Endelig sosial igjen...

Skrevet d. 23-10-2021 10:31:18 af Therese Hagen - Hypnoterapeut, Coach

Det å endelig kunne være sosial og samles føles så utrolig godt. Jeg kjente en utrolig glede over å ha den kontakten igjen. Mange har savnet den, men det er også noen som har har fått frykt for å gå ut, være i større samlinger. 

Vi er skapt for å treffes...

Le og fortelle historier...

Dele øyeblikkene i livet...

Skape Kontakt...

Jeg var på en event samling i går, og skal i dag også...

Fremdeles var fornuften der, ettersom influensa og diverse er over oss. Men bare å være sammen ga så mye påfyll til alle som var tilstede. Jeg  gleder meg til å bli inspirert av flotte taler,  og treffe mange nye mennesker, og kjente ansikter i dag også...

To dager med egen vekst og utvikling, noe jeg synes er viktig for alle...

Latteren og samtalene flyter nok gjennom lokalet i dag også....

Du kan møte din neste gode venn når du er ute på slike ting..Jeg gjorde det....

Gjør du noe slikt for deg selv? 

Hvis ikke....HVA hindrer deg? 


Jeg har igjen begynt å reise mellom øst og vest og jeg har nå personlige møter i Oslo også. 

Er denne gang i Oslo den 4 og 5 november.


Er det noe du kunne tenke deg eller har ønske om? 

Bruk kontakt skjema eller send meg en melding..


Velkommen til en fortrolig prat..

ThereseHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.