Forhandlingsteknikk

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

ForhandlingsteknikkI forretningsverden vil man ofte bli satt i forhandlingssituasjoner. Ved å mestre kunsten å forhandle vil man kunne oppnå mer i karrieren sin. Enten man forhandler kontrakter for en kunde eller man vil forhandle seg til en bedre lønn er det mange forhandlingsmetoder som kan vise seg å være nyttige. Hos GoMentor tilbyr våre tilknyttede spesialister online business coaching som kan være med å forbedre forhandlingsteknikkene dine.

 

Grunnleggende forhandlingsteknikker og metoder

Her er noen grunnleggende ideer som er gode å ha i bakhode når man forhandler i forretningssammenheng:

  • Grunnleggende megling – Å kjenne grunnprinsippene i vanlig forretningshandel er grunnleggende for alle som skal ta del i seriøse forhandlinger. Om man forhandler med kunder, andre ansatte eler potensielle forretningsforbindelser er det mange ferdigheter som er nødvendig å inneha for å få suksess i forhandlingene sine.
  • Kunsten å ”bløffe” – Å vite når man skal holde informasjon tilbake kan være avgjørende i en forhandlingssituasjon. Noen mestrer kunsten å ”bløffe” bedre enn andre, men det er mange ting man kan lære seg om det å holde informasjon tilbake for å få en mer gunstig forhandling.
  • ”Know when to  hold them” – I mange tilfeller vil forretningsforhandlinger ende med løs snakk frem og tilbake. Derfor er det bedre i noen situasjoner å forholde seg taus og la motparten snakke og komme med utspillene sine.
  • “Know When to fold them” – En annen viktig egenskap er evnen til å gjennomskue når forhandlingene har gått i stå og ikke kan føre til noe produktivt lengre. Å være i stand til å gjennomskue dette og komme videre er viktig med tanke på sløsing av tid – også selv om det er snakk om viktige forhandlinger.

Hvis du vil ha flere og dypere råd en disse så kan business coaching kanskje være løsningen for deg.

 

Business Coaching: Forhandlingsteknikk

Forhandlingsteknikk gjør en person bedre til å forhandle med suksess, ikke bare på forretningsplan. En business coach kan lære deg å bli bedre til å forhandle. Om det er å snakke om forhandlinger internt i bedriften eller eksternt med andre virksomheter, vil det alltid være mange grunner til å lære seg god forhandlingsteknikk. Her hos GoMentor har vi tilknyttet en rekke eksperter som er spesialisert i forhandlinger. De kan bidra med kunnskapen som kan være med til å gjøre deg til en bedre forhandler. Det at GoMentor.no tilbyr online coaching betyr at selv de travleste og mest ambisiøse forretningsfolk kan tjene på business coaching. Det kan være vanskelig for noen å lære seg å være både positiv og hard samtidig, men det finne mange teknikker som kan hjelpe deg å bli en bedre forhandler.

 

Fordeler med forhandlingsteknikk coaching

  • Skape win-win situasjoner
  • Evnen til å avgjøre en handel
  • Å ta overhånd i en situasjon
  • Å kjenne grensene
  • Å avgjøre handelen.

Få hjelp med forhandlingsteknikk

Tom Albertsen Mariann Marthinussen Victoria  Eek Katinka Kjos-Kendall
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.