Helga Hem - Gestaltterapeut - GoMentor
Helga Hem - Gestaltterapeut

Helga Hem

Gestaltterapeut

Oslo

7 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individualterapi, gestaltterapi 900 kr. Avtal tid

Parterapi 1.100 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 39 38

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Gestaltterapeut, psykoterapeut Helga Hem - Gestaltterapeut

Beskrivelse


Velkommen!

Det er mange grunner til å be om hjelp og veiledning her i livet. Noen ganger får vi det vi trenger av venner eller familie. Andre ganger kan det være bedre å få hjelp av noen utenfra. Det er sjelden vi mennesker lever problemfritt og ofte lar vi det vanskelige gro fordi vi er redd for å be om hjelp. Tristhet, lavt selvbilde, engstelse, uro for framtiden, utbrenthet  eller usikkerhet om veivalg i livet. Slike problemer kan ofte løses, men de løser seg sjeldent selv . Ikke engang om vi tar oss sammen. Når det ikke lenger holder å ta seg sammen, da er det på tide å prate sammen.

 

Noen ganger trengs det å prate sammen med et menneske som har tid, kunnskap, empati og metodikk til å hjelpe deg videre i livet.

Jeg kan være det menneske for deg.

 

Hva er gestaltterapi?

Gestaltterapi er en form for samtaleterapi. Den er egnet til alle typer problemer og utfordringer. Du trenger egentlig ikke vite hva du sliter med selv, det vil dukke opp hvis du kommer i terapi. Hensikten er å bedre den mentale helsen, få bukt med følelsesmessige problemer og mønstre slik at du kan leve et fullverdig liv.

Gestaltterapi er en retningen innenfor den humanistiske psykologien, som vil si at den støtter indre læring i klienten og klientens naturlige prosess gjør ham eller henne i stand til å forstå seg selv bedre. Den bygger på ideer fra eksistensiell-fenomenologisk filosofi, og de eksistensielle sannheter er viktige prinsipper i gestaltterapien. Det at vi alle er ansvarlige for våre egne valg og handliger, er en en viktig grunntanke i gestaltterapien. En bevisstgjøring rundt dette er en del av gestaltterapien.

Gestaltterapi er ikke en av de terapiformenen som går under kognitiv korttisdterapi. Disse formene er støttende og symptomorienterte, mens gestaltterapi er mer avdekkende, og har til hensikt at klienten skal få en forståelse av hvorfor og hvodan problemene oppstår. Sagt med litt enklere ord: dette er ingen quick-fix. Det kan ta litt tid, men til gjengjeld tar vi det onde med roten, og når du har sett hva som forårsaker utfordringene dine, er dette til hjelp for resten av livet.

 

Om meg

Jeg er profesjonelt og personlig veldig interessert i terapi og selvutvikling. Jeg tror at det vi opplever i oppveksten blir til mønstre som vi lever etter som voksne. Det kan være helt fine opplevelser, som skaper helt fine mønstre, som gjør at vi fungerer fint, har gode relsasjoner, et godt selvbilde, vi når våre mål og klarer å ta ut vårt potensiale og ha det bra, rett og slett. Men det kan også være opplevelser som oppleves mindre bra, og som skaper mindre gode mønstre. Dette kan føre til dårligere livskvalitet, dårlig selvbilde og vanskelige relasjoner. Det er ikke alltid disse mønstrene er like bevisste for oss, men de ødelegger for oss like fullt.

Det er rett og slett utrolig spennende og dykke ned i sitt eget psykologiske landskap og prøve å avdekke hva som skjuler seg i underbevisstheten, og få bukt med hvordan dette styrer livet.

 

Jeg holder meg faglig oppdatert og som medlem av Norsk Gestaltterautforening forpliktet til å følge foreningens etiske retningslinjer, og gå i faglig veiledning.

Jeg er takknemlig og glad for denne jobben, og har et menneskesyn som sier at alle gjør så godt de kan ut fra de forutsetningene de har her og nå.

 

Jeg gleder meg til å møte deg og finne ut hvordan vi kan jobbe sammen for at du skal få mest mulig glede ut av livet ditt.

 

​NB: Når det gjelder gratis forsamtale, så er det beste personlig fremmøte.

 

 

Referanser

Ellen Børli - "Helga er meget dyktig, profesjonell til fingerspissene og ikke minst veldig hyggelig"  Les mer  Les mindre

Mann, kursdeltaker - "Helga er modig og ydmyk. Hun har mye livserfaring og er positivt konfronterende. "  Les mer  Les mindre

Kursdeltaker - "Helga er skarp, kreativ og har faglig tyngde. Hun er også en omsorgsperson, og jeg synes hun er litt moderlig. "  Les mer  Les mindre

Kursdeltaker - "Hun er fokusert og dedikert. Hun er ekte og seg selv og har mye empati. "  Les mer  Les mindre

Kursdeltaker - "Varm med mye livserfaring. "  Les mer  Les mindre

Kvinne - "Helga var min mentor, og hun var engasjert, trygg, raus og direkte. "  Les mer  Les mindre

Kvinne, kursdeltaker - "Helga er innsiktsfull, kunnskapsrik og motiverende. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer