Når følelsen blir sterk nok!

Skrevet d. 27-1-2021 20:53:01 af Morten Eriksen - Coach, Mentaltrener, Foredragsholder/Motivator

Jeg gikk i mange år og spekulerte på hva som skjedde og hvorfor jeg plutselig klarte å endre på de tingene jeg aldri før hadde klart.

Ved å studere selvutvikling og praktisere mental trening fant jeg ut mye, men da jeg ble intervjuet av VG sammen med Erik Bertrand Larssen for noen år siden ble jeg forklart at det er når følelsen blir sterk nok, vi klarer å ta store grep og snu om på livene våre!

Det var altså det som skulle til for å sparke meg i gang med å endre tankesett og til å lykkes med en radikal livsstilsendring som startet for snart 16 år siden.

Etter jeg kom hjem igjen fra oppdraget i Tyskland, har jeg startet nytt firma XCoaching AS og blitt sertifisert mental trener for å kunne hjelpe andre til å lykkes med å nå både drømmer og mål. Det blir et spennende år på mange måter...

I dag gikk jeg LIVE på GoMentor og klar til å hjelpe!


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.