Salgstrening

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

SalgstreningNår man jobber mot et stort salg, vil de fleste selgere si at det er en veldig deilig følelse å få avatalen i boks. Når man jobber med salg vildet alltid rom for forbedringer og enda bedre resultater. Gode selgere vet at man hele tiden blir en bedre selger ved å lære og utfordre seg selv. Dette kan handle om nye måter å finne potensielle kunder på, til bedre teknikker til å få avtalen i boks raskere. Det er mange små tips og triks som skiller en god selger fra en fantastisk en. Våre tilknyttede coacher tilbyr salgstening som kan være gunstig for selgere på alle nivåer, både erfarne og uerfarne. 

Hvordan kan en coach hjelpe?


Det er skrevet mange bøker om salg og her har vi oppsummert noen enkle tips for å forbedre sine salgsevner. 

  • Cold calling - Cold calling, som også kan kalles telefonsalg, kan være en veldig frustrerende aktivitet. På tross av dette er det til tider den riktige løsningen. Hvis man får forbedret sin suksessrate med slike telefonsalf, kan det føre en til en generell forbedring av bedriftens salg. 
  • Potensielle kunder - Hvis man lærer å best mulig å identifisere potensielle kunder og utnytte dette, vil salgene forbedres. Dette vil omhandle å løre hva den riktige potensielle kunden er, til hvor og hvordan man skal komme i kontakt med sin målgruppe på mest effektiv vis. 
  • Avslutt salget - En selger vil ikke være mye verdt for bedriften dersom han eller hun ikke klarer å avslutte sine salg. Det er derfor viktig å ikke bare ha fokus på presentasjonen, men også den avsluttende delen av prosessen for å øke omsetning. 
  • Salg og tidsstyring - De beste selgerne er ofte de som er best til å planlegge sitt tidsbruk. Vi har alle like mye tid, men det er allitd noen som får mer ut av den samme tiden. Å lære teknikker for effektiv tidsstyring kan vise en forbedring i salgsresultater. 
  • Målsetting - Ved å sette mål for selgerne, og premiere de når de når disse målene, kan man skape et miljø hvor selgerne selv ønsker å skape fremdrift og oppnå beste resultater. 

En businesscoach kan både hjelpe med de mer generelle aspektene, men også gi mer spesifikke instruksjoner i forhold til salg. Salgstrening er en disiplin som tar sikte på å forbedre en persons prestasjon i en salgssituasjon. En coach kan bidra med praktiske råd og veiledning som kan gjøre deg eller dine ansatte til bedre selgere. En coach kan hjelpe med å øke motivasjonen blant de ansatte, finne balansen mellom konkurranse og samarbeid og skape rom for strukturet idèmyldring. 


Finn din mentor i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

Få hjelp med salgstrening

Mariann Marthinussen Tom Albertsen Petter Moss May Britt Lian

Se utvalgte mentorer under

 

Få hjelp med salgstrening

Mariann Marthinussen Tom Albertsen Petter Moss May Britt Lian
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.