Performance

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

PerformanceHvis arbeidsinnsatsen og effektiviten forberedes med kun små marginer, hvis det kunne ha en dramatisk effekt på bedriftens bunnlinje. Det er derfor så mange virksomheter tyr til perfomancecoaching. Som leder eller ansvarlig vil det å øke effektivitet og produktivitet ikke bare gi bedriften bedre resultater, men det vil også se godt ut for sin egen del som leder. Her hos GoMentor tilbyr våre tilknyttede spesialister coaching, som kan være bidragsytende for å øke produktiviteten til dine medarbeidere. Det er flere faktorer som er avgjørende for effektiviteten, som for eksempel tidsstyring. Les mer på våre tilknyttede sider om ulike aspekter ved performance til høyre på siden og utforsk din bedrift sine mulighet hos GoMentor. 

Hva er performancecoaching? 

 

  • Økt produktivitet - Det overordnede mål i forbindelde med performancecoaching, bør alltid være å forbedre medarbeiderens produktivitet. Dette kan man oppnå på flere måter og en coach kan bidra med å lage en strategi for bedrifter av alle størrelser. 
  • Team performancecoaching - Å lære en gruppe å jobbe bedre sammen, kan øke hele gruppens produktivitet. Det er mange ting som kan forbedre et teams arbeidsinnsat, som bedre kommunikasjon og økt motivasjon. 
  • Individuell performancecoaching - I andre tilfeller kan det være at en bedrift er mer interessert i å fokusere på den enkeltes arbeidsinnsats. Selvom det overordnete målet med performancecoaching i team, er metodene annerledes.
  • Lederens rolle i performancecoaching - Selvom det kan være gunstig å oppsøke hjelp utenfra, kan det også være en løsning å øke lederene sin kompetanse innenfor motivasjonscoaching. Det er en investering som hele virksomheten kan dra nytte av, dersom man bruker ressurser til å utdanne ledere og direktører. 

Ved å få hjelp fra en coach kan bidra til å gjøre prosessen med å øke effektiviteten lettere og raskere. Finn din mentor i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.