Vår historie...

Skrevet d. 14-4-2021 06:44:43 af Therese Hagen - Hypnoterapeut, Coach

Jeg har selv i mange år hatt en oppfatning av at jeg ikke kunne forandre historien min. Det som har vært er der så klart, MEN oppfatningen jeg hadde av den. Jeg har heldigvis fulgt min visjon, og gjort mye og til tider store forandringer i min historie. 

Ja det går ann..

Det jeg oppdaget at jeg skapte mine overbevisninger, og så skapte de meg.....

Hva og hvem jeg var, er totalt anderledes i dag..

Hvordan?

Jeg skapte meg NYE overbevisninger og lot de lede meg videre. Ja forandring kan være skummelt og frykten kommer ofte inn, MEN med å stå i det og la den forandringen jeg viste måtte komme, jobbe seg mot meg slik jeg jobbet met den.

Jeg stoppet med å prøve så hardt, med å gjøre...og begynte med å bare være...

Du vet at forandring er hardt i begynnelsen, rotete og utfordrende i midten....og når den er på plass...kjenner vi på...

Hvorfor gjorde jeg ikke dette før? 

Slik er vi mennesker..og vi er skapt til å holde ved det kjente og bevege oss unna det ukjente..

Prøv bare å folde armene dine slik du pleier først....kjennes helt ok...Så fold de motsatt...Kjennes uvant? litt merkelig?

Jeg oppfordrer deg til å prøve en slik ting om dagen og kjenn på det...

Vi vokser på det...


Beste ønsker..


Therese...

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.