Tone Døskeland - Coach, Gestaltterapeut, Veileder, Terapeut

Tone Døskeland

Coach, Gestaltterapeut, Veileder, Terapeut

Bergen , Videosamtale , GoMentor 24/7

3 referanser

Personlig fremmøte

Gestaltterapi 970 kr. Avtal tid

Coaching 970 kr. Avtal tid

Parsamtale 1.450 kr. Avtal tid

Samarbeid med Bergen Private legekontor Avtal tid

GoMentor og Tone Døskeland har et samarbeid med Bergen Private Legekontor. Bergen Private Legekontor sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BERGEN PRIVATE LEGEKONTOR.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Gestaltterapi (GoMentor videosesjon) 970 kr. Avtal tid

Coaching (GoMentor videosesjon) 970 kr. Avtal tid

Parsamtale (GoMentor videosesjon) 1.450 kr. Avtal tid

Samarbeid med Bergen Private legekontor (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Tone Døskeland har et samarbeid med Bergen Private Legekontor. Bergen Private Legekontor sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BERGEN PRIVATE LEGEKONTOR.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Tone Døskeland - Coach, Gestaltterapeut, Veileder, Terapeut

Beskrivelse

 • Trenger du å snakke med noen?
 • Har du behov for å sortere tanker og følelser?
 • Vanskelig livssituasjon?
 • Et steg videre?


De fleste mennesker møter utfordringer i livet. Det kan være situasjoner som er veldig problematiske, eller at du føler deg fastlåst, og vet ikke hvordan du skal komme videre i livet. Mange opplever utfordringer i relasjon til andre mennesker, som i parforhold, i relasjon med egne ungdommer, og konflikter på jobb. Hverdagen kan oppleves stressende og du kan i et spor du ikke finner veien ut av.


Altfor mange går alene med sine problemer. Erfaringer viser at dersom man kan begynne å dele og snakke med sine utfordringer og vanskeligheter, og bli møtt med forståelse og hjelp til å rydde i livet, kan situasjoner endres, og personen kan selv også oppleve endring og oppdage nye muligheter.Min tilnærming

Jeg ønsker å være en lyttende terapeut, som ser deg og din situasjon. Gjennom lang utdanning og erfaring i arbeid med mennesker i krise og sykdom i over 30 år, har jeg erfart at støtte fra omgivelsene kan være av stor betydning når livet er krevende. Jeg ønsker å gi slik støtte til de som kommer til samtale hos meg.


Som coach og HR konsulent har jeg erfaring fra offentlig sektor, og drevet med lederstøtte og gruppearbeid. Jeg synes det er veldig spennende og givende å støtte mennesker i deres prosess og i deres ønske om å komme videre i livet.

Dette gjelder også i arbeidslivet.


Mange kan, hvis de ønsker, å få brukt flere sider av seg selv dersom de får hjelp til å oppdage disse sidene.


Jeg har taushetsplikt i mitt arbeide, og ønsker å møte hver enkelt med respekt og ektehet. Jeg arbeider gjennom samtale, noen ganger ved å bruke kreative eksperiment, som for eksempel tegning og rollespill.


Jeg har erfaring med alle aldersgrupper.Om meg

30 års erfaring fra norsk helsevesen som sykepleier og mangeårig leder ved Fana Legevakt. Arbeidet som kursholder og coach for ledere og grupper i Bergen Kommunes konsulentnettverk, HR- seksjonen  Holdt samlivskurset PREP for par og gjennomført parsamtaler.

Jeg har også pakkeløsning med rabatt etter avtale!Velkommen til en uforpliktet samtale!

Biografi

Kjønn

Kvinne

Referanser

Kvinne 34 - "Jeg fikk hjelp til å takle angst og uro, og fikk dele vonde følelser, og skjønne mer av hvorfor jeg reagerte som jeg gjorde i ulike situasjoner. Har lært å sette ord på hvordan jeg har det. Jeg er veldig fornøyd med terapien og kommer fortsatt til å gå hos denne terapeuten i tiden som kommer."  Les mer  Les mindre

Kvinne 54 år - "Takk for at du, som terapeut , lyttet til meg da jeg opplevde en krise. Jeg fikk hjelp til å takle situasjonen jeg befant meg i. "  Les mer  Les mindre

Mann 28 år - "Jeg fikk hjelp til å rydde i indre og ytre kaos. Fikk oversikt over livet mitt:Det har vært veldig nyttig for meg å gå i terapi.Kan anbefales! "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.