terapi.Kan anbefales! "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.