Medietrening

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

MedietreningDet kan noen ganger være vanskelig for ledere og direktører å følge med i den moderne verdens lynraske utvikling innenfor teknologi. Medarbeidere kan fra tid til annen dra nytte av å forbedre deres egenskaper på dette området. Her hos GoMentor finner du en rekke eksperter som kan hjelpe deg med alle nivåer av businesscoaching. Våre tilknyttede coacher tilbyr hjelp til å forbedre ens fortrolighet med medier og teknologi gjenom treninger og veiledning. 

Ulike typer medietrening


Her er litt grunnleggende informasjon om de ulike typene medietrening: 

  • Multimedia-presentasjoner - Å kunne bruke en bærbar datamaskin, en projektor og Power Point er grunnleggende kompetanse, men det der faktisk kompetanse som ikke alle har. Dette kan holde tilbake de ansatte som føler at bruken av slike medier og hjelpemidler er utfordrende, og vil senke deres effektivitet. 
  • Internett - Uansett om det er snakk om e-poster eller research på internetter, vil medarbeider kunne jobbe med effektivt hvis man forbedrer deres kunnskap om bruken av internett som verktøy i arbeidshverdagen. 
  • Kjøp av reklameplass - Reklameverden har utviklet seg enormt de siste årene. I dag er det flere muligheter enn noensinne for å få sitt budskap ut til forbrukere. Å kjenne til de ulike muligheten og vite hvilke medier som best mulig kan få ditt budskap ut til din målgruppe, kan hjelpe deg med å utvikle både deg selv som ansatt og din bedrift. 
  • Software - En person som tar seg tid til å lære å bruke forretningsorienterte programmer som er aktuelle for din bedrift, vil fort kunne gjøre seg selv mer verdifull for sin arbeidsgiver. Å være ettertraktet på grunn av sine egenskaper er kun en positiv ting!

Medietrening kan derfor være gunstig på flere måter, og hvis dette er noe du er interessert i på dine eller din bedrift sine vegne kan det være en god idè å se nærmere på coaching. 

Businesscoaching: Medietrening


Medietrening er opplæringen i bruken av forskjellige medier til forskjellige formål. For noen kan det være aktuelt å lære mer om kjøp av reklameplass, mens andre ønsker å utforske nye muligheter i bruk av software for sin bedrefit. Uansett hva formålet er kan businesscoaching hjelpe deg med å forbedre dine evner og kunnskap om medier. Her hos GoMentor forstår vi at det kan være vanskelig å holde tritt med utviklingen i nyeste teknologigen, og det kan derfor være lurt å vurdere å ta i bruk en coach som kan gjøre denne prosessen lettere. Våre tilknyttede coacher spesialiserer seg i å undervise folk i å bli bedre til å forstå og bruke forskjellige medier. Hvis man ønsker å være oppdatert i den moderne forretningsvernde, er det viktig at man har kjennskap til de nyeste medieteknologiene. 

 

Finn din mentor i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

Få hjelp med medietrening

Tom Albertsen Mariann Marthinussen Katinka Kjos-Kendall Christina Isdahl
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.